Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 312487 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Apple iPhone
Pošto moram brzo da odlucim, molim za savet, pogotovo imajuci u vidu ovaj novi FW. Da li se isplati uzeti "obican n95" sada (negde oko310e) ili cekati jos mesec dana n95 8gb sa cenom verovatno oko 400e? Cene su takve zbog izesnog bussiness paketa.

http://forum.burek.com/index.php/topic,117257.0.html
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Jedina mana je sto one nove Foldere sto dogu sa ovoj Verziji je sto ne mogu da se premeste na Meni ili u druge Foldere  ,,,dal neko zna neku Fintu za to da bi mogao da prebacim na Glavnom meni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Pošto moram brzo da odlucim, molim za savet, pogotovo imajuci u vidu ovaj novi FW. Da li se isplati uzeti "obican n95" sada (negde oko310e) ili cekati jos mesec dana n95 8gb sa cenom verovatno oko 400e? Cene su takve zbog izesnog bussiness paketa.

http://forum.burek.com/index.php/topic,117257.0.html

Stvarno ne razumem ovaj tvoj putokaz. Ja uopste nemam nedoumicu koji mobilni telefon da kupim vec koju verziju n95. A to je ono si ti i sam svojevremeno tvrdio kad ti je Aco kuna predlagao da se otvori nova teme za n95 8gb.

Tako da je moje pitanje  sasvim na mestu i na pravom mestu. Da ne pricamo o tome da mi je hitno i da trazim pomoc od korisinika koji su u toku i bas su juce updateovali svoje telefone, a to je bas esencijalan razlog mog pitanja.

Nadam se da smo se razumeli.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 19:42:43 od robbieF »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S6 & Lumia 9
ako imas para ja bi ti predlozio da uzmes N95 8GB jer iako je ova Verzija unapredila N95 mislim da nece moci da se nosi sa N95 8GB .N95 8GB  uvek ce biti korak ispred N95 iako su male razlike,,,
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Hvala Aco.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S6 & Lumia 9
I ja sam update-ovala moj N95... i evo do sada ni jednom nije ostao bez slobodne RAM memorije... Smile...A nema šta mu nisam radila samo da pokušam to da izazovem, ali eto...prošao je moj test, bar što se tog dela tiče... Smile Smile Smile...A i baterija zaista duže traje...Mislim da je produženo trajanje bar za 20%...ako ne i celih 30% koje spominju drugi...

Mogu potvrditi da Baterija traje duze od pre kao sto kaze Nina sigurno 20%

Hvala Aco.

Ok  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 4
Jedina mana je sto one nove Foldere sto dogu sa ovoj Verziji je sto ne mogu da se premeste na Meni ili u druge Foldere  ,,,dal neko zna neku Fintu za to da bi mogao da prebacim na Glavnom meni

Imas temu vezano za to, mozda i pomogne  http://forum.burek.com/index.php/topic,190542.10.html
« Poslednja izmena: 28. Nov 2007, 03:17:37 od qwerty »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S6 & Lumia 9

Imas temu vezano za to, mozda i pomogne  http://forum.burek.com/index.php/topic,190542.10.html

Hvala qwerty  Smile ,na ovu temu gde ti mi dajes link ,koliko vidis ja sam je pokrenuo i kada sam hteo da ove ikonice da premestim setio sam se na nju i pregledao sam ali brete ni jedna fora ne pomaze
« Poslednja izmena: 28. Nov 2007, 07:15:53 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
BlackBerry bold 9000
можда није место за ово питање, али да ли неко зна да ли је софтвер за н95 компатибилан за онај са н8гб
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Projects: ShakerRacer - The sci-fi thing

28 November 2007

ShakerRacer - Real RC car
controlled with the N95 acceleration sensor

ShakerRacerI've just found something truly amazing over at out forum section; something that takes the acceleration sensor of a mobile phone to the next level and use it to control something more realistic and literally “bigger” than an application that is running on the phone itself.

Since the API to read the data of the acceleration sensor of the Nokia N95 has been released a short time ago, a lot of applications using it have been released.

Some examples are the original moving ball-application from Nokia, the light sabre or Accelerinvaders.

It’s finally possible to reach a bigger target audience than a few months ago when we released CarMeter and gBoarder, which were unfortunately only supported by the Nokia 5500.

When you're playing a racing game or using an RC car, you will very often move your whole body when driving through tight turns or accelerate with full speed — but the control itself is very often still done through abstract buttons on a game controller or keyboard.

ShakerRacer does not need this additional layer and allows you to control an RC car directly through your movements — by using the acceleration sensor of your mobile phone. It works in a very intuitive way: just tilt your phone in the direction you want to drive. That's it!

ShakerRacer

The car that they used is based on a standard €90 RC car bought from a toy shop. They modded it to accept Bluetooth instead of the proprietary wireless module that it was shipped with. A small microcontroller and a Bluetooth module replace the original wireless components. On the side of the mobile phone, a Python script translates the input of the acceleration sensor to commands that the microcontroller can understand in order to manage the steering servo as well as the main motor.

It turned out that this is a very intuitive and natural way to control the car. You do not need any practice as the concept can be understood instantly. So there's nothing that can block your way to fun!

That’s it, all I need now is this modded remotely controlled truck or at least necessary schematic to build one.

izvor
« Poslednja izmena: 28. Nov 2007, 13:04:06 od NenadS »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.