Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N97  (Pročitano 217242 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple iPhone 6
izgleda da niste upoznati evo linkovi pa sami vidite antena koja ide na 3.5mm  džek i bluetooth uredjaj ne znam kako se već zove koji omogućava gledanje zemaljske televizije ali me zanima preko kojeg playera znam za šta služi video kabal
http://cgi.ebay.com/3-5mm-12dbi-FM-TV-Radio-Antenna-Mobile-Phone-Nokia-/110580784805?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item19bf20dea5
http://cgi.ebay.com/Original-Nokia-SU-33W-SU33W-Bluetooth-TV-Receiver-/160483140022?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item255d8a61b6 - ovo ima i na youtobe isprobano na n97 radi ko sat
evo link za video:http://www.youtube.com/watch?v=qfxFAhSJh8M

ključne riječi: DVB-H mobile TV broadcasting

N97 nema integrisan TV prijemnik tako da na gledanje televizije (bez internet konekcije) možeš zaboraviti.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2010, 22:43:38 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
sada je sve jasno...
izgleda da niste upoznati evo linkovi pa sami vidite antena koja ide na 3.5mm  džek i bluetooth uredjaj ne znam kako se već zove koji omogućava gledanje zemaljske televizije ali me zanima preko kojeg playera znam za šta služi video kabal
http://cgi.ebay.com/3-5mm-12dbi-FM-TV-Radio-Antenna-Mobile-Phone-Nokia-/110580784805?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item19bf20dea5
http://cgi.ebay.com/Original-Nokia-SU-33W-SU33W-Bluetooth-TV-Receiver-/160483140022?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item255d8a61b6 - ovo ima i na youtobe isprobano na n97 radi ko sat
evo link za video:http://www.youtube.com/watch?v=qfxFAhSJh8M

ključne riječi: DVB-H mobile TV broadcasting

N97 nema integrisan TV prijemnik tako da na gledanje televizije (bez internet konekcije) možeš zaboraviti.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 1020
Bluetooth uredjaj prima samo DVB-H digitalnu televiziju koje retko gde ima, u Srbiji se ni ne emituje...čak je i na DVB-T jedini rts digital, koliko znam. Aplikacija za taj su-33w bi trebala da je već instalirana u podržanim telefonima i da se pokreće kad se poveže uređaj preko bluetooth-a.
Ova antena koju si postavio je čudna, i u opisu piše  "Provide more signals For Mobile Phone TV FM Radio GPS Antenna"  
Ili je prevara, ili je za specifične uređaje na kojima samo pojačava postojeće funkcije...ne verujem da ćeš išta dobiti od toga Smile

edit
@thefukara
Suština SU-33W je da dozvoli gledanje televizije na telefonima koji nemaju ugrađen prijemnik, preko njega da ide prijem. Ali to kod nas ne može da se koristi, ništa se ne emituje. Btw, sa poslednjim update-om firmvera na n73 mi se pojavila Mobile TV aplikacija u meniju, upravo za ovaj uređaj...
« Poslednja izmena: 02. Okt 2010, 00:52:36 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S III
Heres a video demonstrating the reality of using the Nokia N97, which is what Nokia call their “flagship” device.

izvor

Smile Smile Smile Smile

-Sta sere ovaj na klip,mene radi savrseno,cim okrenem tel. odma za njim se okrece i slika,ulazenje u aplikacije je brzo,kao i touchscreen,precizan i brz. Strasno sam zadovoljan sa mojom N97. Smiley
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 11:05:51 od SofTouCh »
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Bluetooth uredjaj prima samo DVB-H digitalnu televiziju koje retko gde ima, u Srbiji se ni ne emituje...čak je i na DVB-T jedini rts digital, koliko znam. Aplikacija za taj su-33w bi trebala da je već instalirana u podržanim telefonima i da se pokreće kad se poveže uređaj preko bluetooth-a.
Ova antena koju si postavio je čudna, i u opisu piše  "Provide more signals For Mobile Phone TV FM Radio GPS Antenna" 
Ili je prevara, ili je za specifične uređaje na kojima samo pojačava postojeće funkcije...ne verujem da ćeš išta dobiti od toga Smile

edit
@thefukara
Suština SU-33W je da dozvoli gledanje televizije na telefonima koji nemaju ugrađen prijemnik, preko njega da ide prijem. Ali to kod nas ne može da se koristi, ništa se ne emituje. Btw, sa poslednjim update-om firmvera na n73 mi se pojavila Mobile TV aplikacija u meniju, upravo za ovaj uređaj...
hvala puno na odgovorima...sve jasno kao dan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Pozdrav za sve korisnike ovog telefona.  Smatram da je tel odlican.  Hteo  bih da vas zamolim da ako neko zna kako da vratim prethodnu verziju posto sam instalirao najnoviju v22. 0. 110.  Imam potrebu da je vratim jer sam u medjuvremenu promenio product code i sad mi ne dozvoljava da ga update na taj novi code koji sam upisao preko NSS. Hvala na odgovorima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b6
mob
Nokia N97
Pootrazi upustvo kako da preko Navifirm-a skines firmware (moze verzija koju god zelis pa i ona najstarija i za bilo koji product code) koji ti treba i oflesas telefon preko Phoenixa i to bi bilo to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
da li postoji neki program koji bi omogućio da na n97 uz odgovarajuće kablove naravno...prepozna eksterni usb disk
što znači ja preko kabla zakačim usb disk na n97 i pročitam filove s njega snimim šta mi treba na mob ili sa moba na usb...ako nisam bio janas u predhodnoj rečenici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
ok. hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.