Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 342948 puta)
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
pa ovako prosle godine sam krenuo na more i uz svo pakovanje sam morao poneti: Fotoaparat, Kamkorder, Ipod, gps , mob i psp!(i razmisljati o netu )

i imao sam ranac pun tehnike koji mi je iskrivio rame.

Boze hvala ti za n95 !!!!

svi mi ocemo za tih 799e da dobijemo 6 uredjaja u jednom koji bi trebao da ima kvalitet kao ovih 6?  pa saberi te sve ove uredjaje i videcete da je n95 dzaba!!!!

Olympus C-55          245e
Sony HC-24E           300e
Apple
iPod Nano 8GB         280e
gps garmini              200e
mob Smiley                      50e
psp                        300e
------------------------------------
ukupno                  1375e

pa da li se to isplati?   sa n 95 vam ostaje 575e u dzepu pa dali vam se to isplati ?  naravno mali gubitak kvaliteta je normalan ali sa 6 u jedan ja sam zadovoljan Smile ( mislim bicu cim bude oko 450e) necu ni minuta razmisljati Wink

p.s. izinjavam se sto sam udavio Smile

I ti stvarno misliš da N95 sve to može da zameni ???  Smile   ...   Smile

... jel ti ideš na more da se kupaš i juriš piletinu ili da budeš "syber-maniac" on the beachSmile

e ja sam ozenjen i bez tehnike neidem nigde znas ono snimanje dece i to prosle su moje jurnjave za piletinom  Smile Smiley 

a sto se tice ne mislim da moze da zameni nista od ovih uredjaja Smiley ali jako elegantno i kompaktno resenje Wink

a sto se tice agregata Smiley meni je bitno da baterija traje 24h uz moje aktivno koritjenje Smiley pa meni je T20 drza 4 dana max, dok je mom caletu isti taj peglao 7-8 dana Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 09:57:15 od nzb7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
ovaj uz aktivno koriscenje ni pola dana ne moze da izrzi.....za kolko e bre prazni N90???a koliku bateriju ima??/ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
pa pazi ja imam n73 i drzi po 2 dana baterija bez problema Smiley potpisujem da n95 pegla 24h! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
nzb7 zaboravljas da n95 ima wi-fi , GPS .... zbog cega se i uzima valjda. Osim toga n73 ima bolju bateriju a E61 jos bolju... Zato i mogu da peglaju 2-3 dana...
Ja potpisujem da nece moci ni 24h da "pegla" n95...  Smile  Smile

P.S. Ovdje jedino Nokia "pegla" ... i to svoje kupce.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 4s
Meni baterija na n80,jedva izdrzi 2 dana tacno,ni sekundu vise  Smile a zamisli tek telefon koji ima jaci procesor,veci ekran i ostale nacickane funkcije-dodje mi da kazem:'ako ti n95 izdrzi 24h,castim te gajbu piva'  Smile (sala)  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
ih pa nije nokia luda!!! zaboravljate symbian 9.2 i price o manjoj potrosnji !!!

cicijo Smile

a ja bas mislio da polozimo opkladu Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 13:49:52 od nzb7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Evo mog razmišljanja u vezi "tehnike" ugradjene u mob. telefone i odnosi se i na ovaj N95:
Evo, ja ću dodati nešto što mi jako smeta kod mobilnih telefona jer se reklamiraju baš sa takvim funkcijama kao glavnim atributima:

1. Kamera --- i dalje jedan digitalni foto aparat od 1.5MPx gazi po kvalitetu čak i mob. telefone sa kamerama od 5MPX i ne vidi se rešenje; znači, kada bi se u telefone(kada im je to već glavna odlika jeli, koja povlači ce3nu i do 200€ naviše) bar ugradjivala kvalitetna optika sa dobrim optičkim zumom, dobrim i kvalitetnim blicom i solidnom veličinom slika od recimo 3 i kusur megapiksela i time izjednačio kvalitet sa digitalnim kamerama ....
2. GPS --- takodje interni GPS prijemnik ugradjen u mob. telefonima nema takvu preciznost i takve mape kao što imaju eksterni; uzimajući u obzir, da su se ekrani fizički povećali na mob. telefonima onda bi i sam kvalitet GPS prijemnika i mogućnost instalacije kvalitetnijih programa(TomTom, Route66, Wayfinder,....) u takve aparate trebalo podrazumevati i time ih zaista i približiti uredjajima koji mogu komotno tome da služe...
3. Zvuk --- iskreno, zvuk je jedina stvar na mob. telefonima koja se može preko kvalitetnijih slušalica i iskoristiti za razbibrigu i time mob. telefon menja i šalje u penziju popularne jeftinije mp3 plejere; no, šta to vredi, kada se baterija kod mob. telefona toliko brzo troši da je bespredmetno i razmišljati o dužem slušanju muzike ako se očekuje poziv ili je telefon ipak potreban za dostupnost i telefoniranje ... tu mp3 plejeri imaju veliku prednost jer njima baterija traje mnogo duže ...

Sve se ovo bukvalno reklamira kao primarna odlika novih skupocenih mobilnih aparata dok je realni kvalitet ispod svakog očekivanja i niko se danas ne oslanja na mob. telefon kada treba puniti porodični album slikama sa letovanja ili nekih važnijih datuma već koriste ili analogne aparate sa filmom ili kvalitetne digitalne .... ili se ne oslanja kada kreće na putovanje kao na jedan "GPS vodič" već koristi eksterni uredjaj u automobilu.
Čemu potenciranje na multimediji --- zvuku, videu, ... kada baterija uz takvu eksploataciju ne traje ni ceo dan dok za razgovor koja je i primarna odlika takvog uredjaja ne ostaje ništa? Ne razumem, zašto mob. telefoni ne nose baterije većeg kapaciteta?!?
Čemu onda sve ovo "na papiru" i u samom telefonu kada u praksi nema nikakvu ulogu ili vrlo malu koja se ne može koristiti u takve namene komotno? Kome je onda ovo namenjeno, klincima koji se sa takvim opcijama trebaju igrati i upoznavati sa njima kako ne bi čačkali "prave" aparate?!?

Onda cena takvih telefona ne bi trebala biti tolika da se 5 puta kvalitetniji uredjaji takvih namena mogu nabaviti posebno i još ostati para za letovanje pride....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
@nzb7 ma da to je isto ko ka bi rekli windows vista trosi manje struje od xp-a... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
E ovako ljudi  moji,jucer se sa ovim svojim cuo sto kod njega kupujem mobitele i kaze mi da ujutro dobiva 5 N95 i da ce mu cijena biti 750 eura,i nista ja se jutrs ustao oko 9 i kontam idem otic do njega da je malo procackam da vidim kakav je uzivo,ja kod njega kazem ja njemu jel je mogu pogledati,a on meni kaze da ih je svih 5 prodao za pola sata i kaze da ih ima jos toliko da bi otisle,ljudi su danas postali bolesni za tim i danas se najmanje gleda sta mobitel nudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
trebalo bi do kraja godine da cena padne na 500e Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.