Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia se opet igra N97 Smartphone  (Pročitano 5342 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ciglo,a sto nekom ne bi trebalo 20 GB prostora na mobu?  Smile Meni npr. treba...,pa i vise od toga.Tako da je svako povecanje memorije dobrodoslo,i nikad nece biti viska memorije.

i cigla tel i ostali modovi će ti reći da je tvoj odgovor off , imaš druge teme koje se bave raspravom memorije telefona i drugim stvarima.
tema glasi i vezana je isključivo za ovaj model--- Nokia se opet igra N97 Smartphone---  Smile

Smile
Nema veze, nije ni bitno da li je off, ili nije.

Ali zašto onda ne obrazloži čemu bi mu služilo tih 20Gb na mobilnom telefonu?!? Šta bi on to ubacivao u mobilni telefon?? DVD filmove??? DivX filmove za Smart Movie??? Pa jedino ako taj telefon radi po teslinom patentu bežične struje i puni se "u vazduhu"!
@Pwt, pitanje je prosto - zašto ti treba toliko memorije u jednom mobilnom telefonu i šta bi uradio sa tim prostorom, tj., čime bi ga punio?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nisam obrazlozio u prethodnom postu da ne bih otisao jos vise offtopic (ako sam uopste otisao time sto sam napisao nesto o memoriji telefona iz naslova teme).Mislim da to nije off...Svejedno,da ne smaram vise,ta memorija bi mi trebala najvise za muziku a posle toga za sve ostalo.Display najvise crpi energije,a i nikad nisam voleo da gledam filmove na malom display-u moba,a muziku bih slusao bez njega.Znaci za filmove ga skoro i ne bih koristio.Slike bih imao koliko hocu i ne bih strahovao da mozda necu da imam memorije da opalim nekoliko fotki ili snimim video.I naravno,taj telefon bi odlicno posluzio za prenos podataka,kao prenosivi hard ... A sa razvojem tehnologije,i te baterije bi trebalo da budu na savremeniji nacin napravljene i da traju mnogo duze.Nije valjda da mislis da ce se u buducnosti koristiti ove danasnje litium-ion baterije???Fon je dobar,samo kad bi stvarno postojao danas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB
Ma brate,ovo je fake 10000000000%. Brate,da odjednom naprave takav telefon..........Pa zasto bi bezveze pravili neki tamo ,,smrdljivi,, n91 koji ima ,,samo,, 4 ili 8gb memorije.........Kad bi stvarno napravili i prodavali n97,onda niko ne bi uzimao n91,tako da bi pao u zaborav i to bi bilo bacanje para u nokia firmi..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy S
Ma brate,ovo je fake 10000000000%. Brate,da odjednom naprave takav telefon..........Pa zasto bi bezveze pravili neki tamo ,,smrdljivi,, n91 koji ima ,,samo,, 4 ili 8gb memorije.........Kad bi stvarno napravili i prodavali n97,onda niko ne bi uzimao n91,tako da bi pao u zaborav i to bi bilo bacanje para u nokia firmi..........
Da je fake niko ne moze da bude siguran !!! Ne mora da znaci da niko ne bi kupio N91 razlika ce se sigurno odraziti u ceni !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Gdje ima dima ima i vatre Smile
Fake je sada.... za 3-4 mjeseca mozda nece biti fake Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy S
Gdje ima dima ima i vatre Smile
Fake je sada.... za 3-4 mjeseca mozda nece biti fake Smile
Pa isto je bilo i za N95 svi su pricali fake jes da su tada najavili 4gb hard disk i prosirenja sa memorijskim karticama ali evo samo sto nije izasao !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ma fake su svi modeli kompanije nokia...samo mi to jos nismo shvatili Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Symbian forever

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1017
Zastava Trstenik
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT 990
I kao sto rece neko ovde, izgled moze da bude stvaran ali ovakve specifikacije  Smile , mislim da se to samo nekom otvorio smisao za mastu  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB
Ma ceo svet je fake,otkud vi znate da mi uopste postojimo........ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nasmejame cigla sa teslin patent hahaha to majstore.
ma znate li vi ljudi koliko paljevina postoji na ovom svetu??? sto de nije moguce da i naprave jake telefone!!!!
kada smo i mi iskoristili u potpunosti neki nokijin tel sem muzika iogrice i kamerica.
to je ona fora e imam jak tel naj naj najaci, a samo pucamo svake god na nove modele da bi oci i ruke cvetele na novom modelu.
udehnite duboko polako i razmislite realnho, mislite sta ce izaci 2008 god pa 2009 pa 2010.
ha a mi samo pucamo na telefone svake god a neko i dvaputa godisnje menja tel.
prokleta tehnika sta nam radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.