2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova drzava - Nova zastava - Novi dresovi - Novi naziv  (Pročitano 16632 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x460
Mogu da razumem raspravu o grbu (sa krunom ili bez), o dresovima i o mnogim drugim stvarima, ali ljudi kako moze neko da raspravlja o himni? Smile

Zna se, himna je Boze pravde i tu nema rasprave, to je tradicija. Vidim neki pominju kao niko ne zna tekst, e pa ja znam i to mnogo pre raspada SFRJ, uvek mi je to bila himna.
Prema tome ko ne zna naucice, nije uopste nista strasno, ali himna je BOZE PRAVDE i amin... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Red or ded

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5130
Boja dersova treba da bude kao zastava crven dres plav sorc bele stucne ! ! ! Zastava koja jeste i ime kraljevina srbija ! ! !

[Edit by kokota: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 11. Jul 2006, 21:57:59 od kokota »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
slušam i čitam o nekoj tradiciji,o kojoj tradiciji mi govorimo.Voleo bih da mi neko objasni kave su dresove nosili Srbi za vreme Cara Dušana?Kulturno umetnička društva održavaju tradiciju,ovo je fudbal Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x460
@milemarsovac

Ako mislis na ovo sto sam ja pisao u vezi himne, posto sam tu pomenuo tradiciju, napominjem da sam tu mislio samo na himnu, ne na dresove.
A inace slazem se da sportska oprema treba da bude u bojama zastave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Prvo ova anketa na sajtu FSS-a je radjena u vidu najgorih komunistickih referenduma, ponude ti jugoslovensku zastavu, srpsku zastavu i cisto belo, pa naravno da ce svi reci srpska zastava...
Ta prica o tradiciji i ostalom je totalno bezvezna, jer sto rece neko sa Marsa, ko zna kakve su nam boje bile za vreme cara Dusana, a mozemo uzeti i razlog da smo mi "nebeski narod" pa bi nam onda pre pristajala nebesko plava boja...
Mislim da ce 99% dresovi biti crveno-plavo-beli, al izvinite ja u tome ne vidim nikakvu posebnost. Posebnost je kada imate dres koji nema nijedna druga reprezentacija, kao sto su hrvatski ili argentinski, ili ako makar imate nesto na dresu sto je upecatljivo i sto ce imati i glavna i rezervna varijanta dresa, znaci neka sara (recimo zastava) ili znak (recimo krst)...Moj predlog je plavo-crvene strafte ili pola-pola crveno-plavo, jer to nema nijedna druga reprezentacija, ili ako je dres jednobojan onda obavezno uklopiti srpsku trobojku ili krst kao kod nekih navijackih dresova koji su poceli da se pojavljuju u zadnje vreme, sve ostalo je dosadno, totalno nemastovito i vec vidjeno...
I na kraju, svi pricaju o tom drzavnom grbu na dresu, to bi bilo dobro ali ja postavljam pitanje dali postoji reprezentacija koja na svom dresu nosi drzavni grb i ako ne postoji zasto je to tako? Dali je to mozda zabranjeno od strane FIFA, pa vidite da su Grke izbacili kada se drzava umesala u odluke njihovog saveza. Ja cekam da vidim dali ce moci da se stavi drzavni grb umesto grba FSS, ako ne bude mogao da se stavi, za mene ce obican jednobojni crveni dres sa grbom FSS predstavljati najobicniju krpu, a bojim se da ce se na kraju sve svesti na to...
« Poslednja izmena: 11. Jul 2006, 14:14:04 od nssale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia n70 ME
Car Dusan je bio prijatelj sa jakim ljudima iz sportskih kuca , ali je presudilo to da je Car Dusan bio vencani kum vlasniku Nike korporacije.Zato je za vreme njegove vladavine nasa reprezentacije nosila crvene , Nike dresove , a glavni stadion je bio u Trsicu...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Ja volim zivot, kafane i zene

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung s5230
evo sta ja predlazem

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

SamoSrbija1.jpg
(27.46 KB, 278x223)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
 Smile
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Evo sve sljasti od drzavnog grba...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dres Srbije.jpg
(13.02 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma sve je novo samo da ne bude opet nova blamaža,dolazi nam Azerbejdžan i Gurban Gurbanov!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.