Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak kome smeta. . . . . . . . . Pa naravno. . . . .  (Pročitano 18525 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
zemunac2.....
 u cemu je nole bolji od koraca ??? pa dovoljno je da je trenutno najbolji sportski predstavnik srbije (sto peskir nikada nece biti...)....a sta ce raditi kada zavrsi karijeru,pa ja mislim da ce trositi  posteno zaradjen novac i dace i dalje biti ponosan na svoju zemlju....nece poput peskira pljuvati po najboljima iz ove zemlje???? Ja sam te pitao kako to da peskir nije napao bozoljca,zimonjica ??? pa zato sto oni nisu toliko uspesni kao nole,njegove gluposti nebi imali ovakav efekat.....zato sto je nole najbolji srpski sportista...
....zasto pesicka nije napala sotru,mijaca,bradica,  pa zato sto njeno pljuvanje nebi imalo efekta kao pljuvanje kusturice .....najboljeg srpskog reditelja priznatog u celom svetu......je li znas sta njima smeta pa promocija srpstva i kusturica i nole su pravi predstavnici srbije....to je ono sto peskiru i pesicki smeta,tu je problem....i da li te necudi sto su predstavnici iste politike ?????
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
korac je nesrecni mali covek kome je svako drugi kriv za sopstveni neuspeh osim njega samog...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n80
Ma ljudi,dok god postoje poturice kao sto je Korac i njegov sef narkomancina Srbija je biti u problemu.
Naravno da se Nole treba ponositi srpstvom i dizati tri prsta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
srdjane...
da nije tvoje misljenje pomalo subjektivno?

mislim, po cemu je nasa zastava lepsa od ruske, francuske, hrvatske?

po meni npr norveska, SAD, Kanada, juzna koreja,ceska i Britanija imaju najlepse zastave.

nasa je bas obicna...
mislim obicna je i ceska, ali nasa je nekako suvise obicna...

jebes ti to ako se ponosis drzavom zbog zastave..

Pobugu brate pa zato sto je tvoja zato je najljepsa
a majko moja ako ljudima moras objasnjavati neke osnovne stvari i dostojanstvu ponosu ma ne zelim dalje da pisem nerviram se samo .

I da mi mozemo slobosno da kad god hocemo pokazujemo svoju zastavu  znaci i tvoju zastau jednom rijecju Srpsku zastavu sa dvoglavim orlom samo nam je taj sud zabranio da to bude u institucijama jer eto toboze vrijedja Muslimane i Hrvate ....

Stemi prijatelju kakve Hrvate Bosance pojasni?
« Poslednja izmena: 02. Nov 2007, 23:32:36 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia E
Ne nerviraj se brate njemu je sve tudje bolje i lepse a i njegovoj napacenoj dusi je hrana da siri negativne vibracije po internetu zato je i vise puta banovan odavde i opet ce Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@ pakodazna

Opet si subjektivan. Po čemu je Nole najbolji srpski sportista???

Uspešnost u svakom poslu, pa i u sportu se meri osvojenim priznanjima ili medaljama. Prema tome, Nole nikada nije osvojio grand slam turnir u karijeri, osvojio je nekoliko nižerazrednih turnira i to je sve.

Prema tome, najbolji srpski sportisti su vaterpolisti, ni sami ne znaju koliko su zlatnih medalja osvojili na najvećim takmičenjima (OI, SP, EP). Jeste da su na zadnjem velikom takmičenju pukli od Hrvata, ali to je izuzetak koji potvrđuje pravilo.

Kusturica jeste dobio dve zlatne palme, ali mnogi osporavaju kvalitet njegovih filmova. On je umetnik, a znamo da u umetnosti ne postoje stroga pravila kao u sportu, već se nagrade dodeljuju na osnovu ličnog utiska članova žirija. Ja lično ne gledam njegove ciganske filmove.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
@ pakodazna

Uspešnost u svakom poslu, pa i u sportu se meri osvojenim priznanjima ili medaljama. Prema tome, Nole nikada nije osvojio grand slam turnir u karijeri, osvojio je nekoliko nižerazrednih turnira i to je sve.   Smile Smile Smile

Kusturica jeste dobio dve zlatne palme, ali mnogi osporavaju kvalitet njegovih filmova. On je umetnik, a znamo da u umetnosti ne postoje stroga pravila kao u sportu, već se nagrade dodeljuju na osnovu ličnog utiska članova žirija. Ja lično ne gledam njegove ciganske filmove.

par nizerazrednih turnira(od kada su to turniri master serije nizerazredni,od kada je ulazak u svetsku grupu nizerazredno.finale gren slema).......... Smile Smile Smile......nije tebi lako...umesto da se ljudima poput kusturice i noleta ponosis ...ti ih omalovazavas.....i to samo zato sto su ljudi ciju politiku podrzavas tako rekli.... Smile Smile Smile...
o kusturic samo ukratko ove godine mu je dodeljen orden viteza lepih umetnosti i knjizevnosti....najvise francusko priznanje u oblasti kulture....toliko.....opet mi nisi odgovorio(a i nemoras jel necu vise da se nastavljam sa nekim ko ima ovakve stavove ....)...kako peskir nije napao bozoljca,zimonjica,tipsarevica nego bas najboljeg srpskog tenisera????? kako pesicka u svom delirijumu nije napala nekog drugog reditelja nego bas kusturicu...pa zato sto su najbolji predstavnici ove zemljhe u svojim oblastima.....A a ti uspesi njima smetaju...............pod njima mislim na LSD,NVO,u92.........

ps.pa i vaterpolisti dizu tri prsta  Smile Smile ...i to rade sa ponosom
« Poslednja izmena: 03. Nov 2007, 18:17:59 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
@ pakodazna

Uspešnost u svakom poslu, pa i u sportu se meri osvojenim priznanjima ili medaljama. Prema tome, Nole nikada nije osvojio grand slam turnir u karijeri, osvojio je nekoliko nižerazrednih turnira i to je sve.

Prema tome, najbolji srpski sportisti su vaterpolisti, ni sami ne znaju koliko su zlatnih medalja osvojili na najvećim takmičenjima (OI, SP, EP). Jeste da su na zadnjem velikom takmičenju pukli od Hrvata, ali to je izuzetak koji potvrđuje pravilo.

volis da osporavas tudje kvalitete...a koliko vidim,i rasista si....ne valja to Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
LG Nexus 5
ps.pa i vaterpolisti dizu tri prsta  Smile Smile ...i to rade sa ponosom

......i kosarkasi, odbojkasi, kajakasi, bokseri, fudbaleri, Marija Serifovic Smile......kao i ostali....

Nego Nole im smeta zato sto ih je poslao na jedno lepo mesto kada su ga draftovali da bude maskota LDP-a, kao sto to radi masni Miki aka Veliki Brat Miki....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ЛДП једино може да упеца такве као Мики из Купинова, анонимусе без перспективе.
Зато и подсећају на секту.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.