Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311459 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Blago tebi, evo ja ti zavidim, dodje mi sad da placem sto ces da uzmes  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Занима ме колико је цјена овог телефона и какав је?

Извињавам се свима што сам љен па немогу прегледати све странице...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ja cu da kupim i ovu od 8 giga a vi ce da se kajete sa tim Sony Ericssonima Smile I da se tesite pardon Smile
Decko, ti imas nekih ozbiljnih psihickih problema. Idi kod doktora. Obavezno. A takodje(posto si tako mocan i pun para) angazuj neku uciteljicu srpskog, koja ce ti objasniti, izmedju ostalog, da se pise "a vi cete se kajati", a ne kako ti mislis "a vi ce da se kajete"...  Smile
« Poslednja izmena: 09. Nov 2007, 21:39:12 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia lumia 1520
off  Smile  Smiley pa da vratimo malo temu prirodnom toku Smiley

Lenji korisnik "shaGuar" pitao je kolika mu je cena taj odgovor ce dobiti ako odes do trafike i kupis oglase Smiley (pa ne mozes ba sve odgovore da dobijesh na forumu Smile (ali oko 450)

sto se tice toga kakav je fon Smiley svako ce mu naci manu ako ne volis  Symbian onda je los a ako volis Smiley onda je jako dobar, realno gledano na papiru nejjaci telefon Wink (ovo nemoze niko da mu ospori a u praksi sam vrh telefona. Ne moze se reci da je savrseno lep ka Iphone ali dobar je ima osetljiv slajder koji se razglavi (meni se razglavio i rasklimao usled padova ) ima jako dobru kameru koja pravi najkvalitetniji video trenutno sto se tice mobilnih telefona (jedina mana slab blic), gps koji zadovoljava prosecnu upotrebu wifi koji je dobar (ja ga dosta koristim po kaficima i u svom stanu ) ima mini usb (sto je po meni najveci napredak kod nokije jer su napokon otkacili one dosadne i jako nesigurne kablove svoje proizvodnje koji mogu da se rasklimaju i da ne rade jer se iglice na njima rasklimaju) displej mu je velik i pregledan. a sad mana baterija zavisi koliko ga przis meni je ona drzala 3h kada sam ga kupio Smile ali sada izmedju 24-40 h vise ga ne maltretiram kao ranije.brzina samog telefona je napredak za nokiu polako simbian pocinje da radi kao i obicni telefoni (nema onog kocenja i glavljenja kao kod ranijih modela)...... i da nebih gusio i pricao vise pitaj na PM ako te nesto zanima Wink

p.s. ako neko od moderatora nadje pravopisne greske neka ih prepravi  SmileSmile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 10:47:31 od nzb7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Linux
Browser
Epiphany 2.20
Smiley Da evo upravo nesto razmisljam da krenem da prepravljam  Smile
btw. ako nisi znao donesena je odluka pre jedno mesec dana da svi proizvodjaci mob. telefona ugradjuju miniUSB/microUSB prikljucke u svoje telefone...Tako da nokija nije jedina, a ja koliko znam nije ni nokia smislila miniUSB prikljucak, ugradjivani su oni i pre u neke telefone...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Citat
gps koji zadovoljava prosecnu upotrebu

jbg, meni ova prosječna upotreba nije dovoljna.
tj. GPS na N95 možete koristiti samo za pozicioniranje (naravno i za navigaciju ako platite 60 evra godišnje)
sa prethodnom verzijom nokia maps-a postojala je opcija "tracking" tako da je GPS bio upotrebljiv (mogli ste da isplanirate rutu i pratite je od starta do cilja), dok sa novom verzijom postoje samo opcije "start simulation" i "start navigation" tako da je GPS beskoristan
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia lumia 1520
nisam rekao da je nokia izmislila mini/micro usb  nego je pocela da ugradju je sto je veliki pomak za njih Wink

Smile

Citat
gps koji zadovoljava prosecnu upotrebu

jbg, meni ova prosječna upotreba nije dovoljna.
tj. GPS na N95 možete koristiti samo za pozicioniranje (naravno i za navigaciju ako platite 60 evra godišnje)
sa prethodnom verzijom nokia maps-a postojala je opcija "tracking" tako da je GPS bio upotrebljiv (mogli ste da isplanirate rutu i pratite je od starta do cilja), dok sa novom verzijom postoje samo opcije "start simulation" i "start navigation" tako da je GPS beskoristan

pa postoji garminijev program koji se moze kupiti za n95 i cuo sam da jako dobro radi cak sta vise odlicno ali mi se cini da mu je cena sa ardria mapam oko 100e sto je bahato mnogo
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 14:38:25 od nzb7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Alcatel 
Poz svima..

imam jedno tehnicko pitanje.. kupio sam N95, skinuta je sa TIMa, ne radi mi GPRS stalno javlaj chech network status ili nest tako... uglavnom da li cu moci koristiti sve ako se 'flusha' na neku drugu verziju softvera, posto ako sam sada dobro shvatio jos imam Firmware... eto pa cijenio bih bas neku pomoc..

drugo, interesuje me postoji li negdje kolekcija free softvarea ili neki programi koji nisu fre a da ih preporucite kao obavezne? - ono sto mislim da mi treba je neki antivirus, explorer, treba mi nadogradnja flasha.. nisam moao na youtube preko wireless-a i voli bi neki program koji bi prikazivao sliku pozivaoca preko cijelog screena!?

hvala jos 1 svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Flešuj telefon , trebalo bi da pomogne. Ubaci mu naš produkt kod i dobićeš naš jezik i nokijin originalni fw. Evo tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla

Evo free kolekcije na bureku : http://forum.burek.com/index.php/topic,150454.0.html
Evo teme sa antivirusima i virusima  Smile : http://forum.burek.com/index.php/topic,122683.0.html -Pregled najznačajnih antivirusnih programa za s60

Flash player je besplatan. Potraži malo ako ga nema u dload sekciji.  Smile

Ufff ... i čitaj malo. Sve si ovo mogao sam naći , da ja ne tražim umjesto tebe.  Smile

« Poslednja izmena: 13. Nov 2007, 20:26:53 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Alcatel 
skinuo sam firmware novi 115.8 mb, sve instalirao, ali mi je vratio sve na TIM postavke.. tako da od GPRS opet nista.. da li je bitan bio ovaj KOD ili phoenix koji spominjete i da li je neko imao slican problem da moze potvrditi sa sigurnoscu 100% da je rjesivo i nacin ..

hvala .. sorry ako nisam nesto ukopcao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.