sta mislite da li vise ima normalnih momaka ili devojaka,ja mislim da ipak ima vise normalnih likova,zapravo ja ne znam jednog lika da se nesto folira,glumi itd,devojaka takvih ima svuda
sta mislite da li vise ima normalnih momaka ili devojaka,ja mislim da ipak ima vise normalnih likova
Po nezvaničnoj statistici ima tačno... 12.420.525 normalnih devojaka i 285.436 normalnih muškaraca. Od čega su... 234.125 umereno normalne devojke, 129.543 blago nenormalne i ostatak je potpuno najnormalnije normalan.
Ipak... napominjem još jednom... ovo su nezvanične statistike... i treba ih uzeti s velikom obazrivošću i predostrožnošću.
Napomena - dok ste kucali komentar novi odgovori su se pojavili na temi. Možete ih pregledati pre slanja vašeg komentara.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...