Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311953 puta)
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Kao,dugogodisnji korisnik,bla,bla,500e+2.godine 4000din. Pa ja sam sad na pro400 i osnova mi je sa pdv-om oko 1750din,naravno ja obavezno prekoracujem zbog gprs-a,pozivi prema drugim mrezama,inostranstvo,itd. Znaci po toj tarifi bi im placo sigurno preko 10.soma sto je mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
milisav_bl, pa lepo odeš u najbližu prodavnicu mobilnih i pogledaš uživo N95...a ne da rizikuješ život da bi ga bolje pogledao... Smile

A moćno izgleda uživo, naravno, a i posle kratkog kotrišćenja dobila sam stvarno extra  utisak o N95... Smile
I čim se  još malo slegne cena...biće moj... Smile Smile

Iznenadio sam se sto sam uopste video reklamu za N95. Ipak je to novi model, poslednja rec tehnike i tako dalje. Ocekivao sam neki samsung ili tako nesto, pa me ovo zacudilo. Inace trudim se da ne idem u randju da gledam telefon, jer sam poprilicna paljevina i bojim se da ako mis e bas svidi, da ce da mi isteraju silne pare iz dzepa. Ovako citam komentare i cekam da mu padne cena, pa kad padne, onda cemo da ga kupujemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
jbg milisave nisi ti mutav  Smile izgleda da je ovaj model nesto slicno kao sto je 6600 bio u svoje vreme...tako ga ja dozivljavam po svemu......cim padne cena dajem ovaj n80 bud zasto i nabavljam ga  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Pa N80 i dalje mozes pristojno da prodas, jos uvek nije toliko star i prevazidjen model. mislim da ce ti razlika koju planiras da das izmedju N80, koji kako kazes planiras da prodas po nekoj minimalnoj ceni i doplatis tada za N95 po nekoj nizoj ceni nego sada i razlika koju bi sada morao da doplatis ako prodas N80 po nekoj pristojnoj ceni, biti manje vise ista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
neznam jos za koliko bi uvalio n80,al racunaj da ja imam 2gb karticu uz njega + je crna maska,tako da sad kad bih hteo mogao bi finu cenu da dobijem ja mislim.al dok n95 nepadne na nekih 450 evra(sto je i dalje mnogo) ni ne razmisljam o prodaji.....n95 realno vredi kao sto kaze cigla 300+ evra,al sta da se radi,on kad dodje na tu cenu nece vise biti interesantan,to se zna(procice mu vreme)
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
.......n95 realno vredi kao sto kaze cigla 300+ evra,al sta da se radi,on kad dodje na tu cenu nece vise biti interesantan,to se zna(procice mu vreme)
Nije to baš u potpunosti tačno ... ja sam prvi bio zagrejan za N80 model i rešen da ga kupim kada njemu cena bude pala na 300€. Well .... N80 modelu je cena zaista pala na 300€ danas i neću sigurno reći da je sad prevazidjen i da ne vredi kupiti ga, već to da je jedina stvar koja me je odvratila od kupovine bila i ostala taj mali ekran bez obzira što je telefon dosta spor i da mu ta baterija kratko traje. Znači, N80 nisam kupio samo zbog tog ekrana, inače da je ekran bio veći sigurno bih do sada već posedovao Wi-Fi telefon ...
N95 ima sve - i veliki ekran i novi procesor koji će bii standard verovatno narednih par godina i brz internet i ovo i ono ... on neće zastareti i narednih 3 i više godina, pa pojavio se neki novi model u najavi koji sam vozi auto ujutro na posao ....

Čeka se N95 ... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 15:42:17 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Čeka se N95 ...
Čeka se E90...  Smile Smile

P.S. Od izvora dva putića...  Smile Izgleda da ćemo se ćerati po forumu i u budućnosti ... Šta je bolje E ili N serija!? Ta'ka nam sudbina.  Smile Smile

bobahajduk ... još nije vrijeme za kupovinu n95... Mnogo je skup , za jedno pola godine trebalo bi da bude pristupačniji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
neznam jos za koliko bi uvalio n80,al racunaj da ja imam 2gb karticu uz njega + je crna maska,tako da sad kad bih hteo mogao bi finu cenu da dobijem ja mislim.al dok n95 nepadne na nekih 450 evra(sto je i dalje mnogo) ni ne razmisljam o prodaji.....n95 realno vredi kao sto kaze cigla 300+ evra,al sta da se radi,on kad dodje na tu cenu nece vise biti interesantan,to se zna(procice mu vreme)

Ne bih sada da idem u offtopic, ali ti si rekao

cim padne cena dajem ovaj n80 bud zasto i nabavljam ga  Smile

Bud zasto je kod mene recimo cifra od 100 e. Kada padne cena N95 na 300 e, ti ces svoj N80 prodati za 100 e i doplatices 200 eur. Sada N95 kosta 525 e, a N80 295 e, sto znaci da bi uz tu vecu karticu masku i slicno mogao da izvuces, ako je ocuvan telefon, mozda i 280 e, a sto opet znaci da bi u ovom trenutku trebalo da doplatis 245 eur, sto jeste malo vise, ali treba da znas da u ovom trenutku dobijas vrhunski model, a to isto nesto mora da se plati.

Naravno ovo je samo moje razmisljanje i tu ima puno toga ako, tako da eto cisto vidi pa razmisli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
ja ti ponavljam ceka se na 450,a to nemoze ni babavanga da predvidi kad ce dotle cena doci  Smile osecam da kad ga uzmem u ruke osecacu se kao onog dana kad sam prvi put u ruke uzeo 6600 i video sta on moze...milina....  Smile

znate sta mi je palo na pamet.Ovaj telefon ima 330mhz procesor,jako je to dosta ja mislim da i PSP ima takvu snagu,trebalo bi prema tome da znaci da ovaj telefon u nekoj skorijoj buducnosti preko nekog emulatora pokrene PSP igre,mozda u pocetku one koje nisu toliko zahtevne...al ima vremena  Smile neznam samo kakva je tu uloga RAM-a i neznam koliko rama bese ima PSP
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 20:50:15 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Izgleda da nista nisi razumeo. Procitaj jos jednom ako te interesuje sta sam hteo da ti kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.