Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 312798 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
zbog prevelike rezolucije verovatno
Citat
( 352x416)
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
E jeste nezahvalno kupovati ili razmisljati o kupovini N95 modela pored nekoga ko ima pridodato toliko mnogo RAM i skladištene memorije od cak 8GB ... Smiley 1
Kako li se Nokia usudila da izbaci info o pojavljivanju ovog novog modela kada stari jos nije prelezao ni svoje decije bolesti kako treba, kada nije doziveo posteno ni par novih verzija firmvera? Ovime samo dokazuje pricu da proizvode ove kompanije treba kupovati samo onda kada dozive punu zrelost(tako napisa neko u jednom magazinu)! Sve do tog trenutka ih treba izbegavati jer ce kupci dozuiveti razocarenje. Smile

Kako sada treba da reaguju oni koji su dali 550 evra za ovaj oslabljeni model kada se novi vec pojavio u prodaji i kada nudi sve ono sto je svako i zeleo da ima u telefonu od cirka 500 i kusur evrona? Smile

No, bar se zna da ce oba modela prihvatati nove N-Gage igrice ops. preobucene stare n-gage igre: http://forum.burek.com/index.php/topic,196739.60.html

IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Jos nesto:
Znam da su ranije slavili kada su sa Motorola A925 uspevali da se prikace na satelit i navigiraju navodno posle pola sata muke programom SmartComGPS i mapama iz kucne radionice.
Interesuje me zasto niko od vas koji imate ovaj telefon ne pricate o tome kako on radi sa recimo ovim programom jer videh da ga ima - SmartComGPS.v1.55-s60v3?
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 21:55:10 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
vidim svi pljujete po N95 i samo joj trazite manu i nasli su joj manu vecinom oni koji je i ne posjeduju,vjerovatno ce biti tako isto i sa ovom N95 8Gb kad izade,ja imam ovu nokiu vec 4 mjeseca i nije mi zao sto sam je kupio jer zadovoljava sve moje potrebe,a vi joj i dalje pronalazite mane..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Zato sto vec n95 ima svoj softver za navigaciju koji je mnogo lakse pokrenuti od tog,a drugo,vecinu korisnika boli uvo za gps vec su n95 uzimali da bi u drustvu ispali face. P.s.vidjam dosta klinaca koji koriste doticni. Neznam stvarno zasta bi njima koristio gps,za navigaciju po gradskom prevozu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
vidim svi pljujete po N95 i samo joj trazite manu i nasli su joj manu vecinom oni koji je i ne posjeduju,vjerovatno ce biti tako isto i sa ovom N95 8Gb kad izade,ja imam ovu nokiu vec 4 mjeseca i nije mi zao sto sam je kupio jer zadovoljava sve moje potrebe,a vi joj i dalje pronalazite mane.. Smile
Ja uopste ne pljujem po N95, samo se pitam: "koji bih to magarac trebao da budem, ma koja bih to magarČina trebalo da budem" i da platim telefon celih 550 evra trenutno, kada se vec pojavio isti model koji ispravlja doticnom nedostatke?

U redu je ako se neko zaleteo ranije pa kupio isti jer je hteo da bude faca, ili je mislio da ima savrsenstvo tehnike, ali sta ce mi telefon od 550 evra koji će mi prilikom pokretanja najobicnije igrice javljati da nema dovoljno memorije ili snage u bateriji da izgura prepodne?

Zato govorim da je pravo blagostanje pojava modela sa 8GB hardom i mnogo vise RAM memorije, jacom baterijom i stvarno treba biti naivcina pa kupiti sadasnji model, kada se vec zna da postoji naslednik u prodaji.

----  A ti Josipe ako si se pronasao prozvanim, niko te nije terao da platis najobicniji mobilni telefon 550 evra i sada ti ne prijaju kritike. Sta je sad, faca si sto je ti posedujes pa ostali ne bi smeli da komentarisu u ovoj temi dok ne kupe telefon i namagarče sami sebe jer vec postoji model koji ima sve sto ovom nedostaje? ----
Treba tri put staviti prs' na celo kada se radi o placanju necega sto vredi trenutno preko 500 i kusur evra dok vec sutra predstavlja zastareo model!
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 17:48:38 od floramare »
IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Nema samo vecu memoriju, RAM i jacu bateriju, nego i veci ekran  Smile

Mada opet, sigurno ce da bude mnogo skuplji od "starog" N95...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Ja uopste ne pljujem po N95, samo se pitam: "koji bih to magarac trebao da budem, ma koja bih to magarČina trebalo da budem" i da platim telefon celih 550 evra trenutno, kada se vec pojavio isti model koji ispravlja doticnom nedostatke?

U redu je ako se neko zaleteo ranije pa kupio isti jer je hteo da bude faca, ili je mislio da ima savrsenstvo tehnike, ali sta ce mi telefon od 550 evra koji će mi prilikom pokretanja najobicnije igrice javljati da nema dovoljno memorije ili snage u bateriji da izgura prepodne?

Zato govorim da je pravo blagostanje pojava modela sa 8GB hardom i mnogo vise RAM memorije, jacom baterijom i stvarno treba biti naivcina pa kupiti sadasnji model, kada se vec zna da postoji naslednik u prodaji.

----  A ti Josipe ako si se pronasao prozvanim, niko te nije terao da platis najobicniji mobilni telefon 550 evra i sada ti ne prijaju kritike. Sta je sad, faca si sto je ti posedujes pa ostali ne bi smeli da komentarisu u ovoj temi dok ne kupe telefon i namagarče sami sebe jer vec postoji model koji ima sve sto ovom nedostaje? ----
Treba tri put staviti prs' na celo kada se radi o placanju necega sto vredi trenutno preko 500 i kusur evra dok vec sutra predstavlja zastareo model!
Citat

Ja nisam fon platio 550e,nego 600e i nije mi ni malo zao,a kad sam ga kupovao znao sam da ce izaci bolji model i ja nisam kupovao fon da bih se kurcio sa njim,nego jednostavno sto mi je N70 dosadila i htio sam promjeniti fon i uzeo sam trenutno najbolji fon na trzistu sto je bio.I ja necu sigurno kupiti taj N95 8Gb jer mi je ovaj sto imam sasvim dobar,a i nakon par dana sto taj izade izaci ce njegov nasljednik puno puno bolji od toga fona,tako da ce i taj onda biti stari model,ako cemo gledati tako.. 

I da nisam se osjetio prozvanim,nego jednostavno ne volim da netko nesto komentira i govori kako je to dobro ili lose,a to je vidio samo na internetu.. Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 18:22:04 od josip122 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ma ajde kupovanje n95 je ludost, ja ne znam zasto je 99% ljudi kupilo n95... Uglavnom su uzeli da bi se kurcili, ne znate uopste da iskoristite symbian telefon, za vas je k750i, ne n95... Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Ma ajde kupovanje n95 je ludost, ja ne znam zasto je 99% ljudi kupilo n95... Uglavnom su uzeli da bi se kurcili, ne znate uopste da iskoristite symbian telefon, za vas je k750i, ne n95... Smile

Nek ti znas..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.