Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 312651 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Cestitam Aco Smile.Valjda ce mo i mi ostali moci uskoro to da odradimo Smile
Aco jesili video ovo?Trebalo bi probati " After updating your device software to 20.0.015, and restoring your personal data, you can optimise the menu layout by installing the New_Menu_Structure.SIS file. Download and install this file to rearrange your menu layout specifically for SW 20.0.015. Reboot your device to see the menu changes" Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 18:14:49 od stankovicdejancigi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Cestitam Aco Smile.Valjda ce mo i mi ostali moci uskoro to da odradimo Smile
Aco jesili video ovo?Trebalo bi probati " After updating your device software to 20.0.015, and restoring your personal data, you can optimise the menu layout by installing the New_Menu_Structure.SIS file. Download and install this file to rearrange your menu layout specifically for SW 20.0.015. Reboot your device to see the menu changes" Smile

sta znaci ovo ne razumem bas  Smile Smile ako mislis na instalaciju New_Menu_Structure
kada instaliras ovo on ti brise foldere i vracati ceo meni na ono Fabricki postavljeno ali ti ne brise instalirane programe nego samo Foldere ako si stvorio nove i vracati ikone na mesto ako si ih pomestio u druge foldere

The major additions apart from the ones listed here are:

- Video Ringtones!

- Faster Gallery

- Much Faster Bootup Time

However, one bone of contention seems to be the camera. The speed has increased but the quality gone down?! Today being my Birthday this was the best present from Nokia but the camera part scares me! Sahil Mohanty from the N95 Community on Orkut also has similar thoughts about the camera quality taking a hit!
Here’s the Log:

1. New icon structure with addition of the N-Gage application and one free demo of fifa which can be played 10 times.
2. Search app has its own place in the active standby
3. Phone is much faster to operate and the real difference is seen in the boot time!(see it to believe it!)
4. Multimedia menu still the same but does not pop up on opening the slider in the opposite direction.
5. Free memory between 22-30 mb during normal usage.
6. Camera has NEW auto focus sound
7. Viewfinder grid added in the camera menu
8. VIDEO ringtones. Native support for video ringtones finally added.
9. Radio has a new icon.
10. Music player has a new icon for podcasts, alongwith a new Visualization called Circles, and also new buttons on the Screen for the audio controls.
11. Gallery opens really quick and (i think) it has a new animation in flipping pictures.
12. New real player.
13. Same old flash lite 2.0, no youtube support.
14. Maps app revised but not gone out on the road to see how soon it locks.
15. Browser has slight changes.
16. Keypress bug GONE!
17. No out of memory messages yet.
18. Wi Fi somewhat cleverer in detecting connections around!
19. New menu added in videos, SET AS TONE
20. Fast switching between landscape and portrait mode.
21. DRASTIC decline in picture quality. I feel so.. Please report on it!
22. Using the VGA Video calling camera, the camera sound (2) does not play properly (sorry for listing the stupidest of things, but these come to mind)
23. Faster opening of Music Player.
24. Showing of Videos in the ringtones to choose for profiles, and the video playback on receiving the call is GOOD and quick but does not play in fullscreen in landscape mode.
25. New version of quickoffice.
26. Same old barcode reader and zip applications.
27. New icon for Radio and segregation of similar items in the Media Folder.
28. Addition of Utilities folder.
29. Better handling of calls, and no TALKBACK(echo) heard in speaker, as heard before, sometimes
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 21:47:52 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple Iphone 3G 8GB
sada sam proverio code-ove moj, stankovicdejancigi i od aco_kuna , samo kod ace pokazuje da je poslednja verzija 20, a kod nas stoji v12
http://europe.nokia.com/appmanager/UnitedStatesEnglishEUROPE_NOKIA_COM_3/Get_support;JSESSIONID_NCOM=prByHLvcnvYTyg76kNnr1jxC4F11tXsdbqmnnQQpCgYkdpDMXyDW!-861654813?_nfpb=true&_windowLabel=T129023962541194421053046&_pageLabel=P915754&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FSoftwareVersion%2FgetVersion&wsrp-mode=&wsrp-windowState=

ja sam moj product code promenio na 0534853
i poceo je sa updateom
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 22:02:50 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S6 & Lumia 9
kao sto ste mogli videti na Skrin Sutove  izbrisali su Ikonice Theme  Smile koja nedostajace mi jer bas mi se svigala
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
BlackBerry bold 9000
Smile   

dali vam je ovaj Cod  kad izvadite bateriju 0534853 jer je ovo cod koji je namjenjen Telefon za EU i ima Univerzalni SW (ne Brendiran)

To je moj kod, ali problem je što uredno svuče svih 115 mb i kad krene na update, prijavi da ne može, tj. failed
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Smile   

dali vam je ovaj Cod  kad izvadite bateriju 0534853 jer je ovo cod koji je namjenjen Telefon za EU i ima Univerzalni SW (ne Brendiran)

To je moj kod, ali problem je što uredno svuče svih 115 mb i kad krene na update, prijavi da ne može, tj. failed

Probaj da restartujes PC i Mobil pa opet Isprobas, ili Formatiraj Telefon pa onda Flesuj ,,kod mene je sve proslo bes probleme
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple Iphone 3G 8GB
uspesno je zavrseno flashovanje
gde moze da se skine New_Menu_Structure.SIS
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
BlackBerry bold 9000
aj da probam i to...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S6 & Lumia 9
uspesno je zavrseno flashovanje
 gde moze da se skine New_Menu_Structure.SIS

ne trebati to sada  to se instalira kako sto sam rewkao ako nesto pomeris ili sozdades foldere
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple Iphone 3G 8GB
jbg tek sada vidim da si pisao o tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.