Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia Slim symbian E50  (Pročitano 44927 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
3G                         No
UMTS/WCDMA        No
WLAN/WiFi            No

Nisam znao da ga ima u 3 varijante

# Nokia model E50-1 / RM-170 (with camera)
# Nokia model E50-2 / RM-171 (without camera)
# Nokia model E50 Metal Black
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 01:12:14 od albumag »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
kao na primer?
pa daj čoveče, šta to po tebi ima ovaj E50 i može više od bilo kog Symbian telefona verzije 7.0/8.0/8.1?!? Ako smo kod kamere i FM radio prijemnika tu je N70 koji pride ima bolju kameru i video klipove, i više RAM memorije, i neograničen OS bilo kakvim zabranama, i "punokrvni" je 3G telefon, i ima širi ekran koji mnogo znači, ..... tu su takodje Nokie 6630/6680 koje opet šiju po svim parametrima E50, samim tim ... džabe bačen novac.

Ako ćemo odgovoriti na pitanje "kao na primer", onda bi trebalo doći u obzir neki Symbian OS 9.1 telefon koji poseduje Wi-Fi kao jednu novu tehnologiju koja je počela da se ugradjuje u mob. telefone pa bili bazirani na Symbian OS-u, Windows Mobile ili Linux-u koju evidentno telefoni OS verzije 7.0/8.0/8.1 nemaju!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E61i & S200
kao na primer?
pa daj čoveče, šta to po tebi ima ovaj E50 i može više od bilo kog Symbian telefona verzije 7.0/8.0/8.1?!? Ako smo kod kamere i FM radio prijemnika tu je N70 koji pride ima bolju kameru i video klipove, i više RAM memorije, i neograničen OS bilo kakvim zabranama, i "punokrvni" je 3G telefon, i ima širi ekran koji mnogo znači, ..... tu su takodje Nokie 6630/6680 koje opet šiju po svim parametrima E50, samim tim ... džabe bačen novac.

Ako ćemo odgovoriti na pitanje "kao na primer", onda bi trebalo doći u obzir neki Symbian OS 9.1 telefon koji poseduje Wi-Fi kao jednu novu tehnologiju koja je počela da se ugradjuje u mob. telefone pa bili bazirani na Symbian OS-u, Windows Mobile ili Linux-u koju evidentno telefoni OS verzije 7.0/8.0/8.1 nemaju!

Kako iscrpan odgovor,ali moje pitanje uopšte nije bilo prowokatiwno Čoveče
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nadam se da ni moj nije odgovor provokativan. Jednostavno ne stojim iza svog ličnog telefona pa neću stajati ni iza tudjeg.
Zbog toga pokušavam da rasudjujem i posavetujem korisnike što realnije i što nepristrastnije što mogu oko svih modela telefona koji nose Symbian OS.
Ako smo kod toga da se treba nabaviti nov mobilni telefon da li bi onda E50 bio bolji izbor od 6630/6680/N70 recimo??? Ne znači činjenica "nov OS" ništa jer je baš taj "novi OS" i glavna začkoljica mnogima što i dalje čuvaju svoje starije Symbian telefone ili prelaze na WM jer ne vole da su im telefoni ograničeni bilo kojim parametrima. Pored toga E50 ne donosi ništa novo za razliku od 6630 osim Ir porta, usb 2.0 podrške i nekih parametara oko raznih sertifikata i protokola koji više štete krajnjem korisniku nego što mu pomažu!
Ovo po meni sigurno nije telefon na koga treba preći ako bilo koji Symbian telefon počev od 3230/6260/6670/7610/6630/6680/N70 predstavlja "zreo" aparat za zamenu usled nekog kvara ili istrošenosti!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White
Pa pazi Cigla tel....svesna sam donekle bila svega što si napisao...i naravno, mislim da si, uglavnom, u pravu...Ipak ću da razmislim još jednom...ali to bi na kraju moglo da dovede do toga da uzmem neki telefon bez OSa...hmm...ne znam kako bih to podnela... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ali to bi na kraju moglo da dovede do toga da uzmem neki telefon bez OSa...hmm...ne znam kako bih to podnela... Smile Smile

ne bi ni to bilo strašno s obzirom da ćeš zadržati jedan telefnon sa OS-om (N70)....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
dakle, zabolela me je glava dok sam sve ove odgovore procitao. lepo ste se isprepucavali, tako da dosta toga pamenog i niste rekli.
evo, ja sam kupio telefon pre tri meseca i prenecu vam svoje utiske: ( nisu ekspertski, ali su realni sa strane malo naprednijeg korisnika )

pre e50, 5 godina sam koristio 6210 i bio prezadovoljan telefonom. dotrajao je i to je jedini razlog sto sam kupio novi tel.
kriterijum je prevashodno bio izgled telefona, verujuci u nokijin kvalitet, a elegantniji i lepsi nokijin telefon novije generacije nisam video. (naravno, stvar je ukusa)

nisam kupio `originalni` telefon iz Finske, vec pise `made by nokia` i po tastaturi ima i kineske znake. osnovni software je na kineskom, ali naravno ima i engleski. ( da li sam se zajebao sto sam kupio `kineski` telefon, videcu tek.. )

