2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2026, 17:15:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1058690 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
E moj Nole, takva malodušnost je bruka. Izašao na teren da izgubi. Najbolje se videlo u zadnjem gemu, kad je poslednju loptu izbacio napolje.

Koji trener, promena reketa, nisam više pametan.

Kako neko može tako da padne nisko psihički, nije mi jasno.

Ja sam budala što se nerviram, ženski tenis ne gledam, a sad neću ni muški. Imam pametnija posla u životu nego da pratim Novakovu karijeru.

Adios, ako  ikad bude uradio nešto u tenisu biće mi drago, do tada me ne zanima. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Wave II
Đoković: "Jedan od najgorih mečeva"

Novak Đoković rekao je nakon poraza od Endija Rodika u četvrtfinalu Indijan Velsa da je to bio jedan od najgorih mečeva u njegovoj karijeri.

Rodik je slavio sa 6:3, 6:2, i u polufinalu će igrati protiv prvog tenisera sveta Rafaela Nadala. Đoković je ovim porazom izgubio 820 ATP poena jer je prošle godine trijumfovao hna ovom turniru. Bio je to peti duel dva tenisera i treća pobeda Amerikanca.

"Nema puno da se kaže o ovom meču. On je igrao veoma dobro, ali nije igrao ništa specijalno. Ja sam bio taj koji je pravio neverovatno veliki broj neiznuđenih grešaka. Ovo je bio jedan od najgorih mečeva koje sam ikada odigrao", rekao je Đoković koji je za nešto više od sat vremena uspeo da napravi čak 30 neiznuđenih grešaka i tri duple servis greške.

"Bio je to jedan od onih dana kada se ne osećate dobro na terenu. Jednostavno, nisam imao momentum. Nisam osećao lopticu, nisam se dobro kretao, nisam imao rešenja", doao je srpski teniser koji je propustio priliku da se nađe u trećem uzastopnom polufinalu Idijan Velsa.

Sa srpskim teniserom donekle se složio i Rodik.

"Mislim da on nije igrao na svom nivou u svakom pogledu. To mi je očigledno odmah pomoglo. Kombinovao sam tempo dosta dobro. Udarao sam lopticu čisto, i nisam promašio puno uzvraćenih servisa. Sve u svemu, mislim da sam odigrao veoma dobro", rekao je Rodik.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Nole nikad nece biti prvi reket sveta,dok ne promeni neke stvari u svojoj glavi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Dozivio je zenit,nema vise nista od njegovog pohoda na velike turnire.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Siguran si - ste ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ako ovako nastavi (a ništa ne govori da će biti bolje) - da...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ako ovako nastavi , a ako ne nastavi ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Onda ne...  Smile Ne znam šta očekuješ da ti odgovorim...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ništa pošto ništa nisi ni rekao , covek je pre dvadesetak dana osvojio  turnir u Dubaiju sada je izgubio u cetvrtfinalu od Rodika koji je veliki igrac i vraca se u formu i vi odmah donosite zakljucke prognoze i to sve u stilu , gotov je , nema od njega ništa i slicno , preterujete i to ne malo i zaboravljate da su ispred njega samo dvojica i to jedan naj svih vremena isto tako zaboravljate da je Novak naš najbolji igrac svih vremena taman i da prestane sutra da se bavi tenisom , ne bi škodilo malo više poštovanja za našeg naboljeg igraca , obzirom kakvi smo u ostalim sportovima on je naša dika i ponos  !
« Poslednja izmena: 21. Mar 2009, 16:45:38 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Ništa pošto ništa nisi ni rekao , covek je pre dvadesetak dana osvojio  turnir u Dubaiju sada je izgubio u cetvrtfinalu od Rodika koji je veliki igrac i vraca se u formu

Jeste, svi se oni vraćaju u formu sem Novaka...

Kao što je uzeo Dubai tako je bio "iscrpljen" na AO (zaboga, samo je njemu bila vrućina  Smile ) i isto tako je bio otrešen kao slina na oba meča Davies Cup-a...

Naravno da je najbolji naš igrač i nikad niko nije rekao suprotno... I naravno da ću ga pratiti i navijati za njega...
Ali, ako nastavi sa ovakvom igrom i ponašanjem van terena (familly sport, otvaranje restorana i tome slično), svi će ga redom preskočiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2026, 17:15:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.