Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311639 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Interesuje me CIglo ako si ga testirao, kako su tvoji subjektivni i objektivni utisci o telefonu.
Nešto najbrže i najbolje što sam držao do sada od Symbian-a uopšte u rukama. Vredi ga posedovati, da ne tupim dalje, ovo je vrh koji postoji od uredjaja sa operativnim sistemom i čisto sumnjam da uopšte ima konkurenciju medju bilo kakvim "smart" uredjajima! Svaka čast WM-u i njegovim PDA/PPC uredjajima, ali to i ovako ne spada u "smart" klasu već se takvi uredjaji mogu meriti samo sa UIQ modelima ... od kako rekoh "smart" čisto sumnjam da ima konkurenciju!
Btw. tačno da je pao na parket meni i tačno da je to i bio razlog da ne isprobam gomilu aplikacija koje sam spremio za nj,. jer se nije ni uključivao posle toga ali tačno je i to da je u stvari vlasnik kriv jer je lemio kontakte za bateriju istog kako bi nakalemio neku bateriju većeg kapaciteta i da se od tog pada poremetile nožice i nije se hteo uključiti(ja to tada nisam znao)! Naravno da sam ga vratio i nisam hteo dalje ni da ga pipnem! Smile

« Poslednja izmena: 28. Jun 2007, 01:08:17 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Stvarno je vrh, ali bio bi ubedljivo na tom mestu da su dodali bateriju veceg kapaciteta... barem 1500 mAh (ako ne i vise), to mu je moja glavna zamerka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Ja to godinama kukam - samo da su ovo ubacili bio bi savršen, samo da su ono ubacili ... ali ...
Nokia je oduvek bila majstor da star telefon prepakuje u novo kućište i prodaje ga kao potpuno nov model.
Takodje je ista kompanija majstor da kod novih modela uvek nešto ukine od funkcija koje su posedovali stari i doda neke beskorisne nove .... kako ne bi nikada bio savršen i kako bi uvek mogli da prodaji naredni koji je u najavi i koji navodno na papiru ispravlja te nedostatke dok opet ..!
Ja to tako shvatam ... ovde kod N95 ukinuli na trajanju baterije isto kao i na većini modela što i nije neki izolovan slučaj, ali ukinuli su tj., uštedeli na čipovima za GPS navigaciju ubacivanjem starijih jeftinijih verzija Smile kamera nije baš reprezentativna iako ima 5MPx, slajder nije kao kod modela E65 iako je ovaj recimo duplo jeftiniji što je smešno ...

Mislim, sve je to u redu i ima čime da se pohvali N95, ali neshvatljivo je da je nokia uopšte smela i imala smelosti da negde štedi na ovom modelu koji košta kao laptop .... a vala jeste na njemu štedela(pa čak i na kućištu od jeftine plastike)- za primer! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Sve to stoji, ali eto glavni i potpuno logican razlog (nije da pravdam nokiju - sve, ali bas sve kompanije rade tako) je: ako napravimo savrsen proizvod niko nece kupovati nijedan drugi, i zato necemo  Smile
Ne radi samo Nokia tako, svi se rukovode time, pa i ja da sam direktor Nokije (ili bilo koje druge firme) i ja bih tako radio  Smile, tako se zaradjuju pare  Smile, a ipak se mora priznati da je Nokia u velikoj prednosti od bilo kog drugog proizvodjaca mobilnih telefona... nece nijedan od njih u skorije vreme objaviti ni priblizno mocan model kao sto je to N95...

da ne idem vise u off; ajd da su ukinuli na necemu manje bitnom pa i da im oprostim, ali dobra baterija je barem meni jedan od osnovnih preduslova za kupovinu nekog modela...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Interesuje me CIglo ako si ga testirao, kako su tvoji subjektivni i objektivni utisci o telefonu.
Nešto najbrže i najbolje što sam držao do sada od Symbian-a uopšte u rukama. Vredi ga posedovati, da ne tupim dalje, ovo je vrh koji postoji od uredjaja sa operativnim sistemom i čisto sumnjam da uopšte ima konkurenciju medju bilo kakvim "smart" uredjajima! Svaka čast WM-u i njegovim PDA/PPC uredjajima, ali to i ovako ne spada u "smart" klasu već se takvi uredjaji mogu meriti samo sa UIQ modelima ... od kako rekoh "smart" čisto sumnjam da ima konkurenciju!
Btw. tačno da je pao na parket meni i tačno da je to i bio razlog da ne isprobam gomilu aplikacija koje sam spremio za nj,. jer se nije ni uključivao posle toga ali tačno je i to da je u stvari vlasnik kriv jer je lemio kontakte za bateriju istog kako bi nakalemio neku bateriju većeg kapaciteta i da se od tog pada poremetile nožice i nije se hteo uključiti(ja to tada nisam znao)! Naravno da sam ga vratio i nisam hteo dalje ni da ga pipnem! Smile

Ne bih se slozio sa ovim... Smile Ako govorimo o mobilnim telefonima, tj. onima koji se koriste za razgovor kad covek nije kod kuce, moze se reci da je n95 izuzetno los mobilni telefon, mnogo losiji od npr. k750, dok bih slobodno mogao da ustvrdim da medju fiksnim telefonima nema konkurenciju! Smile Smile Kad su u pitanju funkcije, ovaj fiksni telefon ima sve moguce, i na papiru je najbolji "all-in-one" uredjaj na svetu, ali neki ljudi cene veoma kvalitet sastavljanja nekog telefona(npr. moja malenkost) , i upravo iz tih razloga nisu kupili jedan takodje popularni plastikaner(n73)... I ne zaboravite da ovaj "savrseni" aparat ima gotovo duplo manje RAM-a od n70...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6310i
Kupio sam N95 ali ne znam da aktiviram GPS. Ako neko zna neka mi pomogne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple iPhone 6
prvo skini mape direktno na fon (kad spojis fon preko usb-a izaberi opciju "Mass storage") koristeci maploader link . zatim idi na Maps (pisace "Network usage disabled. You can enable it from application settings" idi na OK ) zatim na Options > Settings > Network > Use network (Never), pa ponovo na Options > View > Satellite info i sacekaj da pronadje satelite.
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Kupio sam N95 ali ne znam da aktiviram GPS. Ako neko zna neka mi pomogne

http://forum.burek.com/index.php/topic,212396.0.html   Procitaj ovu temu malo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
mob
Apple Iphone 4s
Danas sam evo obisao 10 prodavnica u Bg-u i nigde nema telefona na lageru.Izgleda da je potraznja ogromna-covece bilo je strasno,bukvalno je svuda sve rasprodato-nema ni primerka da se uzme u ruke  Smile  Smile tako da sam na kraju otisao u telenor,de sam nasao maketu telefona-koja sluzi za pipanje i zaista sam ostao bez reci......maketa je vidno izdrdanda tako da na taj slider nisam ni obracao paznju,al kad se gabariti ovog telfona pogledaju,stvarno se covek zapita o onome sa reklame 'Sta su kompijuteri postali'.Materijal od koga je fon napravljen je sasvim ok,i meni na njemu nista nefali-sasvim prosecan kvalitet(naravno dosta bolji od maske sa n73,koliko sam po dodiru mogao osetiti)....na 400 evra ce biti cudo  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Ti si po maketi procenjivao kvalitet plastike?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.