Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova igračka platforma Nokia N-Gage Arena - N-Gage Experience?!?  (Pročitano 59810 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia n-gage
Gregg Sauter izjavio da Nokia ne planira izdati novo mobilni gamerskog karaktera i da kad se kaze n-gage platforma, odnosi se na software Smile
nishta gamersko u septembru
za sad samo N95
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 Smile Smile Smile pa naravno,znao sam da je ovo samo mala bajka da bi ljudi uzeli n95 ili neki buduci n koji ce kao biti ngage  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia n-gage
Samo da se rotira na drugu stranu i ja bih kupio N95 Smiley

(mada ozbiljno razmishlja mda ga kupim, svejedno)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
acikav, igrice za N-Gage su nešto posebno i one su verujem nešto najbolje što se može naći za jedan mob. aparat. PSP je skupa naprava za zezanje i stvarno nisam upoznat sa igricama za istu i time da li se nalaze u "krekovanom" stanju, jer kupovati aparat samo za igranje i još kupovati igrice za isti je ... pa u najmanju ruku svojstveno deci bogataša a ne srednjoj klasi koja mora da radi a ne da nosi i PlayStation u džepu kuda se kreće ili na poslu!
Tako da podržavam mogućnosti N-Gage telefona i još više samu inicijativu da se igrice koje su do sada odradjene portuju na Symbian S60 platformi.
Čisto sumnjam da medju tom "N" serijom spada i Symbian OS verzije 9.1 ... jedino ako se napiše neki tkz. .sisx N-Gage emulator koji dozvoljava igranje ovih igrica kao samih romova ili šta već ....

ciglo sto se PSP igara i same konzole tice,ama uopste nisi upravu,cena je bas pristupacna a nemoraju se igrati igre sa umd diska-ako te vise zanima pogledaj temu koju sam ja zapoceo u Gamier delu  Smile PSP je pravo cudo od tehnike,ni jedan n-gage mu sto se tice igrica nikada nece prismrdeti
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia n-gage
acikav, igrice za N-Gage su nešto posebno i one su verujem nešto najbolje što se može naći za jedan mob. aparat. PSP je skupa naprava za zezanje i stvarno nisam upoznat sa igricama za istu i time da li se nalaze u "krekovanom" stanju, jer kupovati aparat samo za igranje i još kupovati igrice za isti je ... pa u najmanju ruku svojstveno deci bogataša a ne srednjoj klasi koja mora da radi a ne da nosi i PlayStation u džepu kuda se kreće ili na poslu!
Tako da podržavam mogućnosti N-Gage telefona i još više samu inicijativu da se igrice koje su do sada odradjene portuju na Symbian S60 platformi.
Čisto sumnjam da medju tom "N" serijom spada i Symbian OS verzije 9.1 ... jedino ako se napiše neki tkz. .sisx N-Gage emulator koji dozvoljava igranje ovih igrica kao samih romova ili šta već ....

ciglo sto se PSP igara i same konzole tice,ama uopste nisi upravu,cena je bas pristupacna a nemoraju se igrati igre sa umd diska-ako te vise zanima pogledaj temu koju sam ja zapoceo u Gamier delu  Smile PSP je pravo cudo od tehnike,ni jedan n-gage mu sto se tice igrica nikada nece prismrdeti
PSP nikad neche prismrdjeti n-gage-u,
zato shto nije mobitel Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Pa pazi ja nemam PSP....al sam procitao da ce uskro veoma brzo moci na PSP da se ugraditi gsm modul,a ja mislim vec sada moze instalirati skype pa lepo preko WiFi mozes telefonirati za dzabe.Ih bre da se nelazemo,kakav crni n-gage u odnosu na PSP-ama bukvalno ko da poredis Ficu i Neki novi ferari(al bukvalno u svim segmentima)  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia n-gage
Pa pazi ja nemam PSP....al sam procitao da ce uskro veoma brzo moci na PSP da se ugraditi gsm modul,a ja mislim vec sada moze instalirati skype pa lepo preko WiFi mozes telefonirati za dzabe.Ih bre da se nelazemo,kakav crni n-gage u odnosu na PSP-ama bukvalno ko da poredis Ficu i Neki novi ferari(al bukvalno u svim segmentima)  Smile
ustvari vishe kao da poredshi Mac G5 sa Knight Rider autom
na forumu za izmishljena auta koja prichaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
Asphalt 3 Street Rules
One - Who is Next?
FIFA 2007
Mile High Pinball
Creatures of the deep

http://www.youtube.com/watch?v=uHr8_MjNTqY

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Well foetus mi je poslao izvanredan link koji objašnjava šta je u stvari novi N-Gage model "telefona". Smile
On izgleda upravo ovako:

Btw. da ne bih ponavljao ili prepričao ono što je već rekao foetus, nadam se da će videti temu i sam reći više detalja o ovoj "platformi". Mogu reći samo da se ne radi o novom telefonu već o softveru koji se instalira u S60 telefone tipa - ovaj gornji! Smile
Ja promenio naziv temi, ako neko misli da treba drugačije - neka javi!
« Poslednja izmena: 27. Mar 2007, 22:38:35 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Koga zanima, neka pogleda ovaj klip na YouTube. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.