Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 343180 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Sreća što nisu povadili i utoke, ... bio bi baš pravi mafijaški obračun kriminalaca u tesnom prostoru ... Smile Smile Smile
Baš me zanima koji je IQ takvim likovima?!?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi moji necete mi verovati, kod mene u Krusevcu je stigla N95 i dva komada po ceni od 770 evra, naime telefoni su stigli danas u dva sata poslepodne, a vec u 5 sati su oba bila prodata, gazda, koji je inace moj dobar prijatelj mi je ekao da je imao ogromnu guzvu u radnji i da je doslo so tuce oko kupovine telefona, nekoliko gradskih budza su se zakacili oko toga ko ce da kupi telefon, tako da je na kraju ispala trka za drugu N95, prvu je jedan od najbogatijih likova u gradu iskesirao odmah jer je imao lovu kod sebe, a za drugu nokiju su se njih sestorica trkali ko ce pre da ode do kuce uzme novac i dodje da kupi telefon, vlasniku su porucena jos 5 telefona, koja su placena unapred, telefoni sutra stizu, i odmah posle skole idem da testiram nokiju N95, i da javim utiske(ako pre toga i te druge ne budu prodate)

IQ im je jednak broju cipela!!!
Ne verujem kakvih ima retarda sve, ovo stvarno jeste zemlja seljaka, strasno!!!!!
« Poslednja izmena: 20. Apr 2007, 01:11:16 od alantin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
ja mislim da bas takvim likovima i treba ovako sofisticiran telefon  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ljudi moji necete mi verovati, kod mene u Krusevcu je stigla N95 i dva komada po ceni od 770 evra, naime telefoni su stigli danas u dva sata poslepodne, a vec u 5 sati su oba bila prodata, gazda, koji je inace moj dobar prijatelj mi je ekao da je imao ogromnu guzvu u radnji i da je doslo so tuce oko kupovine telefona, nekoliko gradskih budza su se zakacili oko toga ko ce da kupi telefon, tako da je na kraju ispala trka za drugu N95, prvu je jedan od najbogatijih likova u gradu iskesirao odmah jer je imao lovu kod sebe, a za drugu nokiju su se njih sestorica trkali ko ce pre da ode do kuce uzme novac i dodje da kupi telefon, vlasniku su porucena jos 5 telefona, koja su placena unapred, telefoni sutra stizu, i odmah posle skole idem da testiram nokiju N95, i da javim utiske(ako pre toga i te druge ne budu prodate)

Ne verujem kakvih ima retarda sve, ovo stvarno jeste zemlja seljaka, strasno!!!!!

Nemoj tako. Seljaci su to. Nose brojeve i do 50. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82

Nemoj tako. Seljaci su to. Nose brojeve i do 50. Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3005
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
I hagore...sta bi???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
nista nije bilo,sta bi moglo da bude? Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Hagore, ne glumi, lepo si rekao:
...............telefoni sutra stizu, i odmah posle skole idem da testiram nokiju N95, i da javim utiske(ako pre toga i te druge ne budu prodate)
Pa šta bi i sa moje strane??? Jel se pobiše, ubiše, sahraniše zbog N95 i ti nisi mogao stići na red da ga pregledaš kao što reče, ili ... viša sila?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
a,to ma otkud znam nisam isao jbg vikend me uvatio, i nisam isao da vidim,otici cu sutra posle skole pa cu da vidim kakva je situacija i onda pisem ako ima neki fon tamo
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@hagor...Bitno je da si ti nama ziv. Oprezno oko n95... vidis da se glave gube.   
Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2007, 22:46:32 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.