Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova Učilica: Profesor Thompson može učiti i vaše dijete  (Pročitano 13123 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple 3G
I sve jame, škrape i vrtače da u njima počivaju bez groba i opela.
Wake up, Smijo! It's not 1944.!
Dođi pa vidi! Ne treba više viza!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c
zbog izdavanja cedeja BajeMalogKnindže ili Spremte se spremte četnici

Nadji mi jednu pesmu Baje Malog Knindze koja je u rangu pesme Jasenovac i Gradska stara? Nemas pojma, poredis babe i zabe.

Spremte se spremte cetnici, za tvoju informaciju je pesma nastala u Prvom svetskom ratu tokom proboja Solunskog fronta. Cetnici su, u srpskoj vojsci, bili specijalci, nesto poput komita koji su vrsili diverznatske akcije. Ti isti cetnici su ginuli da biste vi imali svoju drzavu i bili oslobodjeni od Austrije. Nauci malo o cemu pricas.

Citat

Bio ja u Skabrnji. I bicu opet  Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 02:54:34 od Gibanichar »
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 3G

Nadji mi jednu pesmu Baje Malog Knindze koja je u rangu pesme Jasenovac i Gradska stara? Nemas pojma, poredis babe i zabe.

Spremte se spremte cetnici, za tvoju informaciju je pesma nastala u Prvom svetskom ratu tokom proboja Solunskog fronta. Cetnici su, u srpskoj vojsci, bili specijalci, nesto poput komita koji su vrsili diverznatske akcije. Ti isti cetnici su ginuli da biste vi imali svoju drzavu i bili oslobodjeni od Austrije. Nauci malo o cemu pricas.

Citat

Četnici su u Hrvatskoj uvijek bili četnici!
Dakle u WWI ih nije bilo (jedino ako je Hrvatska bila i na Krfu), u WWII su bili "domaći izdajnici" a u domovinskom ratu, jednostavno četnici - koljači, maroderi, silovatelji, odnosno obični bijednici koji bi nakon što je tzv JNA "oslobodila" koje područe dolazili pljačkati, ubijati nemoćne, ranjene i zarobljene, silovati sve na što im se kulac dig'o, i pjevati "Miloševiću šalji nam salate, bi'će mesa klat ćemo Hrvate"!
A glede Škabrnje, moš doći i opet! Mi smo demokratska zemlja!
Samo kokardu, lubanju, četiri c i "pobeda ili smrt" Ostavi u otadžbini!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Koliko m je poznato to nije u službenom školskom programu, dakle, kupit će onaj koji to hoće, tj. tko hoće da mu djeca tako uče. Prilično sam uvjeren da takva osoba već ima sve Thompsonovo na CDima ili u kompu... pa i ne čini neku razliku.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Iskreno, sramota je da će se ovako nešto i naći u prodaji, makar i u "neobaveznoj lektiri"(kako ti kažeš). Za ovo krivim državu Hrvatsku, koja podhitno treba zabraniti bilo kakvo "djelovanje" Marka Perkovića Thompsona! Smile
Citat
Zašto? Pa što je "država Hrvatska" kriva za neko tamo izdavanje nekog tamo cedea?!? Pa to je kao da ja sada napadam "državu Srbiju" (širu ili užu) zbog izdavanja cedeja BajeMalogKnindže ili Spremte se spremte četnici cedeja koje moš svugdje nać!
Pa i vaši danas imaju regularne "učilice" i pod normalnim časovima istorije decu učite da Srbija nije bila agresor nego je Hrvatska rasturala Jugoslaviju i da u Vukovaru, Škabrnji, Kijevu, Srebrenici, Omarskoj, Keratermu itd. nisu domaći i uvezeni četnici činili genocid nego čuvali Jugoslaviju i branili srpstvo?!?
I sada ste našli taj neki cede da potvrdite ideje o ugroženosti CPBA  u RH?
Pa danas Srbi u mjestima sa svojom većinom u RH imaju sva prava kao i Talijani ili Mađari! Imaju svoje blagdane (za pravoslavni Božić ne moraju na posao) svoje crkve u kojima imaju svoje svatove (bio ja, vidio ono sa krunama itd.) uče ćirilicu u školama i imaju svoje slave (kao kirbaji u našim mjestima!)
I žive po svome kao i svi stanovnici lijepe naše!
Osobno ne slušam Thompsona, ali kada se u svatovima zasvira koja njegova, naravno da plešem i da neću demonstrativno sjesti ili vikati uuu, zviždati ili tako što!

u pa i mi bi mnogo lako izasli na kraj sa hrvatima u Srbiji da ih ima koliko ima Srba u hrvatskoj, tj da ima Srba u Srbiji jedno 95%, lepo je to sto ste posle etnickog ciscenja postali demokrate i tako sirokogrudi, vecita vam hvala na tome Smile

Koliko m je poznato to nije u službenom školskom programu, dakle, kupit će onaj koji to hoće, tj. tko hoće da mu djeca tako uče. Prilično sam uvjeren da takva osoba već ima sve Thompsonovo na CDima ili u kompu... pa i ne čini neku razliku.
a vi ako ne nadjete izgovor i razlog da gurate ustastvo na mala vrata niko nece Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 10:44:35 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Tko mi?
Ja nisam. Ja ga ne guram ni na kakva vrata, ni mala, ni velika.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
Tko mi?
Dominik obožava tomsona i hardcore tomsonovce....ima sebi slične s druge strane...

Citat
vecita vam hvala na tome Smile
nema na čemu Smile

IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 3G
Tko mi?
Dominik obožava tomsona i hardcore tomsonovce....ima sebi slične s druge strane...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Uvik priča o etničkom čišćenju.Zašto ne kažete tko očisti republiku srpsku od Hrvata i Bošnjaka.I neki dan napadnuti povratnici a i policija istukla povratnika.Protjerano 22o 000 Hrvata i vratilo se oko 2000.Svi "ćute" na ovim forumima o tome.uvik vi žrtve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung GALXY S3
Uvik priča o etničkom čišćenju.Zašto ne kažete tko očisti republiku srpsku od Hrvata i Bošnjaka.I neki dan napadnuti povratnici a i policija istukla povratnika.Protjerano 22o 000 Hrvata i vratilo se oko 2000.Svi "ćute" na ovim forumima o tome.uvik vi žrtve
Ponavljam po stoti put. Moje prijeratne komšije Hrvati u 90 % slučajeva su ostali. Otišlo je zaista dosta Hrvata ali malo ih je protjerano. Pa u vojsci RS je bilo dosta Hrvata Ovdje je puno praznih hrvatskih kuća koje su obnovljene ali niko ne živi u njima. Protjerivanja je naviše bilo u ruralnom. Pitaj te biskupa Banjalučkog što se Hrvati ne vraćaju. Pa i sam Papa u posjeti Banjaluci je bio začuđen njegovim govorima. Niko ne treba da minimalizuje žrtve ali brate o protjerivanju Hrvata iz Banja Luke stvarno ne treba govoriti u kontekstu pogroma nego politike.
Hrvati koji su živjeli oko Banjaluke su protjerani pred sam kraj rata kao (glup) odgovor na pogrom iz Hrvatske. Namjerno koristim različite izraze jer su za razliku od Srba Hrvati dobili vremenski rok da se isele da bi tu došle srpske izbjeglice. Ja sam se išao oprostiti sa jednom svojom kolegicom i njenim roditeljima i kafu smo popili. Bilo mi je teško tad kao i sad dok ovo pišem.

Nemoj da zaboraviš ni pjesmu o Juri i Bobanu
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 13:54:33 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.