Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia ugrožava Appleov iPhone  (Pročitano 5310 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Taj Tel Me je imao jedan moj drugar, doneo mu bio neko iz Austrije, jes da je imao touch screen, ali je bio veliki sh*t od telefona  Smile

Inače, što da ne ugrade touch screen u s60v3 platformu (os 9.3 Smiley). Moguće je održati kompatibilnost sa "starim" 9.x aplikacijama, a u isto vreme bi počele da se prave nove koje bi dodatno iskoristile tu mogućnost. U principu najviše bi trebao da se prilagodi OS touch screenu, a ne aplikacije, kompatibilnost je moguće održati. Tako će zakopati i iPhone i UIQ.  Smile

A sad mali off - jedini po meni nedostatak na N95 8GB je to što ne postoji slot za kartice. Jes da ima 8 GB ali je ipak korisno kada postoji eksterna memorija. Sve ostalo je najveći domet trenutne tehnologije. Još uvek ne znamo kakva je maska, ali neka je i pogoršaju, opet će biti bolji od N95.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Tel Me je prvi telefon sa TS kojeg sam imao prilike da  "pipnem" hehe Smiley
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Ja takodje Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple iPhone 4
Sta mislite zasto je nokia resila da ubaci bas 8G u novi N95 da bude isto kao iPhone. Zna veoma dobro nokia da ce iPhone da uzme dobar deo kolaca kada dodje u EU jer hteli vi to ili ne iPhone ce se dobro prodavati i dalje i pored gomilu propusta koje ima. Apple nije izmislio touch screen nego multi touch screen i jos gomilu stvari pre toga. Recimo N95 kazu da kada se poredi sa iPhone sto se tice kvaliteta izrade izgleda kao kineska igrcka sa buvljaka, stvar koja pored fency meni-ja pronalazice mnoge kupce je telefone u tom cenovnom rangu kupuju ljudi koji jedva umeju da ih koriste, vidite i sami da 99% ljudi koji imaju N95 koriste ga za k@rcenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Nokia ce verovatno da izkopira uiq u tom pogledu. Uiq telefon bez ekrana na dodir,motorola z8 ima identican interfejs kao i ostali se uiq3 telefoni samo sto se kontrola obavlja preko kursora umesto tipkanja po ekranu. Takodje z8 je kompatibilan sa svim programima za tu platformu. Nokia ce taj prelazak na olovcice da predstavi sigurno kao revoluciju uz neki s60v4 10. Mislim da su to gluposti kompanije koja je prerasla samu sebe i apetita koji su otisli predaleko. 2020 vise niko nece znati sta znaci mobilni telefon,svi ce da se javljaju na nokiu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Sta mislite zasto je nokia resila da ubaci bas 8G u novi N95 da bude isto kao iPhone. Zna veoma dobro nokia da ce iPhone da uzme dobar deo kolaca kada dodje u EU jer hteli vi to ili ne iPhone ce se Koliko budaleN95 kazu da kada se poredi sa iPhone sto se tice kvaliteta izrade izgleda kao kineska igrcka sa buvljaka, stvar koja pored fency meni-ja pronalazice mnoge kupce je telefone u tom cenovnom rangu kupuju ljudi koji jedva umeju da ih koriste, vidite i sami da 99% ljudi koji imaju N95 koriste ga za k@rcenje.
Koliko budaletina ima na ovoj zemlji nasoj nasusnoj, nije ni cudo da ce kupovati u Evropi iPhone za istu cenu kao vanzemaljski N95 8GB samo da bi bili sto vece face u drustvu koji ce kuckati po ekranu prstima i tako pokazivati svoje umece koriscenja smart phone telefona. Smile Smile

Na svu srecu, "paametni" ljudi ce kupovati pametne telefone i dalje dok ce budale juriti za pomodarstvom i kicericom sto i jeste iPhone!
Zivi nam bili Motorolasi!!! Smile
IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Nokia ce verovatno da izkopira uiq u tom pogledu. Uiq telefon bez ekrana na dodir,motorola z8 ima identican interfejs kao i ostali se uiq3 telefoni samo sto se kontrola obavlja preko kursora umesto tipkanja po ekranu. Takodje z8 je kompatibilan sa svim programima za tu platformu. Nokia ce taj prelazak na olovcice da predstavi sigurno kao revoluciju uz neki s60v4 10. Mislim da su to gluposti kompanije koja je prerasla samu sebe i apetita koji su otisli predaleko. 2020 vise niko nece znati sta znaci mobilni telefon,svi ce da se javljaju na nokiu!

Ja nemam nista protiv toga da Nokia nastavi da unapredjuje svoju ponudu. To ce usloviti i ostale pratioce da unaprede njihovu, pa opet pritisak na Nokiju, i sve tako u krug, i od toga korisnici mogu samo da profitiraju. Touch screen ce biti pravo osvezenje za Symbian s60, koji je dosta popularniji od UIQ-a, tak oda ce sigurno napraviti veliku pometnju na trzistu, i zakopati UIQ Smiley. Mislim da Nokia moze to da implementira i ocuva kompatibilnost sa vec postojecim aplikacijama, a zbog velike popularnosti serije 60 mislim da ce nove da nicu jako brzo i u velikom broju, tako da ce biti iskoriscen pun potencijal tih telefona. iPhone necu ni da ubrajam u smartphone konkurenciju. Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 4
Sta to pricate da bi nokia mogla da zadrzi komptibilnost sa starijim aplikacijama i da ubaci touch screen, pa nije mogla da zadrzi kompatibilnost ni kod manjh, smesnih update-a a ne za ovako nesto  Smile
Kao da ne znate ko je nokia.

PS. da preciziram da ja ne bih kupio iPhone, i ne branim ga, nego sam realan i znam da ce ljudi da se guraju ko ce ga pre imati i kod nas, to je trziste i veliki igraci znaju gde da gadjaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Mogla je da zadrzi kompatibilnost, ali je se njen dosadasnji rad na symbianu temeljio na necemo sto je zapoceto pre par godina i trebalo mu je osvezenje, tj. prepravka od nule, i tako dobismo s60v3... A sto se tice kompatibilnosti izmedju 9.x verzija, to je vec problem u programerima, a ne u Nokiji.

Inace, naravn oda ce ljudi masovno da kupuju iPhone, Apple je poznat po velikoj armiji fanova koji bi ga kupili samo zasto sto ima njihov logo, nema veze sto ne vredi ni desetinu od te cene...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Inace, naravno oda ce ljudi masovno da kupuju iPhone, Apple je poznat po velikoj armiji fanova koji bi ga kupili samo zasto sto ima njihov logo, nema veze sto ne vredi ni desetinu od te cene...
Upravo tako... ovo ja zovem ispranim mozgom.
sad but true
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.