Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 343666 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
mob
Apple iPhone 6s
Meni se jos ni jednom nije pojavila ta poruka za low memory. Iako cesto idem u galeriju, i pregledam video snimke koje sam sam snimio kamerom ( u kartici imam bar 500Mb videa )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Ni meni se ta poruka ne javlja. Sto se tice GPS-a probao sam ga u Podgorici i uglavnom je OK, Budva ima par glavnih ulica a Kotor isto tako (stari grad mozete da zaboravite). Nece izdrzati citav dan sa GPS for sure... Telefon je OK sve u svemu.
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
nakon par dana koristena N95 mogu reci da telefon jednostavno nema mane(ako izuzmemo klimav slajd),fon je jako brz i otvara sve programe iznenadujuce brzo sto nisam  ocekivao citajuci ovu temu prije nego sam ga kupio,kamera mu je odlicna(postavit cu par slika u toku dana),a sto se tice GPS malo sam cackao po njemu,ali kako do sada to nisam koristio nisam se bas najbolje snasao i konkretno ga probao,gledao sam malo kartu Hrvatske i dosta je toga pokriven,baterija, evo jucer oko 1 sam ga skinuo sa punjaca i imam jos 4 crtice,et toliko od mene za sada o fonu,bit ce jos detalja ovih dana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
da low memory mi ide na qrac na n73 kad udjem u galeriju, bas me interesuje kako je na n95

ti si prvi koji se ovde pozalio na to  Smile
ne bi trebalo da se na n95 to pojavljuje, kazu da je OS optimizovan bas bas.... videcemo, cekamo odgovor  Smile
kako prvi zasto prvi kad krenem da uvecam sliku kaze mi da je memorija puna da zatvorim neke aplikacije a ni jedna nije otvorena a memorija telefona prazna sve na kartici(radi se o n73 i zanima me ima li takvih problema na n95)
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
da low memory mi ide na qrac na n73 kad udjem u galeriju, bas me interesuje kako je na n95

ti si prvi koji se ovde pozalio na to Smile
ne bi trebalo da se na n95 to pojavljuje, kazu da je OS optimizovan bas bas.... videcemo, cekamo odgovor Smile
kako prvi zasto prvi kad krenem da uvecam sliku kaze mi da je memorija puna da zatvorim neke aplikacije a ni jedna nije otvorena a memorija telefona prazna sve na kartici(radi se o n73 i zanima me ima li takvih problema na n95)

Evo sada sam supao po galeriji uvelicavao slike do maximuma i sve radi bez problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Evo sada sam supao po galeriji uvelicavao slike do maximuma i sve radi bez problema.
Strahota ... pa to nije bio problem ni na modelima sa 8MB RAM-a ... pokreni ti lepo neki tekstualni dokument u .doc recimo ili .pdf od par mega, pride slušaj neku mp3 numeru na muzičkom plejeru, pokreni WEB browser pa i tu galeriju da ne govorim o tome da možeš aktivirati i GPS pride pa onda govori i pričaj o brzini ovog telefona i tome da li javlja da nema memorije ili ne ...

Svi ovi vaši testovi do sada su dečija igra i smešno je čitati takvo ophodjenje prema aparatu koji košta kao polovan auto! Od ovako skupog uredjaja koji predstavlja vrh ponude - visoku klasu a ne srednju i li nižu se očekuje da sve to nabrojano radi bez ikakvih problema i kočenja, da mu multitasking samo prede kao zadovoljna mačkica, da pokreće trenutno dokument od par mega i da je odmah čitljiv bez čekanja, ... a ne pričate pričice kako brzo otvara prazne aplikacije i slike iz galerije ....
Ovo je poslovni telefon sa operativnim sistemom a ne šminkerski model sa kamerom i pudrijerom pride .... i od njega se za toliki novac očekuje zaista da odradjuje posao u pokretu, kako samu GPS navigaciju, tako i otvaranje mnogo većih dokumenta nego raniji modeli i to trenutno, da može da pokreće i radi u više aplikacija istovremeno - recimo šalje email, piči surf preko web browsera, muzikica u pozadini, i td., i td .---
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 17:43:20 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Strahota ... pa to nije bio problem ni na modelima sa 8MB RAM-a ... pokreni ti lepo neki tekstualni dokument u .doc recimo ili .pdf od par mega, pride slušaj neku mp3 numeru na muzičkom plejeru, pokreni WEB browser pa i tu galeriju da ne govorim o tome da možeš aktivirati i GPS pride pa onda govori i pričaj o brzini ovog telefona i tome da li javlja da nema memorije ili ne ...

