Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 343703 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Jeste isti je taj program i da, izbacio mi je taj prozor ali mi radi navigacija normalno i mogu da unesem putanju od tacke A do tacke B i on mi izracuna koliko km mi treba i pokazuje mi kojim putem treba da idem i gde treba da skrenem. Mozda ste u pravu mozda je to besplatno samo neko vreme ali ne vidim da mi daje neko ogranicenje u smislu da mi je ostalo jos toliko dana koriscenja ili sl. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A znaš šta meni pada na pamet....
U stvari jesi li kontrolisao račun i koliko si gprs(umts)-a potrošio dok si koristio ovaj program. Ove tvoje sličke me zbunjuju i onaj znak za gprs s desne strane ekrana.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
E, @elborashon, oko sokolovo, toliko puta sam gledao te screenshotove i nisam primetio oo za gprs, izgleda da gps ide preko gprs-a, a ako je tako onda je mnogo bolje da se uzme gps modul, cak navigacija na kraju izadje jeftinija(zavisi koliko se koristi)
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Pa uvek se kaci na gprs kad pokrenem aplikaciju. ne znam zasto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pa uvek se kaci na gprs kad pokrenem aplikaciju. ne znam zasto.
Dosta foliranja!
Nisi ti jedini na svetu kome GPS navigacija radi besplatno na N95 sa programom Smart2Go dok se svima ostalima naplaćuje ...
Ili si sam uplatio nedeljnu, mesečnu ili koju licencu ili nas ovde foliraš kao ti koristiš fraj GPS navigaciju od tačke "A" do tačke "B" na N95 ...
Lepo te ljudi zamolili, tj., ti sam rekao - postavi screnshot u toku navodjenja da vidimo tu famoznu free navigaciju kroz Srbiju ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne znam ljudi ... ja sam zbunjen skroz.  Smile @hagore , ne može navigacija preko gprs. Samo možda neki posebni Nokia servisi. TomTom koristi gprs za stanje na putevima , prognozu vremena i sl.

@nemanja5 ovo je jedino logično rješenje. Ti si jednostavno ukucao ovaj broj koji si dobio sa svojom N95 (ako si ga dobio) i dobio si free korišćenje ili si platio... ovoliko koliko je meni ponudio da platim. Ja treće ne znam.  Smile

P.S. Još da kažem da su mape u Srbiji solidne. Užice recimo nema naziva ulice ali su makar korektno nacrtane. Beograd je odrađen maestralno.
E sad možete vi u Srbiji da kažete da niste najgori. Evo BiH i Sarajeva. Čardak ni na nebu ni na zemlji. Nema puteva , nema ništa.... samo prazan prostor.  Smile

Edit: @nemanja5 lako možeš isključiti gprs... Samo ne znam za šta on služi i da time ne onesposobiš neki servis. Evo kako ćeš ga isključiti :
Kada uđeš u program idi.....postavke-mreža-upotreba mreže...... pa umjesto po potrebi izaberi nikada.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 14:46:13 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Možda ga je "ubo" slučajno??? Smile Smile Smile
Ljudovi, navigacija kako rekoh od od tačke "A" do tačke "B" sa naravno navodjenjem i pokazivanjem pravca skretanja, glasovnim upozorenjem tipa "još 150 metara pa levo" i td., kao kod svakog normalnog GPS navigacionog sistema se plaća i to ne može niko da ospori!

Jedino se ne plaća kod N95 modela tj., uopšteno Smart2Go aplikacije izračunavanje rute tj., puta i vaša trenutna GPS pozicija ... no ovo blage veze nema sa navigacijom kojoj svi težimo i mislim da tu greši Nemanja kada priča o tome da radi ....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Mozda je covek misleo, da moze da vidi ulice, kao sto je i pokazao na svom screen shotu, a opet postoju i mogucnost da se uz N95 dobija ovaj kod koji otkljucava koriscenje gps-a na odredjeni period, ali videcemo sta ce nemanja da kaze...
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
das tolike pare za N95.... i onda ti otkrijes da moras i GPS da im placas......  Smile
sledece ce verovatno uvesti na nekom NXX telefonu da melodije, koje hoces da postavis kao zvono, moras da skidas sa nekog njihovog sajta i da im platis i za to....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Mozda je covek misleo, da moze da vidi ulice, kao sto je i pokazao na svom screen shotu, a opet postoju i mogucnost da se uz N95 dobija ovaj kod koji otkljucava koriscenje gps-a na odredjeni period, ali videcemo sta ce nemanja da kaze...
Ulice može da vidi svako ko ima ovu aplikaciju u kompatibilnom telefonu, bez da ima N95 --- jesi li propustio screenshotove koje je postavio elborashon??? Smile
Postoji mogućnost Hagore da platiš korišćenje na nedelju dana, mesec dana, godinu ili čak tri godine i ni jedna druga u kojoj nešto dele džabe!
das tolike pare za N95.... i onda ti otkrijes da moras i GPS da im placas......  Smile
sledece ce verovatno uvesti na nekom NXX telefonu da melodije, koje hoces da postavis kao zvono, moras da skidas sa nekog njihovog sajta i da im platis i za to....
Ma fora je u tome da je Nokia iskalkulisala da je bolje da daje aplikaciju i mape džabe a da naplaćuje korišćenje aplikacije tj., GPS-a, umesto da aplikaciju i mape naplaćuje kao i svaka druga kompanija(TomTOm, Route66, ..) koja se bavi GPS navigacijom a da samu navigaciju onda omogući besplatno.
Nokia to naziva "pay as you go":

"We really, really like this kind of 'pay as you go' licensing for navigation. Effectively, it means that you can keep any maps you want on any devices you want (S60 or Windows Mobile) and use them as much or as little as required, all for free. Then when you plan a trip and are going to stray from your familiar area, you license navigation on whichever device is going to be your main companion for a week or month (for example) and you're done. Nothing extra to install, you don't even have to get your credit card out. Simply request navigation and the appropriate premium SMS messages get sent, to debit your phone bill/account. Really rather neat."

P.S. jedino ne razumem, zašto nije bar u okviru cene koja je astronomska za jedan mobilni telefon tj., u okviru cene N95, Nokia nije uračunala i tih 60€ ili koliko već takse za godinu dana korišćenja GPS-a i dala ljudima ceo programa sa svim opcijama ... bar su imali gde da naleme cenu jer ruku na srce niko i ne bi osetio tih 60€ viška pored ukupne cene koštanja uredjaja .... Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 14:54:37 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.