Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia PC Suite Pitanja i Problemi  (Pročitano 24255 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
To je entuzijazam koji volim! Smile

Ja moram reći da mi mnogo pomaže ta mogućnost potpunog backup-a još od modela 7650 da ne preteram jer samim tim sebi dajem veliku slobodu isprobavanja raznih aplikacija bez ikakvih bojazni. Još kada se zna da postoje i virusi za stariju platformu onda je i to razlog više dobrom backup-u, no razumem ja vas - nema virusa i samim tim ni bojazni od neke sistemske greške, aplikacije su stabilnije jer ne dele isti UID nikada .... možda vam i nije potreban taj backup, no ja volim da sve radi a ne da manjka i to još na telefonima koji koštaju iznad 300€.

Kao što ranije rekoh:
Citat:
"Pa šta ovo treba da znači?!? Primera radi, plaćam telefon malo bogatstvo i onda utvrdjujem da aplikacije za isti i to one najpotrebnije imaju manje opcija nego što ima identična aplikacija pisana za recimo S60v1 modele tipa 7650/3660 i N-gage 2003 godine?!?
Onda bih stvarno trebao sam sebi da teram inat kako bih kupio telefon iz verzije 9.x za neke nenormalne pare ili uopšte i razmišljao o nekoj kupovini. Čemu sve to ... kamera, wi-fi, i bolja rezolucija ekrana ..... šta sem toga onda vredi u ovim "smart" telefonima kada su aplikacije za njih siromašnije opcijama jebote ... ko bi normalan ovo shvatio ... svi bi bez razmišljanja verovali da se novije aplikacije dopunjuju nedostajućim opcijama a ne ukidaju već postojeće što je suludo ... isti je primer i sa FExplorer i sa X-plore, ... ovo je već ..."!

Mislim da ovo oslikava najbolje moj stav prema S60v3 aplikacijama i ovom OS-u ili ti telefonima sa njime, uopšte! Poz.! Smile

« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 23:06:12 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC One X
Nije problem u Nokiji i u novoj platformi, nego u aplikacijama Smiley
Mada bi Nokia mozda i mogla da resi to i ukljuci te lose sertifiakte u backup, ali zasto bi rezveselila warez publiku  Smile

A ionako moze da se uradi backup putem card readera, a ja sam ionako oduvek sve instalirao na kartici, sto je i najbolja varijanta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Citat
A ionako moze da se uradi backup putem card readera, a ja sam ionako oduvek sve instalirao na kartici, sto je i najbolja varijanta...
Opet se mnogo toga čuva i na memoriji telefona i zna se desiti da pola aplikacija iako je instalirano na memorijskoj kartici neće da rade jer im se registracione datoteke čuvaju obavezno na memoriji telefona.
Ima tu mnogo toga što smeta. Jebeš sada pravdanje poteza Nokie i tvoraca ovog OS-a(koji je open source ako se ne varam beše postao a ono najograničeniji nego ikada) kada sam lepo gore rekao da nije u redu da sam imao veću slobodu i mogućnosti na raniim telefonima nego na sadašnjim i okviru generičkih aplikacija koje dolaze u sklopu OS-a, da ne govorimo o dodatnim!
Zar ne bi trebalo da je suprotno, tj., da se napreduje i dopunjuju nedostajuće opcije a ne još ukidaju ili zabranjuju?!? To je poenta moje priče ...

Samim tim, može backup, može i instalacija i igrica i java program na ovim telefonima, ali ne kako bog zapoveda i to smeta. Sada, pravdati se da sve instaliramo ovde umesto onde, da biramo gde i šta instalirati i kako, ... je već ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC One X
Pa dobro, u ovom slucaju se treba prilagoditi situaciji, a ako hoces full backup kupi aplikaciju Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Pa dobro, u ovom slucaju se treba prilagoditi situaciji, a ako hoces full backup kupi aplikaciju Smiley
E to je ono o čemu ja balavim celo vreme oko ovog OS-a i ovih telefona -> "prilagoditi situaciji"!
Zašto bih se ja prilagodjavao ičemu za moj rodjeni novac koji sam krvavo i pošteno zaradio???
Za 300 i kusur evra(da ne govorim o 550€ koliko košta N95) bih očekivao da takav uredjaj igra oko mene i prilagodjava se na samu pomisao, da ne govorim o komandi glasom, a ne na manuelno podešavanje okruženja u okviru OS-a. Ono, ... ne može ni kao prethodnici da ima sve funkcije, stoga se moram ja njemu prilagoditi????Smile
Ma nemoj? Pa neka mi ga neko podeli za 100€ i prilagodiću mu se, ali za 300€ i više -> nisam blesav! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC One X
Ovo je i jedina stvar kojoj se treba prilagoditi, i to samo kod nas koji sertifikujemo sami i kojima trebaju krekovane aplikacije u backupu, nicemu ostalom nema potrebe Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Ovo je i jedina stvar kojoj se treba prilagoditi,.........
"Jedina stvar" zbog koje i kupujem lično Symbian Nokia telefone je baš ta - instalacija aplikacija!

Da mi kojim slučajem nije do instalacije dodatnih aplikacija i podizanja upotrebne vrednosti i mogućnosti samog telefona do perverzije i nazad, onda nikada i ne bih kupio Nokia ili ti S60 telefon već bih bez razmišljanja kupio Sony Ericsson java model i uživao.
Znači, ta "jedina stvar" je u stvari i glavna zbog koje postoje i zbog koje se kupuju "smart" telefoni o kojima mi ovde raspravljamo tipa S60 koji su u 99% slučajeva Nokie!

Tako da, ostajem ja pri svojim tvrdnjama. Smile No, da se vratimo i na naziv ove teme jer odosmo u debeli
« Poslednja izmena: 06. Avg 2007, 15:22:20 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC One X
Niko ti ne brani da instaliras aplikacije Smiley, ovde diskutujemo o backupu krekovanih aplikacija. Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Niko ti ne brani da instaliras aplikacije Smiley, ovde diskutujemo o backupu krekovanih aplikacija. Smiley
Hmm ... odgovor sledi: niko ti ranije(na S60v1/v2) nije branio instalaciju ... danas ti brale sve brane od reda - potrebno ja da striktno aplikacije budu sertifikovane za S60v3 inače ne prihvata ih telefon, nema uvida i sve parametre novog OS-a preko file managera i PC browser-a ...

Moraš priznati da svašta "brane" na ovim novim tel., i te kako! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC One X
 Smile
Mozemo jos o ovome, ali necemo vise u off  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.