- kolega ima `originalnu` nokiu N70, i prvi uporedni utisak je da e50 ima daleko bolji ekran  - lepse su boje, jasnije, `mekse` su ikonice.
- neke velike razlike u brzini telefona nisam primetio, ali kolega je prokomentarisao `prilicno brzo radi`
- kamerica je 1.3Mpix, po danu pravi pristojne slike, nocu mu treba vise svetla, ali ima i mod nocnog snimanja, gde i ispadnu okej slike, ali samo gledane na telefonu; na PC-u ima dosta suma.
Kamerica na n70 je daleko bolja. Imao sam priliku da uporedim slike i sa ericosonnovim k750, i ericsonn ga je razduvao u kvalitetu slike.
- kod pustanja 3gp zapisa, n70 je ponovo bolji.
- sa estetske strane - izgled menija, stil itd... e50 za n70 (po mom ukusu) je sto i reno za dachiju Smiley. daleko vise stila i elegancije

prezadovoljan sam telefonom i mogucnostima. intuitivan je meni i mnoge stvari koje `pozelim` i mogu da odradim sa njim, ali to je opet do symbiana i nije toliko vezano za e50

mane telefona:

za tri meseca, koliko ga koristim imao sam dva problema:

1. za tri meseca dogodilo se 5 puta, a telefon dosta koristim:  Prilikom javljanja na poziv, sam ukljuci spikerfon. razgovor moze da se zavrsi, ali je telefon blokiran i nakon razgovora jedino sto mogu je da izvadim bateriju i da ga ponovo upalim. Ovo je prilicno nezgodan problem, jer se moze dogoditi da se upali spikerfon u najnezgodnijoj mogucoj situaciji....

2. priliom paljenja telefona, jednom mi se dogodilo da `ne podigne sistem` kako treba. stoji pocetni ekran, ali bez menija i precica. ponovo vadjenje baterije...

telefon je pod garancijom godinu dana, i kada sam zvao radnju gde sam kupio i pozalio se na te probleme, rekli su da ce staviti novi firmware i da bi to trebalo da resi problem, pa me zanimaju i vasa iskustva sa takvim `servisima`

Sve u svemu, telefonom sam prilicno zadovoljan ( ako resim ovaj problem sa spikerfonom bicu i izuzetno zadovoljan  Smile  )
I da ponovom: telefon ( po mom ukusu ) izgleda fenomenalno, kvalitetno je kuciste, izuzetno lep i jasan displej, lep meni, brz, praktican.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E61i & S200
To flešovanje će sigurno rešiti problem..... Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ZDR :D

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1466
Zastava Novi Sad/Subotica
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Nokia N80 + 1GB
Eh, sad sam u bedaku! Smiley 1

Vidim da su @mobilmega i @nikoko donekle zadovoljni ovim telefonom, a ostali ga pljuju ili su opet razocarani sto telefon nema jos nesto od vec postojecih tehnologija...
Posle @Ciglinog post-a, ne znam sta da radim, i sad sam prosto uveren da je N70 duplo bolji od E50, a da ne govorim N80 (posto mi je to favorit) Smile
Razmisljao sam da prodam moj 6680 i kupim E50 ili N80!
E50 mi se jako svidja kako izgleda, a N80 mi je jedan od naj telefona...
do sada nisam imao u ruci ni jedan od ta dva navedena modela, ali ce jedan od ta 2
pasti uskoro u ruke na duze vreme!!! (licno navijam da to bude N80, zbog OS-a, mogucnosti i izgleda)
Mana je u tome sto je N80 daleko skuplji za moj dzep!  Smile
E50 mi je nekako poslovan i elegantan, a N80 mi je cool zbog slajda, i daleko boljoj specifikaciji.
Kontam i sam da poredim babe i zabe, ali su ovo trenutno telefoni koji mi se svidjaju i oko kojih se dvoumim! Ne pada mi napamet da silazim sa symbiana!
Tako da lepo ne znam sta da radim...da li da uopste prodajem moj telefon
ili da skupljam jos dosta za N80 ili da kupim pre toga E50?!

Prvenstveno mi na telefonu od aplikacija treba: neki office paket, zbog prepisivanja puskica na ispitima... Smile
nesto kao FExplorer,
 i sad vec svima dostupan Gmail,
igrice sam davno prevazisao...

Vidim da se i NinaNina dvoumi, ali je razlika izmedju mene i nje ta sto bi ovo meni bio primaran phone!

Kad mi je vec ovolki post, da napisem da sam imao priliku da koristim N93 od pituljka, i mogu da kazem da je preteran i da bih taj uzeo pre svega, ali naravno to je preskupo (ko sto bi reko onaj mali za quadro tv) Smile izvinite za off...

@Cigla tel, pomozi Smile
 Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2007, 23:52:01 od sviki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Budeš li menjao 6680 za E50 prvo što će te razočarati je uži ekran nego kod 6680 i nedostatak kvalitetnog File Explorera usled restrikcija u Symbian OS-u verzije 9.1. Samim tim, ništa od nečega nalik na FExplorer, jedina uteha je Y-Browser!
Pored ovoga, ništa od značajnih tehnologija koje će koristiti u realnom radu osim "nazovi" novog OS-a E50 nema i ne vidim ni najmanju nedoumicu oko menjanja. 6680 je i dalje bolji telefon od E50 i ne mogu da shvatim da je nekome E50 bolji.
Baš bih voleo da vidim objašnjenje tog "boljeg" što poseduje E50. Smile

Znači, ko bude menjao 6680 za E50 to jedino radi samo zato što nema pametnija posla i voli da menja mobilne telefone bez da ima ikakvog vidljivog pomaka u realnom radu i korišćenju telefona! Ovo je moje mišljenje i zaista stojim iza njega kada se radi o uporedjivanju dva "smart" telefona.
Sve ostalo već spada u nedoumice oko kupovine telefona i tom pitanju mesto nije u ovoj temi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.