Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N97  (Pročitano 217383 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 532.9
mob
Apple iPhone
Samo da si iscitao par strana ove teme, shvatio bi da ovaj telefon nikako ne treba uzimati....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Apple iPhone 5s
Sto je najgore, procitao sam sve strane pre kupovine...i jos par na drugim forumima  Smile Al dobro, idemo dalje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Haha. Ne razumem sta si ocekivao.  Smile Da tebe ne zakaci nesto od navedenog u ovoj temi  Smile Nemoguce, mozes samo da je jos "obogatis"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Uzeh ga pre tri dana, i mogu reci da me je prilicno razorarala ova Nokia. Kao neko ko je koristio N95 dve godine, ocekivao sam bolje, ali...zvuk u slusalicama slab, fotografija ocajna (ako koristis blic, ostaje neka svetla senka na fotografiji!!!), telefon skripi pod rukom. Jebes kineticki skroling kada radi super jedino sa olovkom. Sa prstom moras da malcice pritisnes ekran. Resetovao mi se jedno 5 puta sam od sebe....video sa YouTube je loseg kvaliteta, nije preko celog ekrana, plus slika secka. Istovremeno sam testirao i na N97 i na Iphone isti klip sa YouTube, i na Iphone je slika odlicna plus ne secka snimak. Da ne izgleda kako pljujem po N97, ima i dobrih osobina, ali sve ovo lose mi kvari utisak. Da ne bi pocela rasprava sad, ne tvrdim da je los telefon, ali meni je veliko razocarenje. Verovatno nikad vise necu kupiti symbian telefon, a ni Nokia  Smile

Moarm malo da demantujem , zvuk na slusalicam je sasvim ok (na n95 nije bio bolji)
Nadji mi "telefon" koji sa blicom u mraku ili kad je mracno pravi fenomenalnu fotografiju ,onda cu ovo prihvatiti kao manu.....
Koristim telefon 7 meseci i neskripi
Sto se tice pritiskanja ekrana ,nikakva razlika na n97 i htc magic koji ima moja cerka a to da jedino sa olovkom radi super nekapiram ja retko uzimam olovku tj skoro nikad je nisam ni koristio ......
Sad reset meni se nije resetovao nijednom mozda imas neki bajati firmver, jedini problem koji sam imao je kad sam ga hakovao nece da se upali kako treba (znaci zbog haka bez haka radi ok)
Youtube nisam testirao tako da nekomentarisem
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nikakva razlika između Magica (capacitive ekran) i N97 (resistive ekran), aha kako da ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Pa ima razlike i u dimenziji nisu iste velicine budi precizniji...... Neznam vrste i tehniku proizvodnje sto se tice paljenja aplikacije za mene je isto  .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Seat Leon

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Apple iPhone 4S
Previshe ste popljuvali N97, telefon uopste nije toliko los koliko vi pisete (nije ni perfektan kao nijedan drugi).

Na tac skrin se navikne (olovcicu nikad nisam koristio) , mada nije ni priblizan a mislim da nijedan drugi telefon nije kao iPhone. Sto se tice zvuka skroz je uredu i na slushalice i na zvucnike , kamera - solidne slike, blic - prosjek kao i na svakom ostalom mobitelu. N97 nosim vishe od pola godine i mobitel mi se 1 restartovao i to nakon sto sam usliko cca150 slika jednu iza druge. Niko ne pohvali bateriju koja uz normalno koristenje mobitela traje i po 4 dana? Takodjer meni nakon pola godine telefon ne skripuce nit ima ogrebotina osim tipka sa strane za "volume" koja se malo izlizala ali neprimjetno dok se ne zagleda.

