Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fuck the System? - Sex Pistolsi zavrsili na kreditnim karticama  (Pročitano 1258 puta)
09. Jun 2015, 17:26:24
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Sex Pistolsi završili na kreditnim karticama

Tanjug   | 09. 06. 2015. - 16:59h | Komentara: 0
Prkosili su establišmentu i osuđivali potrošačko društvo, a sada podmazuju točkove te iste kapitalističke mašine - britanski Sex Pistolsi će se uskoro naći na kreditnim karticama.

Naime, banka Virgin Money, deo poslovnog carstva britanskog milijardera Ričarda Brensona, pokrenula je seriju "Sex Pistols" kreditnih kartica, na kojima će se naći naziv buntovničkog benda i njihov prepoznatljivi estetski dizajn.

Dve kartice će imati utisnutu necenzurisanu verziju omota albuma Sex Pistolsa iz 1977. godine "Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols", dok će se na trećoj naći slika sa omota singla "Anarchy in the UK".

Nije sigurno da li je Džon Lidon imao baš ove kartice na umu kada je 1976. za ovaj debi singl napisao stih "Your future dream is a shopping scheme" (Tvoj san o budućnosti je šoping šema), ali u Virgin Money naglašavaju da je "vreme da potrošači ubace malo pobune u džepove".

"Lansiranjem ovih kartica, želeli smo da ukažemo čast baštini i različitosti kompanije Virgin. Sex Pistolsi su prkosili konvencijama i etabliranom načinu razmišljanja, baš kao što i mi danas radimo u pokušaju da 'protresemo' britansko bankarstvo", zaključila je direktorka kartica Mišel Grin, prenosi Gardian.

Sex Pistolsi su potpisali ugovor sa diskografskom kućom Virgin u maju 1977. nakon što su ih odbile EMI i A&M.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 6630, valjda
hhahaha, jbg, kad ti ponestanu pare...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
...posegnes za marketingom. Neko reklamira kartice, a neko lekove i vakcine ; )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 6630, valjda
...posegnes za marketingom. Neko reklamira kartice, a neko lekove i vakcine ; )

Ne nego prodash svoje dupe da bi zaradio neki dinar a pre toga si se svim silama borio protiv toga...
Ono, klasichno licemerje, kao na primer uredno si vakcinisan a zalazesh se protiv vakcinacije. Kad se razbolish onda trchish kod lekara a ne praktikujesh sangejzing i varikinu... ima takvih licemera, naprimer ovaj jedan Kristal, bori se za socijalnu pravdu, unishtenje kapiralizma a sa druge strane koristi epl proizvode... ono, to je licemerstvo... takva osoba gubi svaki kredibilitet... hipsteraj, mejnstrim jedach govana koje mu servira nju ejdz kultura, od mozga ima dve ganglije jedna kontrolishe disanje a druga sranje po forumu...
« Poslednja izmena: 09. Jun 2015, 18:23:20 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14

Ne nego prodash svoje dupe da bi zaradio neki dinar a pre toga si se svim silama borio protiv toga...
Ne znam ali ocigledno treba napomenuti da je od originalnih Sex Pistolsa ostao samo ono S i P...
Citat
Ono, klasichno licemerje, kao na primer uredno si vakcinisan a zalazesh se protiv vakcinacije.

Ono, tipicno licemrje i neznanje : ) Ne znas da li je neko ne/vakcinisan i ne treba da te zanima. Drugo, cenim na sta cilja, ali vakcine u SFRJ nisu isto sto i ove danas.

Sa druge strane, ti si tezak licemer, jer se navodno zalazes za zdravlje ali u isto vreme foriras sebe i druge da se vakcinisu i rade sa, u najmanju ruku problematicnim supstancama.

Citat
Kad se razbolish onda trchish kod lekara a ne praktikujesh sangejzing i varikinu... ima takvih licemera, naprimer ovaj jedan Kristal,
Kakve vez eima moderna medicina sa vakcinama? : )) To je kao kada bi rekao da je problem fizike taj sto je kroz fisiju razvila nuklearnu bombu, ti si covek totalno u autu
Nadji mi jednu jedinu poruku gde sam ja pisao o varikini i sangejzingu? AKo nadjes, ja napustam forum! ; ) Ne lupetaj, pametniji si kad citas...
Citat
bori se za socijalnu pravdu, unishtenje kapiralizma a sa druge strane koristi epl proizvode... ono, to je licemerstvo... takva osoba gubi svaki kredibilitet... hipsteraj, mejnstrim jedach govana koje mu servira nju ejdz kultura, od mozga ima dve ganglije jedna kontrolishe disanje a druga sranje po forumu...
Pa nisi mi ti dao kredibilitet, bitango, pa da ti ocenujes da li ga imam ili ne ; ) Ti mozes samo da mastas i nagadjas, a i to ti tesko ide ako ti nije dan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
mejnstrim jedach govana koje mu servira nju ejdz kultura,

: Smile  Smile  Smile

kakav opis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 6630, valjda
Vakcine iz doba SFRJ su imale zivu kao konzervans i dosta njih je bilo "zivo". Nove vakcine su "mrtve" i ne koriste teshke metale kao konzervans. Tako da nisi po tom pitanju upravu, kao ni po pitanju da nagovaram ljude da se vakcinishu i imaju posla sa sumljivim supstancama. Elem, licemerstvo, ako znash shta znachi, e za to me ne mozesh optuziti, zato shto sam vakcinisan, i moje dete je vakcinisano. Ljude ne nagovaram da se vakcinishu nego da budu normalni i pogledaju izveshtaje koje su radile neke iole ozbiljnije institucije. Problem fizike jeste taj shto je ispitivala fisiju da bi dobila nuklearnu bombu, anshtajn je sam izjavio da se toga jedino stidi. Vakcine su buducnost chovechanstva, dati svom imunoloshkom sistemu podatke kako bi razvio antitela za razne bolesti, samim tim manje lekova kasnije u zivotu, samim tim manje bolesnih ljudi, samim tim manje love za farmakomafiju. Vidish nisi tako razmishljao? A to je zato shto ne vidish dalje od kvazi nauchne vesti sa nekog hrvatskog portala. Bolje da chitash informer, oni cheshce nabodu neku vest. Na njuz.net-u ima vishe tachnijih informacija...

Davanje kredibiliteta samom sebi je znak dushevne bolesti, drushtvo dreba da ti da kredibilitet kroz svoje akcije i tvoja znanja. A nagadjanje mi ide jako dobro, mogu da se kladim da sam pogodio 95% svakog puta kad sam te opisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Tema nisu vakcine... bez izivljavanja nad jadnim Pistolsima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
kull  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.