Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 310486 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S6 White
Evo sta se meni pocelo dogadati u zadnje vrijeme,kad me netko zove jednostavno se na displayu sve smrzne i koju got tipku pritskam nema nikakva efekta,onda ga moram upaliti i ugasiti i tek onda opet normalno radi,jel zna netko sta bi to moglo biti? Smile

Na N70 mi se to ponekad desi...ali na N95 još uvek nije...Ako imaš instaliran FSCaller najverovatnije on pravi problem, jer me zeza i na E50 tako što utiče da se nekad prilikom javljanja na poziv uključi speakerphone i zamrzne sve tastere...Ako nemaš FSCaller možda je neki drugi program vezan za pozive...A koju verziju firmware-a imaš na N95?  Moja je najnovija 12.0.013 i nemam takav problem... Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 12:11:02 od NinaNina »
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
evo ovako, imam verziju FW 11.0.026, telefon je brz(nisam instalirao ni jedan program, a to da je brz sam zakljucio menjajuci teme, koliko sto se klikne tema od 3-4 mb je vec promenjena), izgled je fenomenalan, ekran je extra, zvuk OK, ima dva zvucnika i sasvim se dobro cuje,(dosa glasno, a i zvuk je dosta kvalitetan), maska je lose odradjena, plastika je mnogo tanka, slajder vec klimav, kamera je za svaku pohvalu, slike u nocnim uslovima izgledaju extra(dosta jak blic ima), video odlicno snima (640x480 pixela, samo neznam koliko frejmova ali mislim da je 30-35 kao sto je i na N93), Gp, e to nikako ne kapiram, dosta sam se mucio da ubacim mape, u tome mi je dosta pomagao i thefukara, ali za sada bezuspesno, iz krusevca gde god da sam pokusao da nadjem neki satelit bilo je bezuspesno. Wifi perfekto radi, vec sam skinuo 50 Mb muzike sa neta direktno na fon. Tliko za sada, ako nesto nekog zanima nepa pita. pozdrav  Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,95745.msg3739818.html#msg3739818   Eto i jedna slika sveze uslikana sa n95
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Evo sta se meni pocelo dogadati u zadnje vrijeme,kad me netko zove jednostavno se na displayu sve smrzne i koju got tipku pritskam nema nikakva efekta,onda ga moram upaliti i ugasiti i tek onda opet normalno radi,jel zna netko sta bi to moglo biti? Smile

Na N70 mi se to ponekad desi...ali na N95 još uvek nije...Ako imaš instaliran FSCaller najverovatnije on pravi problem, jer me zeza i na E50 tako što utiče da se nekad prilikom javljanja na poziv uključi speakerphone i zamrzne sve tastere...Ako nemaš FSCaller možda je neki drugi program vezan za pozive...A koju verziju firmware-a imaš na N95?  Moja je najnovija 12.0.013 i nemam takav problem... Smile

E imao sam FSCaller sad sam ga izbrisao,pa cemo vidjeti hoce se dogadati opet,a verziju softwera imam V10.0.018
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Ja imam FSCaller instaliran od prvog dana od kako imam fon a imamga skoro 2 meseca i verzija softvera mi je 10...... i nikada mi nije pravio takav problem Smile.Verzija FSCallera mi je 2.04,ona sto ima auto run.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
ljudi ja goru bateriju od ove u N95 nisam ideo, intenzivno sam koristio telefon 6 sati(wifi, prica, sms, camera, igrice, cackao nesto po Gps-u ) e evo sad mi izbaca da je baterija prazna Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ljudi ja goru bateriju od ove u N95 nisam ideo, intenzivno sam koristio telefon 6 sati(wifi, prica, sms, camera, igrice, cackao nesto po Gps-u ) e evo sad mi izbaca da je baterija prazna Smile

N76 ima goru bateriju i to dosta goru  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Apple iPhone 6
get used to it  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S6 White
Jel zna neko gde ima da se kupi baterija za N95? Ja pretražila pola Beograda i nema nigde... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Jel zna neko gde ima da se kupi baterija za N95? Ja pretražila pola Beograda i nema nigde... Smile
Pa u drugoj polovini, valjda... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Nema ni baterije ni maske,ni kabla za tv nigde u Srbiji.Ne znam izglede da je jos uvek rano Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.