Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia S60v2/v3, SE UIQ/UIQ3/J2ME, ... - kao Web Kamera!  (Pročitano 32158 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
a sta sa serial number?
kada ukcam IMEI i samo OK kaze wrong passowrd
Samo 14. strana za čitanje i nije mnogo zar ne?!? Jer da si pročitao svih 14. ne bi ni postavio ovo pitanje -> lepo sam objasnio kako!!!! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

nema usporavanja

Zodijak
Pol
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
a sta sa serial number?
kada ukcam IMEI i samo OK kaze wrong passowrd
Samo 14. strana za čitanje i nije mnogo zar ne?!? Jer da si pročitao svih 14. ne bi ni postavio ovo pitanje -> lepo sam objasnio kako!!!! Smile

cigla cenim tvoj trud i rad ali stvarno moras shvati da nisam retard i da pomno citam ovaj topik..
ukucao sam IMEI i prazno polje stoji za serial key ali i dalje je

Ako imas 5 minuta za mene da mi na MNS-u pomognes vec jednom oko cam-a bio bih ti veoma zahvalan i oduzio bi ti se nekako.I pre svega ne bi vas vise smarao ovde.

drapicmarko@hotmail.com

Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

nema usporavanja

Zodijak
Pol
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
u sustini nema veze.ja cu i dalje ispadati glup dok ce ostalima raditi i ostali ce biti pametni..nesto opasno ne valja i to je to.
nisam hteo da dajem 2500 dinara za web kameru jer treba samo na kratko da je koristim pa sam probao ovako, pre 2 programa, ali ne vredi.
zivi bili ljudi i uzivajte , kupicu neku solidnu kameru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Jao bre, u ove sitne sate se svi uglavnom brzo uvrede. Smile Smile Smile
Nema potrebe da visim na MSN-u kako bih ti objasnio način na koji sam ja registrovao ovu aplikaciju i meni i mnogima posle mene i svima radi lepo. Jedini problem je taj Loader.exe koji sadrži trojanca i mora antivirusni program biti isključen kada se pokreće ili koristi MobiolaWeb Cam i Loader.exe.

Ponavljam ono što sam napisao i ranije(procedura registracije):

Fora je u tome da prilikom pokretanja "Loadera" u polju za upisivanje imei broja upišete imei broj svog telefona a polje za upis "Serial Number-a" ostavite prazno(bez onih kečeva) i klik na "Enter Serial" -> dobijate odgovor: "Serial is OK" ispod "Thank you for choosing.....please close and restart...." i po ponovnom pokretanju "Loadera" imate neograničenu konekciju! Samo je fora da pri svakom narednom pokretanju "Loadera" morate ponoviti proceduru(upis imei broja i klik na ""Enter Serial") pa onda po restartovanju aplikacije uživanje!

Bolje od ovoga ne mogu objasniti nigde!
Pozdrav!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung GS3
Sve ja to uradim isto ali mi izadje wrong serial Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cao ljudi da li mi ko moze objasniti kao malom djetetu gdje se nalazi dl sekcija gdje mogu skinuti taj program za nokiju kao web kameru.Hvala unaprijed. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia e72 + 6630
cao ljudi da li mi ko moze objasniti kao malom djetetu gdje se nalazi dl sekcija gdje mogu skinuti taj program za nokiju kao web kameru.Hvala unaprijed. Smile

dl sekcija vise ne postoji, piraterija je zabranjena na forumu... Smile
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Warelex Mobiola Web Cam za Symbian OS verzije 9.1:

Turn your Symbian smartphone into a high-quality wireless Bluetooth-based web camera and throw out your bulky USB webcam. Very simple to install and configure, Mobiola Web Camera for S60 3rd Edition consists of two software components: (1) a client application that resides on the phone, and (2) a webcam PC driver compatible with any Windows application that can receive video feeds from a web camera including Skype, Yahoo, MSN, AOL IM and ICQ messangers.

Carry your webcam with you wherever you go and connect it to your laptop at anytime, no wires necessary. Try it now and experience resolution and frame rates comparable to some of the top-performing USB webcams on the market.

Compatible devices:
Nokia 6600, 6620, 7610, 6630, 6670, 6260,6680, 6681, 6682, 3230, N70, N90, NEW!!! 3250, 5500, E50, E70, N71, N73, N80, N91, N92, N93

Izvor: Warelex

« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 20:26:51 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung GS3
Isrobao sam ja ovo pre nekih mesetz dana i radila je odlichno. Prvi put da mi je tako neshto uspelo  Smile Jedino shto uzhivanje traje samo 7 dana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Oops !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Nesto se stvarno cudno desava....nece ni meni mobiolu da registruje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.