Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 09:18:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova organizacija V i PVO VS  (Pročitano 20172 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
treba lepo da otpisu sve avione iz tog spiska... kupe nove recimo 20-ak l-159a, 15-estak jas-39 gripena, nekoliko polovnoh c-130. nove transportne i borbene helihoptere... ovo vise kosta da se odrzava nego da se novo kupi!
Nebi se bas slozio da smo mala zemlja za SU-30,to je najbolja opcija za nas kad se ima u vidu kolko se para ulozi i sta se dobije.Netreba zaboraviti jos jednu vaznu cinjenicu da kad bi smo imali SU-30 mogli bismo obezbedjivati i nebo susednih drzava za lepu svotu zelenih novcanica.

Sve ovo lepo izgleda na papiru al jos jednom cu da postavim pitanje koje sam vec postavio u jednom od mojih ranijih postova: ODAKLE novcana sredstva za sve to??? Pazi ovako, da se recimo iznenada stvore sredstva za kupovinu aviona(recimo tih koje si nabrojao) i kupimo te avione.......e onda dolazimo do sledeceg......odakle pare za obuku i preobuku pilota, raznih tehnickih i mehanicarskih sluzbi, gorivo (ti avioni treba da lete a ne da sluze za "pista paradu" zar ne), onda dolaze servisi tih aviona, potreba za rezevnim delovima itd, itd.E, a da ne zaboravimo i ostale rodove vojske......gde su pesadija, oklopnjaci,radaristi,vezisti........mislim da i njima treba modernizacija i nesto "novo".Kako sada stvari stoje sad su srecni kad dobiju i nove, da prostis, gace ko malo dete kad dobije igracku.Ako uskoro neko stvarno, al stvarno ne odresi kesu od ovih sada ili oni sto ce doci na vlast mislim da ce mo da se vratimo na doba konjicke vojske.Al bukvalno.
uzmemo kredit kao i hrvati, napravimo plan opsezne modifikacije, ono sto moze uvali se domacoj industriji da ne propadne, ono sto nemozemo strancima... uzgred mala smo mi zemlja za su-30... nama vise odgovala jednomotorni visenamenski avion... su-30 je teski lovac sa sekundarnm bombarderskim sposobnostima!
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Ko visoko leti nisko pada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1196
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6267
Dobro, uzmemo kredit ( i ako smo ih podosta uzeli a nismo vratili ni one od pre desetak godina) i kupimo avione.I onda.......jos jedan kredit za troskove njihovog eksplatisanja.Pa onda jos jedan kredit za nove tenkove (ili eventualno modernizaciju postojecih), pa jos jedan kredit za nove radarske sisteme, pa jos jedan za sisteme PVO (da se zamene ove "pracke") itd..........gde sve to vodi??? I kojoj nasoj industriji da damo da ceprka oko tih aviona? Ovoj koja dvadeset godina pravi najobicniji i najjednostavniji skolski avion i jos uvek nista.Ne budimo smesni Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft:  Link uklonjen
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
A bogami nisu vraceni ni oni iz vremena druga Tite  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
ma kakvi krediti, sada kada (ako) uđemo u NATO, svi će nam poklanjati njihovo staro naoružanje. holanđani će nam odmah negde 2015. uvaliti F-16ice, a konce će tu vući ameri koji će nam prodavati naoružanje i opremu. čuijem do 2010. modernizovaće se Neve i Kubovi, a moguće je da će nam ameri pokloniti par Herkulesa (ko iračanima).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1196
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6267
Jos uvek verujes u Deda Mraza Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
a, uredu, ali stvar je u tome da poklanjanjem zapadnog naoružanja, amerikanci dobijaju više nego što gube. ima da nam uvale polovne F-16ic i C-130 pa da nam ih svake godine modernizuju (a pritom će oggromna svota para ići i u džep ministra odbrane), da nam prodaju delove, naoružanje, da obučavaju naše pilote, mehaničare...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1196
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6267
A i da nam poklone, sta mi dobijamo.Jedno veliko nista, opet smo tu gde smo.Resimo se istocnih oldtajmer krseva, dobijemo zapadne oldtajmer krseve.Nije sija nego vrat.I odakle da im placamo za delove, obuku......u naturi mozda tj. u zamenu za psenicu, suncokret i kukuruz pa da narod posle toga opet ceka u redove za hleb.Nemamo hleba ali imamo avione.To je najvaznije, avione Smile .U stvari kad jednom udjemo u NATO sta ce nam onda vojska kad i onako samim ulaskom dobijamo "saveznike" koji ce da nam cuvaju ledja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
pa u tome je i glavna fora. ili ćemo imati razvijenu vojsku koja će za minut ići u irak, afganistan ili gde god više, ili ćemo imati vojsku sa jednom tenkovskom četom i tri helikoptera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1196
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6267
Najiskrenije, ja sam za tu jednu cetu i dva helikoptera.Boje i to nego da nam ljudi i nasa deca ginu zbog tamo necijih sumanutih ideja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Najiskrenije, ja sam za tu jednu cetu i dva helikoptera.Boje i to nego da nam ljudi i nasa deca ginu zbog tamo necijih sumanutih ideja.

To nema nikakve veze sa politikom dali cemo slati trupe u strane zemlje ili ne.Za nas je najvaznije da nem se nedesi da nam nebo za par godina obezbedjuju Hrvati ,Bugari ili neko treci.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 09:18:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.713 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.