Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 312141 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pa neka ih smanji Aco ... lepo rekoh da je nenormalno mnogo da 5 screenshot-a iz jednog mobilnog telefona mini rezolucije od 240xnešto zauzimaju pola megabajta ....
Pored toga, već su postavljene i ranije od drugog korisnika, ... na kraju krajeva ima i temu u kojoj može ponovo da ih postavi kao upload pa će onda svi da ih vide!

Evo primera -> konvertovao sam samo prethodni screenshot u .gif i dobio prihvatljiv fajl od 24KB:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

screenshot0009cq8.gif
(23.89 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 10. Maj 2007, 14:27:10 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Tri dana se otvara ova stranica samo zato što autor slika iste nije smanjio i doveo na neku razumnu veličinu za upload od nekih 20KB po slici takve rezolucije. Smile Smile
Alooo ... pa jel vama normalno da slika rezolucije 240x320 ima 100KB u proseku??? Smile
Smanjite ove slike pobogu. Sve screenshotove sam pobrisao usled nemogućnosti otvaranja stranice onima sa dial up vezom - recimo meni. Ako bi i ubuduće da postavljate slike, ja ne razumem kako onda to ne uradite u prikladnim temama?!?

Ako Aco Kuna hoće da vidi slike tema koje postoje u N95 onda neka to uradi tako što će korisnika uputiti da iste slike postavi kao upload u odgovarajućoj temi za te namene: Vas desktop Wink na mobilnom, a ne da opterećujemo ovu temu, jer nikome ne koristi!

Ako vam je pak do predstavljanja menija i instaliranih aplikacija iz N95, to uradite u temi: [url=http://forum.burek.com/index.php/topic,160215.0.html]Pokaži šta imaš u Symbian Series 60 3.0 v.9.1 telefonu

Slike smanjite kako rekoh na razumnu veličinu za njihovu rezoluciju - 240x320 može da slobodno prodje sasvim korektno i ispod 20KB ....

To sto se ova stranica otvara Potpuno Si u pravu i podrzujem te ,ali isto podrzujem covek koi je Napravi ove Skrinove mozda nezna da ih Samljuje na male velicine a mozda ga i mrzi da se cacka oko smaljivanje slike jer mozda mu vreme skupo ili neznam sta ,,,a to sto kazes da Skrinove postavi na drugoj temi nisi u pravo zato sto ipak te skrinove se odnose na samog N95 tako da moze da ostanu u ovoj temi a ne u temi Kako vam izgleda vas desktop zato sto ja nisam potrazio da vidim kako mu izgleda desktop nego sam trazio od coveka da prikaze kako izgledaju teme i koje idu sa  Samog telefona ,,mozda te tebe to neinteresuje ali mene i te kako interesuje ,,mozda nekog ne interesuje Ram memorije pa ti trazis da ti postavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ako neko zna da napravi screenshot valjda mu nije toliki problem da smanji sliku?!?
Kakva je to glupost da slike sa tako malih ekrana zauzimaju pola stranice na ovom forumu(primer N80)?!? Koga će to da zavara i koga će da ubedi u superiornost tog telefona kada mu je ekran fizički manji od ostalih???
Isto je i sa N73/N95 ... rezolucija slika se takodje može čak smanjiti u prihvatljivu 176x208 i tako postaviti jer će tek onda svi moći da vide te slike ... biće mali fajlovi od 10 i kusur KB i brzo će se otvarati stranica dok će se videti sve što stoji na njima jer tako uživo izgleda i ekran telefona u većini slučajeva.
To za ime boga rade i proizvodjači softvera za ove telefone gde screenshotove S60v3 aplikacija daju u 176x208 a ne u tamo nekoj rezoluciji koju ima N80 ili N95 ... valjda je onda svima jasno o čemu govorim?!?
Ovako je stvarno besmisleno ... prošli screenshotovi tema se takodje otvarali pola dana .... pa čemu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Kakva je to glupost da slike sa tako malih ekrana zauzimaju pola stranice na ovom forumu(primer N80)?!? Koga će to da zavara i koga će da ubedi u superiornost tog telefona kada mu je ekran fizički manji od ostalih???

Ja sam izmerio Ekran 6630 i N80 Fizicki su iste i to do milimetar samo izgleda da je mali zbog to sto ima 12 ikonica u meni

A to za Skrinove Ok Nema Problema ako hocu nek ih Smanjivaju ako ne Brisi ih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Voleo bih bre i ja da pogledam kako izgledaju slike, ali brate ko to može sa dial-up vezom?!? Zato i insistiram na smanjenju jer bar to ne oduzima vlasniku neko vreme ili zahteva neko posebno znanje ....

Btw. gde je taj screenshot posle restarta telefona?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
evo screenshot odmah poslije restarta,ciglo oprosti za slike sto sam velike postavljao,ali nije moguce da sam instalirao 50Mb na fon,jer imam svega par programa instaliranih na telefonu,slike,Mp3 i video mi je na kartici.

Edit By Mikele: Pretvorena slika u .gif

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

screenshot0021es1.gif
(31.67 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 10. Maj 2007, 14:59:56 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
josip122, formatiraj ti lepo taj telefon i ocisti tih 50 MB i onda lepo ispocetka  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Piše ti da je od 147MB slobodno samo 98.2MB na memoriji telefona što znači da je instalirano tj., zauzeto oko 50MB?!? Možda nisi podesio da ti poruke i fajlovi primljeni preko bluetooth-a stižu na MMC već stižu na memoriju telefona????
Pored ovoga, opteretio si RAM nekom aplikacijom koja visi u pozadini aktivna i posle restarta ... nemoguće da N95 nema ni 18MB slobodnog RAM-a???? Smile Smile Smile

Šta si ti to sve instalirao u ovaj telefon ... možda nije zgoreg da ga lepo formatiraš, ha?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Ovo je bas malo - 18 MB?!?@aco_kuna,koliko mi je poznato,6630 ima ekran od tacno 2,2 inch-a,dok n80 ima 2,125 - ovo je podatak iz testova oba telefona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
hahaha.... bila bi bas fora da ima 18 mb!  Smile
formatiraj ga lepo i onda ce biti "cist"  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.