Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311620 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ja bih bacio bombu sad na elektrodistribuciju da sam na tvom mestu  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
ljudi, s.eb'o sam fon  Smile...
...sad idem da se samoubijem
Razumljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
nije skup flash, ali ove nindže po servisima se još uvijek uče kako da flash-uju N70  Smile
Dobro je da si ti kao pravi samuraj sve uspešno odradio što te "nindže" ne bi uspele! Smile Smile Smile

Pa sad, kada imate volje da čačkate uredjaje od 500 i kusur evra i flešujete im čipove a da ni sami ne znate zbog čega bi to uradili ... sada nosite u servis pa platite 10-20€ i neka ga vrate u život.

Ti koji tvrde da se time gubi garancija trebaju biti tuženi, jer je to legalan postupak odobren od strane same nokije, i servisi su dužni da pomognu ako je nešto krenulo naopako. Taj servis je podrum, jeli?!?

Pa gde se kod takvih kupuje telefon od 650€ koliko si ga platio?!? Pa jel imaš ti ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple iPhone 6
 Smile moraću da se cimam do BG-a da mi vrate fon u život  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Smile moraću da se cimam do BG-a da mi vrate fon u život  Smile
Što "cimaš" ... smatraj to kao ekskurzijom, provod bre, malo putovanja nije na odmet ... sad ako nešto pride i košta ... pa "nema džabe ni kod babe"! Smile Smile Smile
Bez uvrede, ali tako vam i treba kada glumite electro ing., pa flešujete telefone tj., brljavite po njihovom srcu(čipovima) kao da se radi o instalaciji Java aplikacija!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Pa cekaj Ciglo, zar nisi ti vise puta govorio da ce se ovo ili ono, najcesce je bio RAM u pitanju, osloboditi nekom od narednih revizija softvera? Drugo i sam si rekao da je to regularan proces koji je nokija sama omogucila svim svojim koriscnicima. E sada sto mi ovde zivimo i sto kupujemo telefnoe po podrumima, a ne zvanicnim nokijinim prodavnicama, to je nas problem. I ne treba stajati coveku na muku. Meni da se tako nesto deislo, bacio bi im a-bombu.

@thefukara

Taman probas kako radi GPS u povratku, ako ti ga poprave. Smile

Nego kad smo vec kod ovoga, mali offtopic. Apropo one nokijine parole za N95 What computers become. Trazio sam nesto cene konfiguracija za caleta i pazi kakvu konfiguraciju mozes da kupis za 360 eur, a jedan telefon kosta preko 500 evra. Cak i ta cena od 300 evra o kojoj mi svi ovde pricamo kao da je dzabe, kada se uporedi sta moze da se kupi za malo vise od toga, deluje previse.

Citat
Procesor   Intel Core2Duo E4300 (Dual) Box, LGA775, 1.80GHz, FSB800, 2MB cache, 64bit, dual-core (65nm)
Ploča   Gigabyte GA-8I945PLM-S2, I945PL, S775, FSB800, PCI-E x16, 2x DualChannel DDRII, 3xPCI, SB, LAN, 4xSATAII, 1xPATA, mATX, RoHS compilant
Memorija   DIMM 1GB, DDR II DRAM, 800MHz
Grafička   Leadtek 128MB GeForce PX7100GS TDH DDR2 Extreme HDTV-out, 64 bit, HDTV/D.DVI/TV-out, PCI-Express
HDD   Maxtor 250GB, SATA II
CD & DVD   DVD+-R/W drive Pioneer DVR-112 black
Modem   56K
Tastatura   KB
Miš   Mouse + Pad
Kućište   Frontier,400W, front 2xUSB, black
Zvučnici   2.0
« Poslednja izmena: 22. Jun 2007, 20:18:47 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple iPhone 6
 Smile

uz Mikele-ovu  pomoć sam uspješno update-ovao sw Smiley (V 11.0.026 17-04-07 RM-159 Nokia N95 (C7.01) )
nadam se da se ne ljutite zbog male šale  Smile

prvi utisci; app manager se otvara odma', a prije mu je trebalo 2-3 sec, fon se pali brže, RAM nakon restarta je 2-2.5 Mb veći, fotke su fenomenalne (nisu više ljubičaste Smile) još da vidim kako će se baterija pokazati Smiley

edit:

Citat
RAM nakon restarta je 2-2.5 Mb veći

rek'o i ost'o živ  Smile

RAM je otiš'o ne u qrac, već u dva qrca  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0001.jpg
(18.71 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 22. Jun 2007, 23:06:51 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
"Pala" cena na 545 evra. Smile Sad je skoro pa dzaba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Kao što vidiš @milisav_bl, ti odmah poskočio da odbraniš čoveka, dok je on zbijao šalu sa svima nama i još nam se verovatno podsmeva:
nadam se da se ne ljutite zbog male šale  Smile
tek toliko da ti sledeći put poverujemo na reč o onome što pišeš! Smile

Usput:
Pa cekaj Ciglo, zar nisi ti vise puta govorio da ce se ovo ili ono, najcesce je bio RAM u pitanju, osloboditi nekom od narednih revizija softvera? Drugo i sam si rekao da je to regularan proces koji je nokija sama omogucila svim svojim koriscnicima.........
Tačno, ali treba prvo sačekati "change log" videti šta donosi nova verzija firmvera pa tek rizikovati! Da, rizik je igrati se sa brisanjem i pisanjem po eeprom-u telefona i to može svako da vam kaže ko se iole bolje razume u mikrokontrolere. Nije to dečija igra koju je Nokia podarila svojim korisnicima ... već samo u cilju rešavanja nekog slučajnog propusta u prethodnoj verziji firmvera i same promene koje donose nove revizije firmvera se u 99% slučajeva tiču samo brendiranih mreža i provajdera i blage veze nemaju sa brzinama telefona i otvaranjima galerije o čemu maštaju mnogi korisnici!
Naravno da postoje i izuzeci kada novi firmver oslobadja memoriju tako da se zaista telefon ubrzava ... ali vrlo retko ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.