Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 312760 puta)
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia lumia 1520
decko je promasio poentu price a mi odosmo u off,izgleda da ne kapira sta je aplikacija  a sta internet strana ili portal ?

pa "Ciglo" NOKIA priprema aplikaciju N-GAGE i zato je u tel ugradila grafiku koja tako da ce svi noviji telefoni moci da podrze ovu aplikaciju(Nokia N73, Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N93, Nokia N93i, Nokia N95, and the Nokia N95 8GB.)
Odavno mi o tome brljamo na ovom Bureku, još od vremena kada se o tome samo šuškalo. Evo i teme baš tome posvećene(iako ih ima još starijih): Nova igračka platforma Nokia N-Gage Arena - N-Gage Experience?!?

to je odgovor na tvoje pitanje u vezi grafike malo nevidim da razlog da me usmeris kao ovoj strani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
... malo nevidim da razlog da me usmeris kao ovoj strani?
Kako ne vidiš "razlog"? Držiš nam predavanje o novom N-Gage u ovoj temi, dok tema koja se time bavi hvata prašinu. I to samo zato što vas mrzi da prelistate nešto dalje od prve srane.
Onda nije ni čudo što misite da niko o tome nije raspravljao ili govorio na ovom forumu.
to je odgovor na tvoje pitanje u vezi grafike
P.S. ako baciš bar pogled u ponudjenoj temi, shvatićeš da smo već ranije uzimali u obzir grafiku na ovim novim nokijama pa i N95 baš zbog te nove N-Gage platforme, tako da nije bilo potrebe da se ponavljaš! Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 11:18:42 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia lumia 1520
Smile pa postavio si pitanje a ja ti tadoh odgovoor Smile a nije bilo ponavljanje Wink

no da se vratimo temi  da li ste primetili da sa novim software-om baterija duze drzi? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Smile pa postavio si pitanje a ja ti tadoh odgovoor
Da li je taj odgovor konačan i tačan ili je samo tvoje kao i naše nagadjanje to već ... Ne mora da znači da je grafika ubačena u N95 samo zbog te nove platforme koja se na žalost još nije ni pojavila i vala neće valjda sve dok se ne pojavi neki N100 model sudeći po razvoju situacije.
no da se vratimo temi  da li ste primetili da sa novim software-om baterija duze drzi? Smile
Da se vratimo, da se vratimo. Well ... zar je moguće da vas samo to interesuje ... pa koliko bi duže trajala kada je ograničena svojim kapacitetom? Možda 5% i to da taj softver štedi na svemu i svačemu. Btw. niko još ne reče precizno puni li ovaj telefon svake večeri ili svakog drugog dana?
Kako vas ne zanima nešto ozbiljnije, da recimo izvršite jedan test koji započe elborashon i ja u temi o file managerima, ...?!? Mnogo bi korisnije bilo saznati kako N95 kompresuje i dekompresuje uz par aplikacija takve namene nego ...
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 11:47:40 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia lumia 1520
1. ngage izlazi za najmanje 45 dana potvrdjeno na nokia sajtu Wink

2.pa iskreno peglanjem softwara trajanje baterije se moze produziti i za 20% konkretno ako ne koristim wifi i gps baterija traje 2 dana, a uz upotrebu ova dva (naravno od 15min do 60min) traje min 24h-36h i to sam bas proverio Wink

a ako ok ciglo ako oces da pravimo test o kompresovanju i dekompresovanju javi se na private da se dogovorimo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
1. nisam znao.
2. znači, može da se puni na dva dana?!?
3. nema potrebe na private jer će vrlo brzo da nikne jedna tema koja će se baviti aplikacijama za kompresiju(arhiverima) tako da će se u njoj razglabati i testirati. Samo još da se dogovorimo sa elborashon koji je imao tu ideju. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia lumia 1520
Wink pa uz koriscenje telefona za poruke i razgovor meni sastavi 49h Wink

a ako bude trebala pomoc oko testiranja komresora javi slobodno rado bih pomogao ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iman n95 tri mjeseca i jedino se meni izgleda još nije rasklapao slajder  Smile  al čini mi se da oće  Smile Gledam malo po netu , izgleda da će n82 biti opaka pila  Smile  i monoblok  Smile

« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 18:41:14 od paky »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Gledam malo po netu , izgleda da će n82 biti opaka pila  Smile  i monoblok  Smile
Stvarno?!? N95 već "smekšao" i nije više tako "opaka pila" kako veliš? Smile
Kako neki degradiraju telefone to je stvarno primer za raspravu i to naučnu ... Nije ni čudo što nokia izbacuje tako često modele i dovodi do hiperprodukcije kada nekome već posle 3 meseca najjači model na planeti počeo da smekšava i već mu je u vidu tako neki opakiji model. Šta da kažemo onda mi jadnici sa 6600, 6670 ili N70?
Kada bi se svi tako zaletali pukli 550€ i posle par meseci već razmišljali o nekom narednom "opakijem" modelu nikada i ne bi upoznali i znali šta sve njihov model može i šta je u stanju da uradi.

P.S. koliko vidim "po netu" N82 neće imati GPS, imaće istu kameru od 5Mpx kao i N95, ... samim tim, ništa dalje i čak je uskraćen za funkcije koje ima model N95 i naravno da ne može biti bolji i opakiji. Čemu onda tako glupav komentar???

Izgleda da kod takvih više nema draži kupovine i osećaja zadovoljstva prilikom iste, već samo instant sreća i već naredni dan kao da je isti kupljen pre par meseci ... plašim se samo da to nije neka vrsta zavisnosti od česte kupovine i menjanja mobilnih telefona. Bar da su jeftini modeli u pitanju. Treba to na vreme sanirati i lečiti.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 19:24:48 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N95 8GB
Danas sam držao N95 po prvi puta, sve sam probao što može i zaključio sam da se to nikako ne isplati kupiti.  Smile
Softver je odličan, sve super radi, ali nije nešto extra telefon.

Plastika i slajder je stvarno katastrofa, sve pucka kao i poklopac na N70.

Nije mi jasno zasto Nokia ne može napraviti super slajd kao npr. Samsung?!  Smile

Mislim da ću čekati N95 8GB.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.