Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 13:13:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova uniforma vojske Srbije!  (Pročitano 52476 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
ima ovakvih uniformi u armi šopu. samo alfinih.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
БФ, претера га...
Коначно је неко смогао снаге да уведе дигиталну шару у ВС...
После скандала са МД мислио сам да нема наде за војску...

Ово је у сваком случају пријатно изненађење...

Морам само да приметим да је крој униформе стандардно лош... Униформе делују 2 броја веће и надувано... Поготову ми смета инсистирање на дужини блузе где су изгледа задржали стари облик...  Smile
Не знам што се ту нису угледали на САД...

Надам се да ово није коначна верзија и да материјал после два прања не мења боју па да опет имамо исмевање од стране војних аташеа на војним вежбама...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
Citat
па да опет имамо исмевање од стране војних аташеа на војним вежбама...

U ratu je uvek pobedjivala boja uniforme(citaj:ispranost,iliti,koliko je puta oprana),tehnika,obucenost,moral tu ne igraju bitnu ulogu. Smile
Znas koliko me boli  uvo sto ce neke smradine zapadne da se smeju...Eeeeeeee.... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 13:40:27 od sasa92 »
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
БФ, претера га...

shto bre ?  Smile ja nisam rekao da je uniforma losha (i one stare M-93 nisu bile loshe ) , nego :

1. da broj naruchenih uniformi ukazuje na drastichno smanjenje vojske

2. da je vrlo verovatno da ce uniforme koshtati oko 2 puta vishe od trzishne vrednosti .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
Konsultovao sam se sa covekom koji je doktor nauka i jedan od Inzenjera namenske industrije u Uzicu odnosno prvog partizana... On mi je rekao da masine specijalke imaju pripremno vreme od 8h i da su te masine mnogo puta komplikovanije od sivacih masina i da je uveren da za ovu konkretnu situaciju pripremno vreme nije uopste uticajno na krajnu cenu...

Dakle kada budu radili drugu seriju ovih uniformi oni ce sve vec imati spremno za proizvodnju (dokumentacija, crtezi ,iiskustvo etc) i pripremno vreme ce biti zanemarljivo.

Rekao mi je takodje da se ne zamaram sa ljudima koji pisu o necemu sto nikad u zivotu nisu videli. Aj pa tako. Odo ja sa ove teme Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Konsultovao sam se sa covekom koji je doktor nauka i jedan od Inzenjera namenske industrije u Uzicu odnosno prvog partizana... On mi je rekao da masine specijalke imaju pripremno vreme od 8h i da su te masine mnogo puta komplikovanije od sivacih masina i da je uveren da za ovu konkretnu situaciju pripremno vreme nije uopste uticajno na krajnu cenu...

teshko ce biti da su mashine za izradu municije komplikovanije od mashina za tkanje  Smile .

i

osim toga , sumnjam da prvi partizan menja proizvode u pogonu : npr sa 7.62 mm na 12.7 mm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
auuu brate moj znas ti kakve su to masine Smile to kosta pola miliona evra jedna i to samo u alatnici Wink Stalno se rade novi projekti, novi alati se izradjuju... Ti na istim masinama radis mnogo stvari jedina razlika je u alatu i priborima koje koristis ako se moze reci JEDINA Smile

Uglavnom celokupno pripremno vreme ne moze biti preko 8h sto je jedna smena i po njegovim recima druga serija bi bila skuplja samo u slucaju da dodje do bitne promene prvobitnog projekta pa da se projekat mora izradjivati ponovo Smile

Kada dodjes u Uzice javi mi se mozda vidimo nesto da odes u obilazak iznenadices se prijatno sta tamo sve ima Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

espresso, aspirin i red bull

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7219
Zastava bgd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Samsung s3
kroj je katastrofa, one jakne i su i dalje toliko dugacke da padaju preko dupeta, dzepovi na kosulji odn. onaj deo sto zatvara dzep je predugacak pa se savija i izgleda aljkavo, kragna je preduboka pa su onda tu jos i nabudzili cinove i kad sam video onog iz gardijskog voda ili cete, sta li je vec kako je uvukao pantalone u cizme i obmotao pertle oko noge bilo mi je muka a njima je glavna vest da je sara nastala tako sto su skenirali snimke srbije iz aviona ili satelita, za to verovatno treba veliki strucnjak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
U ratu je uvek pobedjivala boja uniforme(citaj:ispranost,iliti,koliko je puta oprana),tehnika,obucenost,moral tu ne igraju bitnu ulogu. Smile
Znas koliko me boli  uvo sto ce neke smradine zapadne da se smeju...Eeeeeeee....

Заправо, за морал војника је по мени битно да не изгледа као талибан са распареном униформом већ као нормалан војник...
Мене је лично била срамота кад сам служио да у нашим униформама излазим у град... Превелико, врећасто, шарено и распарено...
У кнап униформи исте боје би ми била част... Ако разумеш шта хоћу да кажем...

Иначе, није се смејао западни аташе већ Турски...  Smiley 1 Исти онај са којим смо се тукли вековима и са којим ћемо вероватно опет у следећихпар деценија...  Smile

Да не причам о томе што су на истој вежби наши официри за обуку машили мете по 300-400 метара... (ради се о противоклопној и артиљериској вежби)
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Bitno da smo mi "faktor mira i bezbednosti" i da cemo resavati robleme mirnim putem...a to sto ne mozemo da ubodemo vola u dupe, cak ni savremenim sredstvima, to je potpuno nebitno.
Inace, i ja kad sam bio na Pasuljanskim livadama, bilo je ekstremno smesno gledati nase gadjanje. posto sam bio vezista, nalazio sam se na osmatracnici i gadjanje gledao iz VIP loze  Smile ...koncentrises se na metu, ocekujes projektil...iscekivanje, uzbudnjenje...i onda samo vidis na 400 metra od mete neko drvo pada, a oblak dima se dize  Smile
Posle su morali da utrose vise municije nego sto je planirano, da bi najzad uboli metu. Najcrnje od svega, posle gadjanja nas je nacelnik generalstaba postrojio i svim nam cestitao na uspesno izvrsenom gadjanju  Smile

Inace...ja sam zadovoljan uniformom (ovako iz prve ruke na oko, bez vise informacija i utisaka od ljudi koje je nose), jer kad se pogleda koje su bile alternative, ovo je super. Naravno, nije bolja od MD sto nose PTJ-ovci, ali je kud i kamo bolje od onog sto je SDPR predlagao
« Poslednja izmena: 13. Sep 2010, 14:09:35 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 13:13:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.688 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.