Posto volim da mijenjam telefone a na HTC i ostal WM telefone nisam mogao da se naviknem zato sto previshe smaraju :$ cekam utiske o nokiji X6 posto mi i qwerty hardverska testatura skroz nepotrebna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
kupoi sam ga krajem juna... ništa ne škripi ni danas dan
olovku nisam ni vadio iz kutije
youtobe sam koristio i ako je na wlanu ne trza snimak a na gprsu trza ali to je amo problem downloda
imao sam i ja n95 i n95 8gb sve ukupno malo preko dvije godine nema neke pretjerano velike razlike
ali to smo navikli od noka moba
sve radi ok sa hackom i bez je radilo sve ekstra...
ako mi date za pravo da kažem da sam ja razošarenje doživio kada sam nakon 6630 kupio n95...(kameri sam kapu skidao ali softver mi je tako sličan bio am se patio pola godine da nađem one svari koje sam imao na 6630 tako da sam se tada navikao i skontao politiki firme nokia...tako će biti i dalje)
po meni n97ici fali samo 256mb rama i 256mb memorije na fonu i to bi bilo to da nekoliko godina ne bi trebali ništa bolje
kamera identična kao na n95 ili n958gb
ili ga voliš ili ne
Uzeh ga pre tri dana, i mogu reci da me je prilicno razorarala ova Nokia. Kao neko ko je koristio N95 dve godine, ocekivao sam bolje, ali...zvuk u slusalicama slab, fotografija ocajna (ako koristis blic, ostaje neka svetla senka na fotografiji!!!), telefon skripi pod rukom. Jebes kineticki skroling kada radi super jedino sa olovkom. Sa prstom moras da malcice pritisnes ekran. Resetovao mi se jedno 5 puta sam od sebe....video sa YouTube je loseg kvaliteta, nije preko celog ekrana, plus slika secka. Istovremeno sam testirao i na N97 i na Iphone isti klip sa YouTube, i na Iphone je slika odlicna plus ne secka snimak. Da ne izgleda kako pljujem po N97, ima i dobrih osobina, ali sve ovo lose mi kvari utisak. Da ne bi pocela rasprava sad, ne tvrdim da je los telefon, ali meni je veliko razocarenje. Verovatno nikad vise necu kupiti symbian telefon, a ni Nokia Smile

Moarm malo da demantujem , zvuk na slusalicam je sasvim ok (na n95 nije bio bolji)
Nadji mi "telefon" koji sa blicom u mraku ili kad je mracno pravi fenomenalnu fotografiju ,onda cu ovo prihvatiti kao manu.....
Koristim telefon 7 meseci i neskripi
Sto se tice pritiskanja ekrana ,nikakva razlika na n97 i htc magic koji ima moja cerka a to da jedino sa olovkom radi super nekapiram ja retko uzimam olovku tj skoro nikad je nisam ni koristio ......
Sad reset meni se nije resetovao nijednom mozda imas neki bajati firmver, jedini problem koji sam imao je kad sam ga hakovao nece da se upali kako treba (znaci zbog haka bez haka radi ok)
Youtube nisam testirao tako da nekomentarisem
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Apple iPhone 5s
Ljudi, nema potrebe da "merimo ciji je veci" Smiley Ja sam izneo svoje misljene, neko drugi ima svoje....to sto je meni fon krs ne mora da znaci da stvarno i jeste, i na tome je najbolje da ostane. A o tome koji je ekran bolji, i koji fon ima bolji zvuk u slusalicama, malo sam vise telefina promenio, prosek 2-3 godisnje, i sad imam dva...tako da znam sta pricam. Ali opet nema veze, svako ima pravo na svoje misljenje. Sto se tice N97, imacu ga jos malo, pa ga menjam za neki drugi, to je realnost Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Apple iPhone
Treba mi pomoc!
Kada mi neko prebaci sliku i kada je snimim nije mi vidljiva u photos vec je imam u file manageru pa tamo gde sam snimio(naravno,snimam gde su mi ostale slike ali one nisu vidljive).
Molim zA POMOC  Smile Smile Smile

Unapred hvala
« Poslednja izmena: 26. Feb 2010, 23:49:14 od baLju »
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.