Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:27:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova serija: Heroes  (Pročitano 61325 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Odgledah 22. malopre,jedva cekam 23. sad mi se skida.Jel dobar ovaj sig sto sam napravio,evo ga u pravoj velicini:

Sam si napravio? Smile
U tom slucaju svaka cast... Smile Smile Smile
Moram i ja da ga ubacim u potpis...
Sada kada odgledas 23. epizodu odusevices se sigurno... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve je moguce...pa i to da je.... to nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6210
OMG
samo to mogu da kazem...serija je ..taman kad covek pomisli da su je razblazili i da postaje obicna sapunica...oni ubace neki novi zaplet..nesto novo..pa nisu bre normalni..ko da ceka iduci ponedeljak  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Kada se rodis,samo ti places,svi ostali oko tebe se smeju.vodi svoj zivot tako da,kada umres,samo se ti smejes a svi ostali oko tebe placu.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
Ma extra serija stvarno!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Odgledao prvu epizodu 2. sezone i ekstra je Smile
Jel neko od vas cita Heroes novel tj. strip???
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Omnia HD
Serija je ok, dobra, super ! Juce sam skinuo osmu epizodu (najnoviju - premijera bila u ponedeljak). Odgledao sam samo prvu sezonu i za sada samo prve dve iz druge. Prve dve epizode nista posebno, onda se kao malo navukao od pete seste, na kratko odusevio, i od 13-14 do kraja prve sezone moje odusevljenje splasnulo.

Mislim da su Lost i Prison Break i X-Files i Californication bolje serije od ove, ova je nekako boza-limunada, prijatna, osvezavajuca ali ne legendarna po meni, po reakcijama ljudi oko mene ,mislim da je vec postala kultna, ali sta znam, ja sam valjda old-school tip po tom pitanju. I Supernatural mi se vise svidja od ove serije.

Omiljeni lik mi je Claire-Bear aka "save the cheerleader, save the world"  - nemojte misliti da sam pedofil, riba je blizu 18, ali sto se tice plavusica, ona je moj tip fizicki. I Nikki iz iste serije - extra !. Hiro me pomalo nervira, kao i Sylar, dok je onaj pandur sto cita misli kul lik, kao i cale od Claire (mada on nije heroj) ...

Sve u svemu veoma zabavna serija za gledanje! Moja preporuka svima koji jos nisu poceli sa gledanjem !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
Najjace je sto se ispostavilo da je Kensej/Adam u stvari pozitivan lik,samo jos uvek ne znamo ko je otac Ele,moguce da je Bob,mada mozda bude i neko ko se jos nije pojavio...
Serija je ok, dobra, super ! Juce sam skinuo osmu epizodu (najnoviju - premijera bila u ponedeljak). Odgledao sam samo prvu sezonu i za sada samo prve dve iz druge. Prve dve epizode nista posebno, onda se kao malo navukao od pete seste, na kratko odusevio, i od 13-14 do kraja prve sezone moje odusevljenje splasnulo.

Mislim da su Lost i Prison Break i X-Files i Californication bolje serije od ove, ova je nekako boza-limunada, prijatna, osvezavajuca ali ne legendarna po meni, po reakcijama ljudi oko mene ,mislim da je vec postala kultna, ali sta znam, ja sam valjda old-school tip po tom pitanju. I Supernatural mi se vise svidja od ove serije.

Omiljeni lik mi je Claire-Bear aka "save the cheerleader, save the world"  - nemojte misliti da sam pedofil, riba je blizu 18, ali sto se tice plavusica, ona je moj tip fizicki. I Nikki iz iste serije - extra !. Hiro me pomalo nervira, kao i Sylar, dok je onaj pandur sto cita misli kul lik, kao i cale od Claire (mada on nije heroj) ...

Sve u svemu veoma zabavna serija za gledanje! Moja preporuka svima koji jos nisu poceli sa gledanjem !
Nisam gledao Prison Break,ali od ovih je sigurno bolja,Dosije X je poceo vremenom da smara...
A Lost mi je malo "mnogo retrospektivna"...
Nervira te Hiro...  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Da si rekao bilo kog drugog,ali Hiro... Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2007, 00:09:09 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 6230i
Mene nervira samo Sylar, svi ostali su bas COOL! Nego, sta je sad sa piterom, jel ce i on da zivi sad beskonacno s obzirom da je bio blizu adama...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
Ma i Sylar je lik... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia C3
Serija je super. Pogotovo sto ubacuju nove likove...malo je smor onaj Syler (bas je ruzan i dosadan  Smile ) ali ajde. Dobar preokret u novijim epizodama.

Ajde posto ne mogu da provalim sta znaci ovaj znak da pitam vas. (nosi ga Peter Patreli na ogrilici)

IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
To je helix...
Jos nije totalno razjasnjeno njegovo znacenje,zna se samo da su taj znak koristili ljudi iz "kompanije"...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:27:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.