Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N97  (Pročitano 217425 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N97
Kako mogu biti 100% siguran kod ovo nokie da se radi o orginalu a ne o kopiji, jel kamera 5MP i kod kopije ?hvala na odgovoru ?

Izvadis bateriju i ispod baterije se nalaze detalji o telefonu i tu mozes potvrditi da nije kopija ako ih vec toliko ne mozes razlikovati...
Ako misli na kineske fuseve tu je itekako lahko razlikovati original od kopije... Samo trebas dovoljno da iscitas o originalu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S2
Aha, al cuo sam da imaju neke bolje kopije pa zato pitam,
znaci jel dovoljno ako ispod baterije vidim da pise made in Finland, i model N97-1 ?
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 22:04:51 od thefukara »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N97
Upravo tako....
Jos pogledaj da li pise nesto tipa "RM-505" ili "RM-507" ili slicno tome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S2
Upravo tako....
Jos pogledaj da li pise nesto tipa "RM-505" ili "RM-507" ili slicno tome...
Nisam je uzeo, bila je original al nije radila tipka za zakljucavanje i nisam htio da rizikujem jer ne znam moze li se napravit 100%,
hvala tebi u svakom slucaju  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
napravio sam radi...tako da komotno možete dodati i n97 heheheh...nema veze to sa kompatibilnim mobitelima naveli su samo one nokie koje imaju džek za punjenje isti kao na punjaču ali sa prelazom radi i na drugim telefonima to je isprobano...problem je baterija...samo je potrebno naći 1.5v bateriju koja ima više mAhnego baterija moba i punjenje kreće zato nije kod mene moglo jer je 1500mAh bat na n97 a ja našao neku od 1200mAh ali kad sam stavio 2100mAh radi super
a sada da pitam...uzeo sam od prijatelja n97  rm 505da mu ga haknem i nabacim koju aplikaciju ali...nakon uspješnog instaliranja helloOX.2.0 neće aplikacije da se instaliraju ma čak ni nakon toga što sam svaku pokuša posebno sertifikovati za njegov fon alinećepa neće šta bi to moglo biti?????
Sada sam video komentare na amazonu za tvoj punjac. Izgleda da su korisnici imali problema i sa n95...

Izgleda da i nije bas pouzdan punjac...

da stvari budu gore

Citat
in my case the phone actually loses power when hooked up to a rechargeable battery!

Smile

EDIT

Pa sto nisi gledao specifikacije pre kupovine  Smile

Compatible mobiles   Nokia 1680 classic, Nokia 2600 ATT, Nokia 2680 slide, Nokia 2760, Nokia 3600 slide, Nokia 5610 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 6085, Nokia 6086, Nokia 6131, Nokia 6210 Navigator, Nokia 6300, Nokia 6301, Nokia E51, Nokia E66, Nokia E71, Nokia E90 Communicator, Nokia N71, Nokia N72, Nokia N73, Nokia N75, Nokia N76, Nokia N79, Nokia N80, Nokia N810 Internet Tablet, Nokia N81 8GB, Nokia N82, Nokia N93 and Nokia N95 8GB

Jel neko vidi Nokiju n97  Smile

Citat
Mozda bi temi trebalo pormjeniti ime u "Prodajte N97 i kupite sebi neki HTC"...
Da, to bi jos i najbolje bilo Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2010, 21:21:05 od ramboamadeus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N97
Prvo vidi koja mu je verzija software? Ako je v20 ili v21 Helloox ne radi. Ako je v11 ili v12 onda radi...
Kao drugo, imas aplikaciju ROM patcher i u njoj treba da aktiviras patch za instaliranje nepotpisanih aplikacija. Patch se zove "installserver"...
P.S. Kad instaliras Helloox treba da ga poslije toga pokrenes da bi uradio hakovanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
ver software je 11 zato nisam ni vršio upade jer znam da ne radi na 20...sebi sam haknuo prije 8 mjeseci i ne sjećam se da treba rompacher da se pokrene...eto probam i to totalno sam to zaboravio... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Danas ubacim jednu pjesmu u fon i hocu da je pustim u njegovom player-u i skroz tiho svira,jedva se cuje i kontam kako sam tu pjesmu konvertovao da nije nesto do toga,probam na laptopu tu istu pjesmu normalno svira,probam drugu pjesmu pustiti i ista stvar se dogada,a kad stavim tu pjesmu za melodiju svira normalno,jel imao itko ovaj problem ili zna do cega bi moglo biti,ocito je nesto do player-a nokiinog?
« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 13:57:06 od josip122 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia N97
Pogledaj da li ti je equalizer u redu... da ti nije tamo sta cackano... I naravno da li je pojacano  do kraja... Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 14:43:18 od Arminator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Pogledaj da li ti je equalizer u redu... da ti nije tamo sta cackano... I naravno da li je pojacano  do kraja... Smile

Pojacano je bilo do kraja,provjerio sam i equalizer i mjenjao sam Pop,Rock i ostalo,ali opet isto svira?

PS
ukljucim slusalice i svira u redu na slusalicama.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 14:47:57 od josip122 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.