Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N97  (Pročitano 223090 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
sve je ostalo bas sve ,App kontakte ,podesavanje,pa duri i Hak je ostao..I sada sam se razmislio ako uradim Hard Reset dal ce mi raditi Hak na ovu verziju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
Hak neće ostati, a moguće je da onda neće više ni moći ponovo da se hakuje (ako je isti slučaj kao sa v20 firmverom od n86)
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Gecko)
mob
Samsung S6 & Lumia 9
ako nisime dobro razumeo.

kada sam uradio update sve je ostao i Hak je ostao.

Ali sada kada sam pomislio dali da uradim Full Hard Reset (znam da posle hard reset obrisace se hak)Plasim se mozda nece raditi Hak na ovu novu verziju.pa sam se predomislio da ne budem prvi.Mada imam sertifikat i sa njime sve cu moci da instaliram .ali ipak necu da budem prvi tester za Hak
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Odradih ga i ja,ono sto me je najvise zanimalo,a to je RAM memorija,i ni u ovoj verziji je nisu povecali.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
sto se tice Ram memorije Pitanje je dal do moze da se uradi.A i kao sto sam rekao malo su ubrzali proces i sada smo svi Testeri ovu verziju 20

Evo jos jednom sta je novo u ovoj verziji

Dear updaters

Nokia N97 software update 2.0 
Nokia N97 software update 2.0 (version number 20.0.019, 20.1.021 and 20.2.019 depending on your region) is now available through the Nokia Software Updater. The software update will make your N97 perform even better, through numerous fixes, improvements, new features and new functions.

Software availability
As usual, we have published standard non-customised versions of the software, with country (SIM-free) and operator versions following over the next few days and weeks. The Nokia N97 (and several other devices) can check automatically for new software. Go to Menu > Applications > SW Update and enable automatic checking. MyNokia members will also receive an SMS stating "new software is available" as the deployment progresses. To register, go to www.nokia.com/mynokia.

Using your PC to update
Initially, this software update is only available through the Nokia Software Updater. Due to wealth of new content available in this release, the over-the-air "FOTA" packages are larger than normal (around 17MB) and to allow for sufficient testing, delivery will be slightly delayed.

What's new
The software contains many fixes and improvements including:
Improved touch screen scrolling
Ovi Maps 3.1 with 3–D maps
Nokia e-mail, Ovi Contacts, Ovi Store
Improved memory and battery performance
Improved image and video stability

Warm regards,
The Nokia Software Update team
« Poslednja izmena: 27. Okt 2009, 14:48:23 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
ako nisime dobro razumeo.

kada sam uradio update sve je ostao i Hak je ostao.

Ali sada kada sam pomislio dali da uradim Full Hard Reset (znam da posle hard reset obrisace se hak)Plasim se mozda nece raditi Hak na ovu novu verziju.pa sam se predomislio da ne budem prvi.Mada imam sertifikat i sa njime sve cu moci da instaliram .ali ipak necu da budem prvi tester za Hak
Pa upravo to sam i rekao, posle formata verovatno više neće moći da se hakuje Wink Zato bolje ostavi ovako
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Znaci da pre apdejta sacekam certifikat uradim hard format ,hakujem ga i tek onda sa samog telefona uradim update....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Znaci da pre apdejta sacekam certifikat uradim hard format ,hakujem ga i tek onda sa samog telefona uradim update....

Bas tako sve uradi ja nisam se setio na to,,,a jos niko nije potvrdio dali Hak Radi ili Ne
« Poslednja izmena: 27. Okt 2009, 18:04:14 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
The Long Awaited Update For Nokia N97
Is Now Available And Confirmed As Hackable

This is just a quick heads up for those of you who haven't seen Esilance's forum post about the long awaited and highly anticipated firmware update (20.2.019) for the Nokia N97.

Latest firmware update for company's flagship device is now available as FOTA update and through Nokia Software Updater as well for most of the generic product codes from EMEA and APAC region and is expected to be available for the rest of the world as well as for NAM and branded devices shortly.

Firmware v20 improves touch screen usability, allowing you to scroll smoothly through content by flicking the screen. Ovi Maps 3.1 brings 3-D maps, more accurate positioning, and improved search. Nokia e-mail, Ovi Contacts, Ovi Store, and VoIP support have been added. This release also includes improvements in memory and battery performance, and in image and video stability.

Last but not the least, new software is CONFIRMED AS HACKABLE with the latest available method, s so there is really no reason not to update it.

Oh yes, one more thing, Nokia N97 comes with UDP support but it is anyway highly suggestible to back up your phone memory before performing a firmware update as precaution measure in case something goes wrong.

That's all I know for now, I'll try to get the full change log as soon as possible, in mean time join discussion and tells us if there are some noticeable changes.

Izvor
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Bas sam se poradovao da mi telefon nije brendiran i sad reko dok cekam certifikat da proverim .Ipak je brendiran.Bolje je to nego da je sim zakljucan Wink. Ma da je malo nelogicno da ostave otkljucan a brendiran.Uzecu neki od ovih kodova sto ste mi ponudili....

Koji nss koristite za zamenu koda na n97 ja imam 1.0.38.14 Jel moze sa njim ili da uzmem 1.0.38.15 betu
« Poslednja izmena: 27. Okt 2009, 18:36:34 od srdjandk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.378 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.