Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 343772 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
....Pa ja sam koristio GPS ceo put Bg-NS.....
Ajd leba ti, prosvetli nas ovde - kako si to koristio GPS navigaciju ceo put Bg-NS uz pomoć Nokije N95 i njenog default programa kada se za tako nešto treba platiti licenca na nedeljnom, mesečnom ili godišnjem nivou?!?
Znači, besplatna je aplikacija, besplatne su mape, besplatno je pregledavanje mapa i trenutna lokacija na mapi, ali nije besplatna navigacija od tačke "A" do tačke "B" i to baš košta dosta.
Interesuje me kako si to "navigirao" od Beograda do Novog Sada kada jednostavno nije moguće jer treba da se plati prvo??? Možda smo mi u Istočnoj Evropi, pogotovo Srbiji privilegovani pa nam dopuštaju džabe???

Evo i cena:

« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 03:48:45 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Gdje ima dima ima i vatre , što kaže naš narod. O ovome su ljudi pričali i pola godine prije pojave n95. Ali ja nisam htio da vjerujem.  Smile
Evo i sad , sve čitam i opet ne mogu da vjerujem. Pa zar su ludi i da pomisle da će im neko platiti za ovo.  Smile

@Nemanja5 će valjda objasniti? Kako , šta i gdje?   Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 08:44:31 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Znaci imas kartu koja je za nas ovde jadna do maksimuma i onda ti jos naplate navigaciju preko nje. Debili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Evo instalirao sam ovaj slavni program na E61 i skidam mape da ih pregledam. Da se naplaćuje navigacija , naplaćuje se. Uvjerio sam se lično. Evo hvatam screenove pa ću da okačim na temu o GPS navigaciji.

P.S. Patetičan pokušaj Nokie. Ako koga zeznu , zeznuće kog balkanca ili indonežanina. Ako su mislili Švabu da zeznu. E pa pogriješili su. On bolje pazi na pare nego mi Srbi. Da mu švabo plati za navigaciju?? Nikada.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
da li je ova Nokia normalna???? pa pazi da cu kupiti neki Nokia telefon posle ove N70, nikada!!!!
bice ljudi koji ce placati ovo, siguran sam u to ali nije mi jasno stvarno zasto su to morali da urade......
ovim se oprastam od N95  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 10:54:07 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Znači, na GPS Navigaciju iz modela N95 tj., ugradjeni interni modul i ovako lošijeg kvaliteta od ostalih možemo slobodno da zaboravimo, jer je to i ovako kozmetičke prirode u telefonu - šminka koja treba da podigne cenu dok od realne upotrebne vrednosti ništa.
Samim tim, instalirao ja TomTom u N70 i pregledavao mape "na suvo" ili pregledavao mape u ovom N95 modelu je gotovo jedno te isto ... jedina prednost je ta što mislim da N95 daje GPS lokaciju na mapama i bar se to može iskoristiti ....

GPS navigacija je besplatna u svetu i ovde se samo Nokia polakomila na lovu kako bi naplaćivala svoje mape koje je izradila ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ne razumem o kakvom placanju pricate. Imas da uneses odakle dokle hoces da ides i on ti u metar izracuna kuda treba da ides i navodi te. Ako ne verujete postavicu screenshot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Sta ne razumes? Covek je postavio ss-ove gde lepo pise da mora da se plati. Ako imas stvarno n95, posalji i ti neki ss da vidimo kako to izgleda navigacija bez placanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hajde da ne griješimo dušu. Možda , kada se kupi n95 , ima neko vrijeme besplatno korišćenje.
nemanja5 pogledaj ove screen-ove pa mi reci da li je na n95 instaliran isti ovaj program?
 http://forum.burek.com/index.php/topic,212396.130.html

A najviše me zanima kada si pokušao da upališ navigaciju ... je li ti izbacio onaj ugovor kao na zadnja dva screenshot-a da mora da se kupi i koju si zonu izabrao?

Da vidimo možda n95 ima besplatno korišćenje ove usluge neko vrijeme.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.