Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 04:49:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novac ljude čini sretnima  (Pročitano 18792 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 4X HD
Citat
To sve stoji, ali novac se moze zaraditi
ja samo to i kazem, treba ga zaraditi,  ne mozesh da razmishljash: ma nema veze shto nemamo leba de jedemo vazno da se mi volimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800

-ti i ona na nekoj super ful plazi na tropskom ostrvu gledate neki neverovatan zalazak sunca dok shetate prema svom luksuznom apartmanu.

-ti i ista ta ona na savskom keju prebirate po dzepovima da li imate dovoljno za najmanju kesicu kokica i gledate na sat kada vam krece poslednji bus za kuci.

da li smatrash da ce intenzitet njenih osecanja prema tebi biti podjednak u obe situacije?

Naravno da neće.  Smile

U prvoj situaci je veća šansa da me gotivi zbog para dok je u drugoj situaciji ta šansa ravna nuli pošto para nemam  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
Citat
Ja rekoh kes, a ne ziro racun, nista ne pratis na casu

Pa kako mislis da ti dam repa, kada nisi iz Beograda, nego da ti posaljem.

Ziro - racun da ti uplatim kes.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Citat
To sve stoji, ali novac se moze zaraditi
ja samo to i kazem, treba ga zaraditi,  ne mozesh da razmishljash: ma nema veze shto nemamo leba de jedemo vazno da se mi volimo

To stoji, i ne treba da se bude u tom fazonu zato sto je to nerealno i moze samo da steti nekoj osobi i njenoj vezi... Ta borba za novcem kao sredstvo koje ce ljudima obezbediti nacin da zive u zajednici u svakom slucaju moze izaci na dva kraja : ili ce dvoje ljudi prebroditi to i izboriti se za sebe, ili ce neko od dvoje da pukne i da odustane..A to u drugom slucaju i nije tako strasno jer u nevolji spoznas ko je koliko spreman da se zrtvuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

-ti i ona na nekoj super ful plazi na tropskom ostrvu gledate neki neverovatan zalazak sunca dok shetate prema svom luksuznom apartmanu.

-ti i ista ta ona na savskom keju prebirate po dzepovima da li imate dovoljno za najmanju kesicu kokica i gledate na sat kada vam krece poslednji bus za kuci.

ali ta riba na savskom keju ce biti super zadovoljna ako za nju ukradesh kesicu kokica  Smile ,dok ova sa apartmanom moze da postane vrlo razocarana ako akcije tvoje kompanije krenu nizbrdo pa umesto 15-sobnog morash da iznajmish "samo" 7-sobni apartman  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
ali ta riba na savskom keju ce biti super zadovoljna ako za nju ukradesh kesicu kokica

Ali svakakao nece biti zadovljna kad ozedni posle slanih kokica ,a sokove prodaje neki rmpajlija  Smile

Citat
dok ova sa apartmanom moze da postane vrlo razocarana ako akcije tvoje kompanije krenu nizbrdo pa umesto 15-sobnog morash da iznajmish "samo" 7-sobni apartman

Koji baja jos otrkriva svoje poslovne vratolomije svojoj lepsoj polovini ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
ali ta riba na savskom keju ce biti super zadovoljna ako za nju ukradesh kesicu kokica

Ali svakakao nece biti zadovljna kad ozedni posle slanih kokica ,a sokove prodaje neki rmpajlija  Smile

onda joj kazesh : "duso , meni je tvoje zdravlje bitnije od svega . necu ti dati da pijesh nezdrave sokove ,vec samo cistu i bistru vodovodnu vodu "  Smile

Citat
Citat
dok ova sa apartmanom moze da postane vrlo razocarana ako akcije tvoje kompanije krenu nizbrdo pa umesto 15-sobnog morash da iznajmish "samo" 7-sobni apartman

Koji baja jos otrkriva svoje poslovne vratolomije svojoj lepsoj polovini ? Smile

veruj mi .zene imaju nacin da to osete  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
veruj mi .zene imaju nacin da to osete 

Ovo je prokleto tacno -znam po sebi  Smile  ,a sto se tice vode ,u tom slucaju moras da budes barem dobar ljubavnik  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Problem je sto nije objasnjeno o kojoj kolicni novcu je rec...

Ovih ~35 000 mesecno nema neki srecan zavrsetak jer ne mozes nista pazariti s`tim osim osnovnih potreba garderoba, hrana, zabava (ali pod tim podrazumevam nocni izlasci), komunalije i na kraju ti ne ostane nista.

E sada ima druga kolicina novca gde mozes da vozis dobra kola, motore da putujes na zimovanje-letovanje, jedes po restoranima, ugodan zivot itd.

I poslednji su oni ultra bogati, koji nemaju brige ali bas nikakve Smiley, oni se ne izucavaju jer su u manjini... a i sumnjam da imaju ikakve probleme.

Tako da novac je neophodan za zivot, ali ja na njega ne gledam kao na izvor srece, uvek  trazim srecu u drugim stvarima....
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Ovo je prokleto tacno -znam po sebi  Smile  ,a sto se tice vode ,u tom slucaju moras da budes barem dobar ljubavnik  Smile

suzdrzi se malo ,njih dvoje su josh uvek na savskom keju ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 04:49:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.