Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 297 298 300 301 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 355825 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC TP2, Nokia 1100
jedino ovo me nervirao u novoj verzii ,,Search i Naslov Meni ,,ali Search sam resio sa neke instalacije ,a ima i nacin da se sve zbrise ,,,jedino ostaje Meni koje teze ce moze da se sredi ,ranije je bilo vece prostora po meni i ikonice vece ali sada su manje

aco_kuna, sta si instalirao da bi Search bio u jednom redu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Bosch ves masina
ovaj novi fw 30.... nevalja nista Smile. koliko sam bio zadovoljan sa 20.0.0.16,toliko me je ovaj razocarao. kad god upalim telefon on pokusava da instalira neki nepostojeci fajl sa kartice. dodato je par nepotrebnih stvari koje koje polovicno obavljaju to zasta su namenjene,i najgore od svega trk app neradi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 803
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia Lumia 820
Niko te nije terao da ga update-uješ... Šalim se malo... To što na početku kao nešto instalira, znači da nisi instalirao sve što si imao pre, pa te zezaju repovi tih aplikacija... Postoji još jedan način kako to da središ, ali sam na netu preko telefona, pa ne mogu trenutno da ti pomognem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC TP2, Nokia 1100
ovaj novi fw 30.... nevalja nista Smile. koliko sam bio zadovoljan sa 20.0.0.16,toliko me je ovaj razocarao. kad god upalim telefon on pokusava da instalira neki nepostojeci fajl sa kartice. dodato je par nepotrebnih stvari koje koje polovicno obavljaju to zasta su namenjene,i najgore od svega trk app neradi Smile

Imas alternativni nacin za razbijanje zastite, ovde je objasnjeno kako:

http://forum.burek.com/index.php/topic,341289.msg5603912.html#msg5603912
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Bosch ves masina
repovi nisu sigurno zato sto sam pre ubacivanja novog softvera formatirao karticu!  p.s.ranije sam uvek cekao da prodje neko vreme pa da procenim dali vredi ubacivati novi soft,ali sam se sad zaleteo ko mladi majmun jer sam imao super iskustvo sa proslim,ali... Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
LG Nexus 4
repovi nisu sigurno zato sto sam pre ubacivanja novog softvera formatirao karticu! 

Jesli li formatirao i memoriju telefona? Repovi se gomilaju i u c:/...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Bosch ves masina
pa valjda se tokom promene fw birse sve sa c: Smile p.s.on mi uvek prjavi da na kartici postoji aplikacija koju on navodno nemoze da instalira.citao sam na drugim forumima da se jos ljudi zali na to posle prelaska na fw30 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
LG Nexus 4
Ne briše ti se ništa posle flasha, zato bi bilo dobro da mu uradiš format. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC TP2, Nokia 1100
Ne briše ti se ništa posle flasha, zato bi bilo dobro da mu uradiš format. Smile

Tako je na N82, na N95 brise sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N95 8GB
ne znam sta mi se desava sa telefonom..... cas mi postokazuje na vrhu ekrana ikonicu Menu kad udjem u meni,cas ne (pisa samo menu bez ikonice,i uska je da oblast gde bi trebala da bude ikonica,al sam ga objasnio jebo sam mu kevu,ali razumete na sta mislim....).... kad listam slike nekad mi stoje one ikonice desno uvek,a nekad nestanu posle par sekundi.....
i da li vama vibrira telefon kada je u vodoravnom polozaju? meni ne,samo kad ga ispravim ili iskosim,ustvari,bilo kako da stoji,samo ne u vodoravnom polozaju.... jel to zbog senzora,pa zna kad je na stolu,da ne trese  Smile  ????? jel moze to da se iskljuci,da mi vibrira uvek!?! nekada kada tresem telefon a stigne mi poruka,vibracija mi zabaguje i ne gasi se uopste dok ne ugasim telefon....

V 20.0.016
28-02-08
RM-320
Nokia N95 (70.01)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 297 298 300 301 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.