“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
ja od normalnih bezim .. cim vidis da je sve kako treba, odma znas da ce uskoro sledi iznenadjenje u vidu banjskog lecenja posle soka uzrokoanog transformacijom
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Sta uopste znaci normalno, jel to usvojena neka definicija normalnosti a da ja ne znam? Vecina ljudi misli da je normalno za sebe, a ona manjina se samo pita dal je normalna, ali niko ne misli da je lud. A za tu normalnost na koju ti mislis ja ne vidim zasto bi neki pol bio u prednosti.
sto manje mesto vise ima nenormalnih odnosno nafuranih,koje misle da su nedostizne,a tu ne racunam sponzoruse naravno
Ne opterecuj se time. Te nedostizne nisu nedostizne nego retardirane ..makar blago retardirane A ako ih kuliras i ne obracas paznju na njih..on sam dolaze