Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:19:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova serija: Heroes  (Pročitano 61218 puta)
Svakodnevni prolaznik

sve je moguce...pa i to da je.... to nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6210
Smile
IP sačuvana
social share
Kada se rodis,samo ti places,svi ostali oko tebe se smeju.vodi svoj zivot tako da,kada umres,samo se ti smejes a svi ostali oko tebe placu.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6210
i naravno....novi heroji su tu....koga zanima...izashla je 19-ta epizoda...upravo je skidam.....
IP sačuvana
social share
Kada se rodis,samo ti places,svi ostali oko tebe se smeju.vodi svoj zivot tako da,kada umres,samo se ti smejes a svi ostali oko tebe placu.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

23.05.2007

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 544
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung E900
Ocekiv'o sam vise u ovoj epizodi. Al' ne'a veze opet je najbolja serija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma Peter nije trebao izgubiti borbu  Smile Nije mi jasno zato je okrenuo leđa neprijatelju i završio tako lahko poražen ? Toliko dugo sam cekao da Sylera razvali, ali kad sam vidio kako se završilo  Smile Ostatak epizode je bio pravo dobar, zanimljivo do kraja. Jos me samo nervira onaj Hiro, kad ce vise nauciti da koristi svoje sposobnosti kako treba jer mi izgleda jos uvijek beskoristan i nesposoban za borbu - mozda ga ubrza onaj iz buducnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung x-660
Slazem se sa vama - malo je smorilo sto se Piter vratio medju zive...i jos ne shvatam sta je sa onom Niki!!!!Al meni se svidelo sto se na kraju Hiro nasao sa samim sobom!Hehe,to mi je bilo bas zanimljivo i zbog toga jedva cekam sledecu epizodu.Jel zna neko kad izlazi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6210
@ Irena22 po IMDB-u... sledeca izlazi 30 aprila...
a sto se tice ove poslednje epizode... hmmm odakle poceti...ovako...i ja sam ocekivao sve u sukobu izmedju pitera i sajlara a dobio sam neocekivanu varijantu,ubijen je, vraca se u zivot...a sajlera,koji je naprasno postao neoprezan, sredjuje doktor...malo sam se razocarao,ali sve je vraceno na svoje ostatkom epizode...mislim da ce sledeca biti jos zanimljivija...
sudeci po dosadasnjim epizodama....na eksploziju necemo dugo da cekamo...mozda se varam a mozda ne...
toliko od mene
heroes rulezz

evo i citata sa IMDB-a :
-Season 1, Episode 20: Five Years Gone
Original Air Date: 30 April 2007
This episode takes us five years into the future with Hiro and Ando. We meet a brunette Claire Bennet, a "very different" Matt Parkman, and a Niki/Jessica that have combined into one individual.
« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 02:06:36 od daysleeper026 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung x-660
Hvala na obavestenju i na malom prikazu sledece epizode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
kakva epizoda........
znachi iznenadio sam se do jaja kad sam video da je Nathan u stvari Sylar....brrrr....odusevljen sam...bas su sad napravili zaplet extra
pa onda...sad znamo ko treba da explodira..mada ne znamo kako je Piter zaradio onaj oziljak na licu...
naravno...sve je to za pet godina...ako se desi explozija...ako ne...ko zna sta ce sve jos da se desi....brrrrrr...stvarno sjajna serija...mislim...svidela mi se i ona serija 4400 ali ova je nadmasila sva moja ocekivanja...
moje preporuke svima koji nisu gledali ovu seriju da je obavezno pogledaju jer od mene ima ocenu ,na skali od 1 do 10, cista desetka!!
Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N8
Pogleda sam pre neki dan poslednju epizodu i jedva cekam sledecu da vidm hoe li biti ekspozije
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung x-660
Ova je malo smorila - al je kraj bio bas kako treba...
Jel neko zna kada ce da krene nova sezona posle poslednje epizode? Mislim dal ce odmah da idu sa drugom sezonom ili ima da se ceka ne znam koliko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:19:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.