Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N97  (Pročitano 222897 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Apple iPhone
prema tome ja trenutno ne vidim fon sa većom mogućnošću individualizacije...

Sta sve necu procitati  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Samsung I9100 S II, E72

da li ćeš ti napisati neki pohvalni post za neku nokiju iz n serije? ne kapiram,nokia je lider u svetu mobilne telefonije,n97 trenutno top model istog tog lidera (ovde je u pitanju prosta matematika),ja stvarno ne razumem,valjda ljudi vole da hvale telefon koji imaju a samim tim i istog proizvođača. ja ne tvrdim da je n97 najbolji mob na planeti,ali da je u vrhu u svojoj kategoriji,to sigurno jeste!takođe,primetio sam da pojedini "stručnjaci" samo prepisuju komentare sa raznih foruma,od takođe "stručnjaka",nema porebe,potrbno je samo da se jave ljudi koji koriste modele telefona o kojima se ovde komentariše i imaćemo potpunu sliku o manama i vrlinama istih.ja bar tako shvatam postojanje ovakvih foruma,odnosno diskusija.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 23:03:33 od medas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Apple iPhone
da li ćeš ti napisati neki pohvalni post za neku nokiju iz n serije?

Mozda moze da se desi nekad takav komentar od mene. Mozda. Pohvalio bih svakako ovaj telefon, da nije unakazen, osakacen manjkom RAM memorije, Danas, kad skoro svi novi WM telefoni imaju preko 100 i vise MB RAM memorije... Kad i stariji modeli od N97 imaju vise RAM memorije - N95 8GB, N82 itd.
Ja sam samo prokomentarisao onaj post jer ne mogu da verujem da neko moze toliko nerealno da da neki komentar. Nije poenta u tome da svako hvali svoj telefon. Jeste da neki ovaj forum koriste samo za takve stvari, valjda da bi sebe opravdali za kupovinu nekog skupog modela ili sta vec. Malo je clanova koji su realni po pitanju svojih telefona.
A kao neko ko je probao stari symbian, novi symbian, stari uiq, novi uiq, windows mobile, takve komentare ne mogu da svarim. Sta sad da je neko, ko se ne razume bas najbolje, procita taj komentar i pomisli da je to stvarno tako a u principu, to nema veze sa vezom?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Evo ja sam veliki fan nokie pa u životu ne bi dao 500 eura na ovaj telefon, jednostavno ovakav symbian nema šta da traži pored androida i OSX. Telefon ima suviše mana za nekoga ko želi da iskoristi svoj telefon a ne samo da šalje poruke i zove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Apple iPhone
Ajd da ne idemo dalje u off.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Samsung I9100 S II, E72
ok!slažem se!gledaj ovako,ja koristim symbian aparate od 3230,6630 pa do n97,već dugi niz godina. uvek imam instalirano 15 aplikacija i nikad,baš nikad nisam imao problema oko ram memorije,brzine procesora...pogotovo sa kasnijim update fw.,da dodam da ne igram igrice niti ih instaliram na mob. imao sam prilike da čačkam malo qtek,iphon i  dva tri modela htc-a,(svi Windows Mobile) i nisam nešto primetio da su superiorni u odnosu na nokiju,tu i tamo imaju određenih prednosti ali bogami i mana!mislim da na tržištu ima mnogo moćnih telefona i da ne tako davno nismo mogli da zamislimo da će mobilni aparati imati ovakve specifikacije,setimo se samo nokija 5110,3310,8210,SE t68,t610...kakve su to mašine  u svoje vreme bile!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Apple iPhone
Ajd da ne idemo dalje u off.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Samsung I9100 S II, E72
da iznesem moja zapažanja i u pogledu mana na n97:
-slažem se da su  mogli da povećaju ram memoriju na 256 mb,obzirom na trendove drugih proizvođača,
-zvučnici i jačina istih bi mogli da budu bolji,
-kamera je možda mogla da bude od 8 mega piksela (mada ruku na srce i sa ovom od 5 mp sam zadovoljan),
-u orginal pakovanju nema punjač za  kola ( za n96 ima)
- i glavna mana je po meni da su u nokiji mogli da se potrude oko softvera,odnosno da prve verzije fw ne baguju baš toliko,jer prvi utisci su uvek najvažniji i opredeljuju kupce.mislim da se nokija malo opustila!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4

da li ćeš ti napisati neki pohvalni post za neku nokiju iz n serije? ne kapiram,nokia je lider u svetu mobilne telefonije,n97 trenutno top model istog tog lidera (ovde je u pitanju prosta matematika),...
To sto se nesto dobro prodaje ne znaci da je najbolje ili da je to kvalitetno...moze da znaci recimo da su ljudi neobavesteni ili slabo razmisljaju sa svojom glavom kada gledaju reklame. Hitler je dosao na vlast tako sto ga vecina izglasala, i da li je to bilo mudro?
Ali poenta je bila ta da ono sto je ramboamadeus rekao u vezi individualizacije jednostavno netacno, niko nije nista drugo rekao, ne znam zasto ti to smeta?
« Poslednja izmena: 12. Okt 2009, 00:48:16 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Samsung I9100 S II, E72

da li ćeš ti napisati neki pohvalni post za neku nokiju iz n serije? ne kapiram,nokia je lider u svetu mobilne telefonije,n97 trenutno top model istog tog lidera (ovde je u pitanju prosta matematika),...
To sto se nesto dobro prodaje ne znaci da je najbolje ili da je to kvalitetno...moze da znaci recimo da su ljudi neobavesteni ili slabo razmisljaju sa svojom glavom kada gledaju reklame. Hitler je dosao na vlast tako sto ga vecina izglasala, i da li je to bilo mudro?
Ali poenta je bila ta da ono sto je ramboamadeus rekao u vezi individualizacije jednostavno netacno, niko nije nista drugo rekao, ne znam zasto ti to smeta?
ha,ha...gde nađe hitlera!!! inače u Srbiji je teško prodati masovno nešto a da nije kvalitet,teško! mislim da smo mi u dosta stvari dobar reper kupovine,iz prostog razloga što će ti srbin primera radi dati 500 evra recimo za n97 ili htc hd (pri tome ne mislim na snobove i bagataše pozere),a švaba bogami će da razmisli dobro pre nego se lati novčanika,a da ne poredimo standar njihov i naš! još da dodam da ako bi na kraju godine u svojoj klasi n97 bila najprodavanije,ne znam da li bi pilo vodu mišljenje da isti nije top model 2009 godine,odnosno br.1. valjda je prodaja nekog modela možda glavni parametar kvaliteta,kad se uzme cenovni rang i platežna moć naših kupaca bez obzira na reklamu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.