Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova Škoda Superb - prva zvanična slika  (Pročitano 19545 puta)
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson k700i
Mogu da zamislim kako ovo pliva na putu...odlicna, nema sta
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Škoda Superb Combi

Posle svetske prezentacije druge generacije svog najvećeg modela Superb na nedavnom salonu automobila u Ženevi, Škoda prema poslednjim informacijama priprema i njegovu Combi, odnosno karavan verziju. Na to upućuju i najnoviji špijunski snimci napravljeni na severu Evrope, a na ovoj slici je mogući izgled tog Superba Combi.

Kako stvari sada stoje, Škoda bi trebalo da startuje sa prodajom karavanskog Superba u proleće 2010. godine, odnosno skoro dve godine posle standardnog Superba, čija prodaja inače počinje ovog leta. Za pogon će biti zadužena široka paleta pogonskih agregata, koj uključuje benzince u rasponu od 140 do 260KS i dizelaše sa snagom od 115 do 170 konja.

Izvor: http://auto.blog.co.yu/blog/auto/top-secret/2008/04/07/skoda-superb-combi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
uuuu, lep je... lepsi mi od limuzine..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mnogo ljepši .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung i8510 innov8
Lep je, lep...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fuck the rest, Skoda's the best ! ! !

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 235
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6500 slide
  Bas je strava Smile
Dodji kod tatice Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nova Škoda Superb u Srbiji od 19.942 evra

Škoda je u Srbiji nedavno počela sa prodajom nove generacije modela Superb, inače najvećeg automobila u ponudi ove češke marke. Prve isporuke kupcima se planiraju za početak septembra, a cene se kreću od 19.942 evra sa PDV-om (koliko staje osnovni model sa 1.4 TSI benzinskim motorom i Comfort opremom) pa do 37.972 evra za Superb 3,6 FSI 4x4 (najjeftiniji dizelaš je inače 1.9 TDI Comfort koji košta 22.597 evra).

Za razliku od dosadašnje generacije Superba, koji se od Volkswagenovog Passata razlikovao samo po znaku Škode na drugačijoj maski hladnjaka i po svetlima, novi Superb donosi originalniji dizajn koji se ugleda na studiju Joyster iz 2006. godine.

To je vidljivo pre svega napred, gde su svetla, maska, branici i hauba veoma slični pomenutoj studiji. U kabini su upotrebljeni materijali većeg kvalitet (viši je i nivo završne obrade), a novi Superb putnicima nudi veoma prostran enterijer sa brojnim pametnim rešenjima i tehnologijama. Prostran je i prtljažnik, jer njegova zapremina u osnovnoj konfiguraciji iznosi 565 litara, a sa oborenim zadnjim sedištim raste na svih 1670 litara.

Još jedna od inovacija je Twindoor, odnosno jedinstveni sistem otvaranja vrata prtljažnika koji je osmišljen i patentiran od strane inžinjera Škode. Ovo korisno rešenje omogućava otvaranje samo dela zadnjih vrata, pri čemu možete ostavite manji prtljag u vozilo ili podizanje celih zadnjih vrata uključujući zadnje staklo, što čini prtljažni prostor značajno fleksibilnijim i prostranijim.

Novi Superb ima u ponudi mnogo drugih inovacija i dizajnerskih rešenja, kao na primer AFS (Adaptive Frontlight System - adaptirajući sistem prednjih farova) koji omogućava promenu geometrije snopa svetlosti prednjih farova tako da se osvetljenost ispred vozila prilagođava uslovima vožnje, čime se vozaču daje mogućnost da raspozna prepreke i adekvatno reaguje na njih sa većom lakoćom nego do sada. Još jedan primer inovacije je novi navigacioni sistem sa ekranom osetljivim na dodir i hard diskom.

Superb je inače dugačak 4838 mm, širok 1817 mm, visok 1462 mm, dok međuosovinsko rastojanje iznosi 2761 mm. Drugim rečima, novi Superb je 35 mm duži, 52 mm širi i niži za 7 mm od istoimenog prethodnika (i međuosovinsko rastojanje je kraće za 42 mm). Novi Superb pokreću tri benzinska i dva dizel motora sa rasponom snage od 77kW/105 do 191kW/260KS.

Izvor: http://auto.blog.co.yu/blog/auto/domace-trziste/2008/08/22/nova-skoda-superb-u-srbiji-od-19.940-evra

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony Xperia Neo L
super je  Smile Smile
kosta koliko i golf  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
skoda je zajebala Wagen... i to zesce, po meni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC desire s
Mene podseca na nove verzije BMW-a zbog farova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.