Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311179 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
da, nisu popravile RAM ali jesu kameru  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Pa kada mogu da rese kameru valjda mogu i ram majku mu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
pa ne znam, nadamo se  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa pazi stankovicdejancigi... Količinu slobodnog rama ne mogu drastično povećati novim FW-om... Ali sigurno mogu baratanje programa (čak i onih defaultnih) sa memorijom. Iz ovoga što si napisao jasno je da telefon ima slobodnog RAM-a ali je ne iskorištava nego BUG-uje...

Evo ja recimo na E61 nemam tolike oscilacije u slobodnom ramu. Kad se restartuje ima 25-26Mb... Kada se ispokreću neke aplikacije spadne čak i na 2-3Mb. Kada se pogase opet se vrati na jedno 22-23 Mb i ne mrda dalje. To što N95 ne isprazni memoriju nakon korišćenja pojedinih aplikacija nego ti ostane svega 14-15 Mb slobodno od 22Mb i nakon zatvaranja istih... je "rupa" u FW-u i sigurno će biti ispravljeno u budućnosti. To je neko moje laičko mišljenje.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 16:21:48 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Ne pazite ovako moja 95-ca radi perfektno ali definitivno ima problema sa pustanjem klipova koji su snimljeni u naj vecoj rezoluciji. U pozadini mogu da rade 10 programa on nece pokazati da ima malo rama za rad,a opet ako i jedan program kao sto je na primer opera mini radi u pozadini i hocete da pustite tek snimljen klip on ce pokazati da ima malo memorije za rad. U glavnom ako se memorija spusti isod 12,13mb. Rama ima problema sa pustanjem klipova. Malo mi je cudno kako se gubi ram memorija u radu preko dana,i ako vi lepo izadjete iz aplikacije i trudite se da to sve lepo funkcionise prvenstveno zbog galerije i tih prokletih klipova ta memorija lagano nestaje i nikako ne moze da se vrati na priblizno na staro,i jedino pomaze restart,a to je da izvinete bukvalno sviranje ku...Neznam dali me razumete i shvatate krene kod mene ponekad sa pocetnih 22,21,19mb,rama pa se vrti u toku dana na nekih 14,15mb. Po neki put sam zatvori neki program ako mu smeta zbog rada ali mi nikada dosada nije zbog programa izbacio memory full. Gde li mu samo nestaje ta prokleta memorija boga pitaj. Ovo pisem sa bazena do malopre sam snimao nekakve zajebancije i sada hocu da ih pustim pa me jeb... pa rastura
Ako je ovako, onda je sve ok! Ionako mi je kamera najmanje bitna kod bilo kog telefona, kao i pustanje klipova - bitno je da se fon dobro snalazi sa multitaskingom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Pazi te ovako kada uplim tel od programa mi se trenutno dizu i rade u pozadini:Ultimate voice recorder, Remind me i naravno  Taskman. Ram pokaze da ima 19,6mb.slobodno. Zatim odem do menia pa malo procunjam po njemu ne ulazim ni u jednu aplikaciju pa se vratim na desktop pogledam task,a on pokazuje 21,1 mb. slobodnog rama. Pa onda izadjem iz taska odem udjem u galeriju otvorim video pogledam,izadjem pa odem odigram neku igricu pa lepo iz nje izadjem pa otvorim operu mini radim malo sa njom pa izadjem na exit . Pa par minuta posle  odem do taska i on mi pokaze 17,5 mb. slobodnog rama. U toku dana sa fonom svasta radim sto se tice programa nemam nikakvih problema jedino muku mucim sa pustanjem tih klipova kada padne ispod 14 mb.rama,i to me izludjuje.Gde nestanu ti megabajti ako isti broj aplikacija radi u pozadini i ako su sve ostale aplikacije lepo zatvorene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Bice to sredjeno u nekom narednom fw-u sigurno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Nadamo se nadamo!  Smile. A sada u bazen da se malo rashladim. Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Ako neko ima nedoumica oko kupovine ili neodoljivu želju da se unapred hvališe mogućom kupovinom ovog modela kao 51. po redu ove godine(@Hagor) onda neka to uradi u temi "nedoumice oko kupovine ..." kako ovu ne bi punio bespotrebnim komentarima koji ne koriste nikome! Smile

Hvala na razumevanju!
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 15:50:53 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Ja sam lepo pitao sta ide od opreme uz telefon, a to je bas za ovu temu

I sad ponavljam moje pitanje, sta sve ide od opreme uz ovaj telefon. hvala
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.