Svi ovi vaši testovi do sada su dečija igra i smešno je čitati takvo ophodjenje prema aparatu koji košta kao polovan auto! Od ovako skupog uredjaja koji predstavlja vrh ponude - visoku klasu a ne srednju i li nižu se očekuje da sve to nabrojano radi bez ikakvih problema i kočenja, da mu multitasking samo prede kao zadovoljna mačkica, da pokreće trenutno dokument od par mega i da je odmah čitljiv bez čekanja, ... a ne pričate pričice kako brzo otvara prazne aplikacije i slike iz galerije ....
Ovo je poslovni telefon sa operativnim sistemom a ne šminkerski model sa kamerom i pudrijerom pride .... i od njega se za toliki novac očekuje zaista da odradjuje posao u pokretu, kako samu GPS navigaciju, tako i otvaranje mnogo većih dokumenta nego raniji modeli i to trenutno, da može da pokreće i radi u više aplikacija istovremeno - recimo šalje email, piči surf preko web browsera, muzikica u pozadini, i td., i td .---

Ja aplikacije koje koristim na mobitelu rade bez problema i meni dosta, a dokumente ,e mail i surfanje internetom za ovo imam PC i na njemu to radim,a da mora raditi perfektno za te pare,pa i radi puno je bolji od N70 a nju sam platio 550 eura kad je izasla i imao sam vise sa njom problema nego sa N95.
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 19:20:45 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
mogli bi neke slike uslikane sa n95 da postavite, cisto da vidimo malo..... slavisaj jeste postavljao slike, ali slobodno i ostali mogu da postavljaju neke slike na temi --- > Zanimljive slike slikane vašim kamerama na mobilnom telefonu  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ovo je zanimljivo,mada zasad nema veze sa Srbijom: Wayfinder’s Services to be Preinstalled on Nokia N95 GPS Phones by the Operator mobilkom austria  Mobilkom austria and Wayfinder today announced the launch of the most powerful and easy to use Navigation solution, A1 NAVI, on the Nokia N95 phone with built-in GPS.

STOCKHOLM, Sweden-- The latest version of A1 NAVI, that is based on Wayfinder Navigator 7 comes equipped with top of the line map 3D map experience, Wayfinder Power Search (patent pending technology) that enables the users to search in many databases simultaneously, night mode that adapts the color and light strength of the screen and other user friendly services that will greatly enhance the user experience.

The offering is bundled into a fixed price per month including unlimited usage of the attractively priced service.

“At Wayfinder we are excited about the introduction of phones with built-in GPS which will greatly simplify the user experience of phone based navigation. It is also becoming more common that operators choose to pre-install our services on phones with built-in GPS”, says Magnus Nilsson, CEO Wayfinder Systems AB.

A1 NAVI will be available on Nokia N95 in June 2007.

Wayfinder Navigator 7 will also be available on Nokia’s E90 phones with built-in GPS from the Communicator series.

“At A1 we are convinced that the introduction of phones with built-in GPS will dramatically increase the usage of location services in general and navigation in particular. Together with Wayfinder we are taking the next step in the direction of quickly growing the user base of such services”, says Dr. Hannes Ametsreiter, Director of Marketing, Distribution and Customer Services, mobilkom austria.

Wayfinder Systems AB Wayfinder offers map, direction and GPS navigation services accessible by mobile phone. From these basic navigation services, we provide mobile phone users with content services, including digital city guide books, traffic information, currency conversion and weather reports. Our clients include major handset manufacturers and operators such as Telenor, 3, Cingular, O2, Vodafone, SFR, Pannon, Telefonica and mobilkom austria. The products are sold to end users throughout Europe and North America. Wayfinder has over 700 000 unique users. The company has been listed on the NGM Equity stock exchange since 21 October 2005 and currently has 75 employees. Izvor: symbianone.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ovo je već poznato - Wayfinder Navigator 7 će raditi sa internim GPS modulom ugradjenim u N95 i neće zahtevati eksterni bluetooth kako zahteva TomTom recimo ...
No, kako rekoh - ništa novo. Wayfinder je firma koja se gurkala i na Motorolu A925 svojim "navigatorom" i sl., modele sa internim GPS-om i radila je takodje i na njima, tako da nije nikakva novina što će raditi i na N95 ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.