Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 15:22:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novac ljude čini sretnima  (Pročitano 18697 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
skoro sam imao priliku da vidim jednog mladog choveka posle duzheg vremena. zaradjivao je ogromne pare i bio jako dobar u svom poslu, a onda je pocheo da pruzha sve slabije rezultate. prosto je bio nesrecan. onda se vratio kuci i pocheo ponovo da pruzha odlichne rezultate za mnogo manje pare ...

o njegovoj sreci nisu odluchivali ni novci, ni radno mesto, ni gomila riba ... nemu je prosto trebalo da bude sa svojim starim prijateljima i porodicom

poenta je da pare ne donose srecu, vec samo sigurnost, a to nam na kraju nije dovoljno
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
logicno je da ne moze da bude dovoljno.

ta sigurnost kod novca je jedino,a svakako da nije malo,sto cijenim i gdje vidim njihovu neophodnost.

uz njih ide nezavisnost i mogucnost da zalupite vrata prilikom izlaska iz bilo koje prostorije...

ali,nazalost...kod onih vaznih i sustinskih stvari- ne mogu da pomognu.

smisao mogu jedino ja da dajem stvarima i zivotu uopste,a ne novac.

on moze da bude jedino lijepa dopuna,a ne svrha i smisao.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Ako nemas, onda si lose?

Vrlo lose .
Sta ti je cudno tu - ti si sretan kad krenes negde praznih dzepova ?

Ne odredjujem prijatelje u zavisnosti od njihovog mat .statusa ali recimo nekako se ispostavilo da su svi moji prijatelji jako ,jako vredni i dobri u svom poslu pa imaju i dovoljno love za sebe i svoje porodice. Moguce i da biram onda na osnovu materijanog statusa vidis  Smile

Ja sam rekla da vecina ljudi jeste na prodaju ,nisam rekla svi .Nema potrebe da se vredjas i pronalazis .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
Citat
Vrlo lose .
Sta ti je cudno tu - ti si sretan kad krenes negde praznih dzepova ?

Sad...ja sam celu osnovnu i bogami polovinu srednje proveo u kraju ispred trafike, radio neke kombinacije za kes, nekada nisam imao za zvake, ali nisam se zbog toga osecao lose. Svasta. Ja srecu ne pronalazim u novcu.

Nikada nisam tezio ka tome da moram da imam kod sebe negde kada izadjem minimum soma u dzepu.

Citat
Ne odredjujem prijatelje u zavisnosti od njihovog mat .statusa ali recimo nekako se ispostavilo da su svi moji prijatelji jako ,jako vredni i dobri u svom poslu pa imaju i dovoljno love za sebe i svoje porodice. Moguce i da biram onda na osnovu materijanog statusa vidis

Dobro, mozda je rano da bilo sta kazem, ipak sam ja mnogo mladji o tebe. Ali za sada mogu da kazem, da svi moji ortaci rade, neki studiraju, a neki studiraju i rade. Da li rade u kraju ili rade u centru, svejedno je, ali rade, nemam nijednog ortaka dzabelebarosa. Takodje imam one koji u kuci imaju mesecna primanja preko 200.000 dinara, a i one koji imaju 10.000 dinara.

Ne pravim nikakvu raziliku.

Citat
Ja sam rekla da vecina ljudi jeste na prodaju ,nisam rekla svi .Nema potrebe da se vredjas i pronalazis .

Heh, nisam se ni pronasao niti uvredio, zato sto ja nisam takav. Samo sam naglasio. Izvini na pogresno protumacenom postu.  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1797
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia E66
Da mi je saaaamo vise para,ma sve bi bilo mnooogo bolje Smile.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
I know you want me baby,I think I want you too,
They call me Superman,I'm here to rescue you...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
Sad...ja sam celu osnovnu i bogami polovinu srednje proveo u kraju ispred trafike, radio neke kombinacije za kes, nekada nisam imao za zvake, ali nisam se zbog toga osecao lose. Svasta. Ja srecu ne pronalazim u novcu.

A jel ti placas rezije, jel pravis rucak, jel se sam oblacis, sam kupujes knjige, sam placas izlaske, sve to sam, od svojih para?

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
Citat

A jel ti placas rezije, jel pravis rucak, jel se sam oblacis, sam kupujes knjige, sam placas izlaske, sve to sam, od svojih para?

Vec sam napisao, ne znam da li je ova tema u pitanju... ja vec cetiri godine zivim sam, radim, idem na faks. Sam sebi pravim rucak, sam se oblacim, sam kupujem knjige, sam placam izlaske, sve to sam od svojih para, posto mi je beda da zivim na kevinom racunu a imam 21 godinu.

Nekada nemam pare za izlasak, u zavisnosti od toga da li imam ispitni rok pa moram da puknem 15000 za uplatu ispita.

Jedino sto ne placam sam je godina na faksu, jer nemam dovoljno para, a da imam i to bi placao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Dobro, super.
Aj sad zamisli, ti ostanes bez tog svog prihoda, nemas za rezije, nemas za hranu, bla bla .. Jel imas gdje da se vratis? Imas. Jel ima ko da ce da se brine za tebe i da ti pravi rucak, bla bla? Imas.

Poenta je: pare nisu 'izvor srece' kad znas da uvijek imas dobra ledja, neces zavrsiti na ulici.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
Dobro, super.
Aj sad zamisli, ti ostanes bez tog svog prihoda, nemas za rezije, nemas za hranu, bla bla .. Jel imas gdje da se vratis? Imas. Jel ima ko da ce da se brine za tebe i da ti pravi rucak, bla bla? Imas.

Hm...aj sada necu da pricam o svom zivotu na forumu, ali kostanatacija ti je skroz pogresna, barem sto se mene tice, za ostale ne znam.

Citat
Poenta je: pare nisu 'izvor srece' kad znas da uvijek imas dobra ledja, neces zavrsiti na ulici.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
e da Bog da se svi mi obogatili i usrecili  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 15:22:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.