Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova igračka platforma Nokia N-Gage Arena - N-Gage Experience?!?  (Pročitano 60011 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
pa moze da se izvuce tastatura i sa druge strane,i dobijes tastewre mp3 plejera...a imas ovam za meni i tako to...al nije to to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n-gage
Evo nekih informacija, prevedenih sa future watcha

Arto Holopainen, a Finnish Symbian developer, postavio je kratki chlanak na Forum Nokia opisujuchi svoj rad na  rukavima za igranje koji omoguchuju prachenje pokreta ruku te njihov uticaj u igri. Neshto slichno Wii konzoli koja registruje nagetost gamepada.
http://blog.n-gage.com/img/sleeve.jpg

i o ovome je Cigla vech posto:
Prema chlanku na Gizmodo,
http://gizmodo.com/gadgets/cellphones/nokia-n+gage-series-60-gaming-details-its-better-than-we-expected-247643.php
 the N-Gage experience je  “bolji od ochekivanja.”
"Cool je shto che neke igrice biti cross-platform PC/Mobile..."
Naravno stioji i "da u porednjenu sa Nintendo DS i PSP, igrice nisu ni blizu jednako dobre. Ali u poredjenju sa igricama za druge mobitele, one su predobre."Shto je shuplja pricha jer Gizmodo od pochetka pljuje po n-gageu. Skoro svi forumi vezani za hendheld gaming devices imaju istu prichu vezanu za n-gage. Inache sam fan konzola za igranje, i nikako mi nije bio jasan ovaj stav. Imam 30 godina i fakat nemam zelju da nosim PSP, mobilni i laptop i mp3/4 player i usb flash drive i pogo-stick u ruksaku. Sasvim mi je dovoljan n-gage i pogo-stick.
Iskreno mislim da che igre za N-seriju biti beton po kvalitetu grafike i kompleksnosti, chak vjerujem bolje od DSa. Pitanje je samo koliko che se brzo i hoche li ova verzija n-gage zaziviti, u shto iskreno vjerujem, jer svi sve vishe zele neku igru na svom mobilnom i vreme pricha o tome da "imam mobitel da nazovem nekog ili da me neko nazove" je proshlo.
Ustvari Hinter Wars je igrica koja vech radi na n-gageu kao kros platform, imash PC i n-gage verziju kojak koristi isti server.

Ovo je neshto shto sam sluchajno sad nashao:
N-Gage Arena je ustvari SEGAin global networked gaming platform koji je Nokia otkupila 2004 od SEGE Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n-gage
evo link za jedan review na Pocket Gameru
http://www.pocketgamer.co.uk/r/N%2DGage/N%2DGage+%28next+gen+platform%29/news.asp?c=1036
imaju slike suchelja

i ima link za ShadowBorn
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 18:01:30 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ima li neka nova vest povodom ove "Arene"?!?

Zašto li ja stičem utisak da će i ako se pojavi ova softverska platforma biti jedino dostupna na novim S60v3 telefonima i to namerno? Verovatno jedino radi njihove pospešnije prodaje?!?
Nervira me jedino to što se prve reklame vrtele na modelima poput N70 recimo:

Što samo dokazuje da su ovi modeli poput N70/N90 i sl., vrlo upotrebljivi i dovoljno snažni da otprate ovu zamišljenu "Arenu" ali usled kašnjenja iste tj., realizacije celog projekta i igrica verovatno više nema smisla propagirati stare modele kada novi niču kao pečurke posle kiše ...

Navlačenje i te kakvo ...
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 18:11:43 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
pa ocigledno je da neke ozbiljnije igre,nemogu da se igraju na n70 kao sto mogu na n95,jer ovaj drugi kad se koristi u horizontalnom polozaju lici na neku hendl konzolu dok n70 veze nema sa time....
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
jer ovaj drugi kad se koristi u horizontalnom polozaju lici na neku hendl konzolu dok n70 veze nema sa time....

nista ne dobijas time na n95.... samo se izvuku oni tasteri koji sluze za mjuzu, dakle, isto kao i kad n70 okrenes u horizontalni polozaj....
moze samo da lici na neku konzolu za igranje u tom polozaju i nista vise.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
ma jok mislim da nisi u pravu,ti tasteri za mjuzu sluzice izgleda kao dugmici pri igranju igirica,tako sam video na slikama....ama uopste nema nikakve veze sa n70
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ako mislis na ovaj polozaj, objasni mi na koju foru mislis da igras igrice tako?

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
pa desno ti je džoistik, levo skakanje, pucanje ili šta već...
i zaboravljate veliku manu starijih telefona koja je veoma važna za igrice: kvalitet i rezolucija ekrana

Citat
verovatno više nema smisla propagirati stare modele kada novi niču kao pečurke posle kiše ...
pa naravno da nema...? valjda hoćemo da napreduje tehnologija, zašto bi pravili za staru platformu?
p.s. evo, žališ se da nema aplikacija za os9, a sad kad će većina ovih telefona(kakav ćeš i ti jednom imati Wink ) moći da igra ngage igre, žališ se što ne mogu i ovi stari da koriste to Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
ako mislis na ovaj polozaj, objasni mi na koju foru mislis da igras igrice tako?

pogledaj slicicu koju je @foetus stavio,i gledaj kako covek igra igricu na n95...
mislim da bi desni tasteri bili:gore,dole,levo,desno...dok levi ovi za mjuzu valjda mogli da se iskoriste kao dugmici za ostale radnje...mislim isto ko i lukpot
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 21:29:49 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.