Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova verzija MediaPlayer-a firme PacketVideo - pvPlayer  (Pročitano 9603 puta)
21. Mar 2006, 12:02:53
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Znam da je pre izvesnog vremena na forumu bilo rasprave o tome da legendarni pvPlayer nema svoj upgrade ili ti novu verziju još od telefona sa svega 4000 i kusur boja. U skorije vreme sam naleteo na verziju za Nokiju 6680 i verovatno celu novu Symbian seriju 60v.8.0(6630/6680/n?) koja je verovatno po šturim podacima sastavni deo svih telefona koji u sebi imaju Orange firmver poznatog svetskog mobilnog operatera.

Mobilni operateri Orange, T-Mobile, AT&T Wireless, vodafone, New World Mobility, u svoj firmwer za mobilne telefone ubacuju legendarni media plejer firme PacketVideo -  pvPlayer koji se proslavio svojom mogućnošću reprodukcije kratkih multimedijalnih sadržaja u full screen modu!

Naime pored već poznatih podataka da je ovo gotovo jedini ako ne i jedini program te vrste koji .3gp fajlove pušta u tkz. "full screen mode", tj., preko celog ekrana, mogu još samo da dodam da treba da predstavlja nezaobilazni app u svakom Symbian telefonu.
Pored ovoga podržani formati su: 3gpp, mpeg-4, h.263, AVC, Windows Media, RealMedia, AAC, MP3, AMR, QCELP.
Najveća prednost u odnosu na već preinstalirani RealPlayer je gorespomenuta mogućnost reprodukcije .3gp klipova u full screen modu - preko celog ekrana u horizontalnom prikazu čime snimak pokriva ceo ekran, zatim, sve 3gp fajlove koji se nalaze u telefonu pri samom pokretanju prikazuje u svojoj plej listi tako da je mnogo manje vremena potrebno za manipulisanje istim i samim tim olakšano je njihovo pregledavanje.
Orange verziju pvPlayer-a za nove nokijine telefone i zadnju verziju koju posedujem za Symbian verziju 7 postaviću kasnije u download sekciji!

Ako neko poseduje više podataka slobodno neka ih podeli sa nama!

(01. May 2007, 10:34:01)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Jesi li ga probao, vidi li se razlika u odnosu na prethodne verzije, to jest podrška za boje kakva je???
« Poslednja izmena: 21. Mar 2006, 12:32:09 od ReCk@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ne radi na mom telefonu verzija "Orange" jer je izbačena samo za noviju seriju telefona(6630/6680/...) a ja posedujem 6670. Smile
Verzija 3.04 radi i ima par dodataka u meniju viška ako se ne varam od prethodne ali što se tiče reprodukcije i samih boja, bolje proveri sam pa postavi svoje "nalaze". Meni se čini da nema nekih posebnih razlika u odnosu na postojeću verziju 3.01! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko uci znace, ko krade imace...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1810
Zastava Bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
Nokia N7.0 tdi
pa ja sam uz n70 dobio ovaj PV player i realtime isti su samo sto 3GP klipove pusta u PV sad je to kao "glavni" player
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
pa ja sam uz n70 dobio ovaj PV player i realtime isti su samo sto 3GP klipove pusta u PV sad je to kao "glavni" player
Znači ipak ga ugradjuju u novije telefone. Ako može da se zna koji je firmwer tvog telefona? Tj., sa koje mreže?!? Ili možda Nokijin generički?
Pored toga, ovde prvi put čujem od nekog korisnika na forumu da u njegovoj nokiji n70 postoji pvPlayer već preinstaliran! Smile
I da, treba da bude glavni jer ima mnogo više mogućnosti od RealPlayer-a! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ova verzija 3.04 nema bolju podršku za boje + ovo uopšte nije nova verzija, ovo je verzija iz 2003 godine, kada je aktuelan bio 7650 i 3650 koji imaju 4096 boja. Znači da još nisu izbacili novu verziju! Ajde neko ko ima noviji telefon (OS 8 ili 8.1) neka proba Orange verziju, jer čim zauzima 2 MB na telefonu (normalna verzija zauzima oko 800 KB), mora da ima nešto novo!
@marko88 koji si dobio, Orange ili 3.04?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
@Recko, nisam ni rekao da je "nova" verzija već "zadnja koju posedujem". Smile Btw. novija je od verzije koja cirkuliše godinama 3.01.
Pored toga zaboravih da i ja postavim isto pitanje @marko88 o tome koja je verzija plejera instalirana u tvojoj nokiji n70?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1810
Zastava Bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
Nokia N7.0 tdi
Citat
Ako može da se zna koji je firmwer tvog telefona?

V2.0537.1.7
18-09-05
RM-84

a verzija je
03.04.00.253
programa naravno  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pa ajde ti blago nama, probaj Orange verziju na N70 i reci kakva je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1810
Zastava Bg
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N7.0 tdi
evo ubacio sma onaj iz download-a za orang i isti je kao ovaj sto imam ista verzija isto sve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.