Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova teorija o nevidljivim Komančima, "najstrašnijim ratnicima u istoriji"  (Pročitano 41384 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Sta je  Pow Wow?
Kad se okupe plemena i zavijaju po ceo dan i trckaraju sa onim njihovim perjanicama i cudima.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Sta je  Pow Wow?
Kad se okupe plemena i zavijaju po ceo dan i trckaraju sa onim njihovim perjanicama i cudima.

Vauuu kul....  Smile

Postavih ti jos jedno pitanje, u prethodnom postu.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Sta je  Pow Wow?

edit: i mozes li mi nesto reci o Hopi indijancima?
Onako iz prve ruke  Smile
Mogu reci da sam upoznao par onih koji sebe nazivaju Hopi indijancima, sada da li su oni stvarno to bili, ili svi igraju onu kartu tipa "Prababa mi je bila Cherokee princeza" to ne znam. Znam da se oni i jos jedno pleme, bese Navaho ne slazu uopste. A sta te konretno interesuje o njima?  Ja do sada sam upoznao Winnebago, Menomoni, Onaida, Seminole, par Cherokija, nesto Potavatamija i 2 Sijuksa (ne znam koja koncentracija krvi).
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Nisam jos upoznao ni jednog indijanca...ali to bi svakako bilo do jaja... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Nisam jos upoznao ni jednog indijanca...ali to bi svakako bilo do jaja... Smile
Nisu nista posebno, izgledaju ko mongoli, obicno su veoma dobro podgojeni, i nisu mnogo pametni.  I ne nose njihove perjanice i ta sranja svaki dan. Sada je popularnije da imitiraju chamuge, sto je meni bas ono simpaticno, jer obicno mesovita deca su posmatranja kao govno unutar plemena. Jebi ga. 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
To bi bilo kul...mongole znam...i vecinu naroda azije...

Ali indijance ne znam... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
To bi bilo kul...mongole znam...i vecinu naroda azije...

Ali indijance ne znam... Smile
Mongola znam par, ali nisu toliko bliski svojoj kulturi.  Sto se tice indijanaca, ne znam, i ja sam mislio da su nekada cool, sad bih samo izgazio ali necu da prljam cipelu, neko drugi moze da nalupa govna (obicno medju sobom).  Na primer pleme koje poznajem najbolje je Winnebago, i to je kulminacija dizfunkcije.  15+ klanova, i niko ni sa kim, svi se vole, druze i tako to, a ovamo zivkaju policiju jedni na druge, tuku se i prave pizdarije medjusobno.  Mnogo vise politike nego sto bi neko ocekivao. 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Sta je  Pow Wow?

Onako iz prve ruke  Smile
Mogu reci da sam upoznao par onih koji sebe nazivaju Hopi indijancima, sada da li su oni stvarno to bili, ili svi igraju onu kartu tipa "Prababa mi je bila Cherokee princeza" to ne znam. Znam da se oni i jos jedno pleme, bese Navaho ne slazu uopste. A sta te konretno interesuje o njima?  Ja do sada sam upoznao Winnebago, Menomoni, Onaida, Seminole, par Cherokija, nesto Potavatamija i 2 Sijuksa (ne znam koja koncentracija krvi).

Jbt ja ti zavidim al ozbiljno  Smile

Vidjala sam ih ja na Severu ali nisam sa njima kontaktirala, samo onako u prolazu  Smile

Hopi indijanci su mi interesantni zbog neobicne tradicije i price koja ih dovodi u vezu sa kosmickim civilizacijama. Mislim da ih danas ima oko desetak hiljada, imaju svoju zajednicu i nisu ono bas bas crveni. Pomalo lice na azijate.

Volela bih da vidim articke indijance, oni su jako specificni i o njima se malo pise...

I da, hvala ti na odgovorima  Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2014, 01:00:34 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Sta je  Pow Wow?

Onako iz prve ruke  Smile
Mogu reci da sam upoznao par onih koji sebe nazivaju Hopi indijancima, sada da li su oni stvarno to bili, ili svi igraju onu kartu tipa "Prababa mi je bila Cherokee princeza" to ne znam. Znam da se oni i jos jedno pleme, bese Navaho ne slazu uopste. A sta te konretno interesuje o njima?  Ja do sada sam upoznao Winnebago, Menomoni, Onaida, Seminole, par Cherokija, nesto Potavatamija i 2 Sijuksa (ne znam koja koncentracija krvi).

Jbt ja ti zavidim al ozbiljno  Smile

Vidjala sam ih ja na Severu ali nisam sa njima kontaktirala, samo onako u prolazu  Smile

Hopi indijanci su mi interesantni zbog neobicne tradicije i price koja ih dovodi u vezu sa kosmickim civilizacijama. Mislim da ih danas ima oko desetak hiljada, imaju svoju zajednicu i nisu ono bas bas crveni. Pomalo lice na azijate.

Volela bih da vidim articke indijance, oni su jako specificni i o njima se malo pise...

I da, hvala ti na odgovorima  Smile
Ok. Cudno mi je sve to, ali dobro, i ja sam nekada zeleo da vidim pravog Indijanca.

Ja ako se secam dobro, ima ih blizu 20 000, sad koliko je 100% Hopi to ne znam.  To da, oni i Navajo su imali dobre price o pocetku civilizacije i ta cuda.  Sa tim se slazem, ali me ne cudi, jer ja mislim da su oni neka mesavina sa Indijancima iz Mexica i tih lokacija, a mozda je i to zbog uticaja, jer ipak ispod Arizone je Mexico i druge zemlje, tako da Maje i Inke nisu toliko daleko kad se pogleda.  Ne lice pomalo, lice dosta, i to kao sto rekoh na Mongole najvise.

Za articke ne znam toliko, znam ove gore na Aljasci, i oni nisu nista bolji. Droga, alkohol itd, itd.  Mozes ih videti u onoj glupoj seriji Alaskan State Troopers.

Nema na cemu. Ako te interesuje jos nesto, pitaj, jer nisam expert za Indijance, ali radim sa njima vec 7 godina, zivim manje vise okruzen njima, i znam im kulturu savrseno dobro, bar sto se tice Winnebago.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Da mitologija...tacno... Smile

Dobro si se to setio...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.