Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:44:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova serija: Heroes  (Pročitano 61275 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nova sezona garant krajem septembra,pocetak oktobra,jer sve tada izlzaze
kontam da ce bad guy biti novi neki lik,ali ce garant mama petrelli biti jos bitnija ,mislim da je kvarna jezivo
piter garant nije poginuo,jer su ga gradili tokom citave sezone kao lik,a i Milo Ventimiglia je sve popularniji,naravno ,ako je preziveo u alternativnoj buducnosti zbog healing factora,onda ce i sad
kontam da Sylar nije imao pomoc sa strane
moguce je da je Hiro Kensei,to mi dosad nije palo napamet,ali je logicno jer se i serijal zove generations
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve je moguce...pa i to da je.... to nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6210
hmmmm...generalno se slazem sa svima vama...sem poslednje stavke....ponovo sam odgledao poslednju epizodu...i mislim da je onaj usamljeni lik koji se pojavio kad se hiro stvorio u 17 veku..njegov cale...nisam siguran...ali izgleda da je Kensei...Hirov cale...
vratite se par epizoda unazad i setite se da je Hiru njegov cale svake noci pred spavanje pricao price o neustrasivom ratniku Kenseiu i zmaju...a u pretposlednjoj epizodi mu je nagovestio da i on ima moci,ali nije rekao koje,poducavao ga borbi macem a sam Hiro se cudio kako je imao vremena da nauci sve to a upravljao je velikom kompanijom...
ah da....malo sam preturao po wikipediji,vezano za heroje naravno,i tamo je lepo napisano da svaka epizoda ima odredjene hintove,to jest, znakove koji nas navode na odredjene zakljuchke...sitnice poput tetovaze na ramenu "zle" Nikky,koja je ,gle cuda, ista kao znak na Hirovom macu ista kao na zastavi koju nosu onaj usamljeni ratnik na kraju poslednje epizode.....
posle tog teksta..odlucio sam da ponovo odgledam sve epizode....sigurno sam nesto propustio..............................

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Kada se rodis,samo ti places,svi ostali oko tebe se smeju.vodi svoj zivot tako da,kada umres,samo se ti smejes a svi ostali oko tebe placu.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Јел` погледао неко прву епизоду 2. серијала?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6210
ja bratac..kako smesh da postavish takvo pitanje..pa izgoreo sam od ishchekivanja....
naravno da sam je gledao....mislim..nastavili su u istom fazonu...sruche nam sve u jednom dahu...a opet nam daju na kashichicu...
ostavio bi malo detalja ali nisam siguran da li su svi gledali..pa da im ne kvarim uzitak...
IP sačuvana
social share
Kada se rodis,samo ti places,svi ostali oko tebe se smeju.vodi svoj zivot tako da,kada umres,samo se ti smejes a svi ostali oko tebe placu.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
veoma dobra serija...verovatno najveci hit NBC televizije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Фантастичан почетак сезоне, Бог благословио торенте!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

[Edit by Anea: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 30. Sep 2007, 01:48:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6210
ma torrenti rulez...dodjem ujutro u 6 sa posla...pogledam na torrentima....ima serija...pustim da se skida...legnem da spavam...ustanem..i uz jutarnju kaficu konzumiram heroje... milina  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Svidja mi se serija...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6210
pa..jel gleda neko te heroje??ili samo ja??ne vidim da se nesto puno komentarishu... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:44:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.711 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.