Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311434 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
-Makina nikad jaca,znaci takvu brzinu na symbian telefonu jos video nisam

jel telefon bio pun ili prazan kad si to zakljucio? na osnovu cega si zakljucio da je bzr..... ne napadam te, zanimaju me kriterijumi koje si upotrebio i dosao do ovog zakljucka.....
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 17:28:59 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
mob
Apple Iphone 4s
Jbg ljudi mozete vi da pricate sta ocete,ja samo kazem da je meni sve ok-znaci kad bi uzeo ovaj fon nista mi nebi smetalo

@Mikele,da bila je maketa,ista makete kao sto ti imas SonyEricsson P990i,samo je n95

@thefukara-primerak n95 koji sam imao prilike da probam je,original iz telenora,tj nije kupljen u nekom 'podrumu' kao sto ste pricali  Smile

@Milan91,majstore ja kad bi imao n95 cuvao bi ga ko oci u glavi,nebi testirao to sa 2 metra

@Mikele-tel. je bio prazan-a kriterijume koje sam koristio je predhodno iskustvo sa svim symbian telefonima koje sam imao-znaci mnogo mnogo brzi ulazak u meni,i otvranje aplikacija i igrica(onih koji su vec bili unutra)...za detaljnije informacije pitaj @Cigla,mislim da je i on dosao do ovakog zaljucka-koliko se secam
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 17:34:05 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
 Smile
ovako...... thefukara ima taj telefon...... vise je za verovati njemu da je slajder los nego nekome ko je sebe ubedio da je taj telefon vrh vrhova...... kakav "podrum", o cemu pricas?
original iz telenora kazes? da te podsetim na probleme kakve su ljudi imali sa N73 recimo kupljene bas u telenoru ili ne?

svaki fon je brz kad je prazan tako da ono.....  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 17:36:50 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
@bobahajduk
Jel se nije ugasio nijednom dok si ga cakcao? Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
mob
Apple Iphone 4s
Pa pazi @thefukara ima taj telefon,to je ok,verujem ja coveku,al ovo sto sam ja video,uopste nije lose-mozda se vremenom kad ga drndas sjebe,to je sasvim moguce....ja sebe nisam ubedio da je telefon vrh vrhova,nego si ti sebe ubedio da on nevalja i trazis mane tamo de ih nema...a sam znas da savrsen uredjaj niko nikad nece napraviti
Potpuno nije tacno da su svi telefoni potpuno isto brzi kad su prazni,na svakom modelu moze da se oseti razlika,znaci n95 po brzini ulaska u meni,je mnogo mnogo brz-ako mislis da moje misljenje nije adekvatno,uzmes i pitas @Cigla

@X3mE-bogme za nekih 45 min ni reci o tome
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 17:45:08 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ja sam potpuno svestan onoga sto je N95 i onoga sto on moze da bude.... ti nisi.... ali ajd, da ne idem u off.....
cackao sam ga i ja dosta puta i znam koliko je brz i znam kako sam dosao do tog zakljucka...... pa me zato zanimalo na osnovu cega si ti to zakljucio......
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 17:53:23 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ja i dalje mislim da je to maketa bila  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
@thefukara

Jel mozes malo da pojasnis sta znaci da je slajder los? Da li je los u tom smislu da ce se raspasti ako telefon padne sa deset metara na beton, ili je los zato sto ce da se sjebe ili se tebi mozda vec sjebao u svakodnevnom koriscenju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
svaki slajder malo "popusti" posle odredjenog vremena.......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Šta li se vi svadjate oko ovog "all in one" Symbian uredjaja?!? Ovo čudo košta 550€ i možemo samo da pričamo o njemu. Teško da bi se iko odlučio da odreši 550€ za isti i to još u nekoj "nazovi" radnji kod nas gde će ukinuti još i na dodatnoj opremi koja ide uz nj.

Fino je sve to, ali za one koji imaju toliko para da im 500€ za mob. telefon ne predstavlja nikakav izdatak i to još bar dva puta godišnje.
Na žalost, ostali mogu samo da opisuju svoje vidjenje na osnovu slika, maketa ili čačkanja u prolazu od nekog prijatelja kome se posrećilo u ovoj inkarnaciji ...

Telefon je odličan, ali i preskup za ono što nudi jer mu i mane vrlo lako izlaze na videlo ---> loša maska i plastika za tu klasu uredjaja sa sve slajder mehanizmom, ... slabo trajanje baterije, ... pa do loše optimizovanog softvera za kameru ... do malo RAM memorije koja će zafaliti, do lošeg čipa za GPS navigaciju, ... pa čak i nekompatibilnosti sa svim v9.1 aplikacijama sudeći prema iskustvima korisnika sa drugih mesta ...

Treba sačekati da mu padne cena na 300€ i onda ga pljujte slobodno i kritikujte jer ću ga ja posedovati, hehe! Smile Smile
svaki slajder malo "popusti" posle odredjenog vremena.......

Bitno je da se ne kvari i baš ne leluja na vetru, ..... inače se ostalo može zanemariti ali ne sada kada košta 550€ jer za tu klasu treba bre da predstavlja primer a ne ...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.