Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 342833 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
u drugim drzavama je obrnuto visoka primanja a cene nize
Ma i nije bas tako.... Naplate to oni njima na drugi nacin.... Vjeruj mi Hagore vise imamo ja i ti kes love u dzepu od nekog tamo Svabe Shulc-a ! I mirniji san.... Nema kredita od 500 000 evra za kucu + 80 000 za Mercedesa + Ne rucamo , ne pijemo kafu i ne spavamo stojeci.....
Kad sve to vidis , poceces da cijenis srpski nacin zivota : Pos'o , kuca , birtija....  Smile Smile

Sto se tice N95 ... Nemam neki poseban razlog da ga ne volim ali intuicija mi govori da je ovo bezze telefon. Doduse to i nisu neki argumenti ali u mom slucaju su presudni.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 4s
Ma samo damu je baterija jaca,ja nabih imao nista protiv,ovako......zivo me zanima sa ce ljudi reci koliko realno baterija mzoe da izdrzi...plasim se onog najgoreg  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mnogo malo..ja garantujem da jedva prelazi 1 dan...sa prosecnom upotrebom...bre nokia 3250 ima vecu baterijua mnogo manje trosi pa ne prelazi 3 dana sa slabom upotrebom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
pa ovako prosle godine sam krenuo na more i uz svo pakovanje sam morao poneti: Fotoaparat, Kamkorder, Ipod, gps , mob i psp!(i razmisljati o netu )

i imao sam ranac pun tehnike koji mi je iskrivio rame.

Boze hvala ti za n95 !!!!

svi mi ocemo za tih 799e da dobijemo 6 uredjaja u jednom koji bi trebao da ima kvalitet kao ovih 6?  pa saberi te sve ove uredjaje i videcete da je n95 dzaba!!!!

Olympus C-55          245e
Sony HC-24E           300e
Apple
iPod Nano 8GB         280e
gps garmini              200e
mob Smiley                      50e
psp                        300e
------------------------------------
ukupno                  1375e

pa da li se to isplati?   sa n 95 vam ostaje 575e u dzepu pa dali vam se to isplati ?  naravno mali gubitak kvaliteta je normalan ali sa 6 u jedan ja sam zadovoljan Smile ( mislim bicu cim bude oko 450e) necu ni minuta razmisljati Wink

p.s. izinjavam se sto sam udavio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson Xperia X1
N95 zaista ima sve jos kad bi svakih 1h iz njega izlazila jedna picka da mi popusi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Apple
mob                       50e

haha,pa n95 ne moze ni da prismrdi PSP,iPod nanu,gps koji je bolji kad je externi,a da ne pricam o kameri i foto aparatu.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
pa ovako prosle godine sam krenuo na more i uz svo pakovanje sam morao poneti: Fotoaparat, Kamkorder, Ipod, gps , mob i psp!(i razmisljati o netu )

svi mi ocemo za tih 799e da dobijemo 6 uredjaja u jednom koji bi trebao da ima kvalitet kao ovih 6?  pa saberi te sve ove uredjaje i videcete da je n95 dzaba!!!!

Olympus C-55          245e
Sony HC-24E           300e
Apple
iPod Nano 8GB         280e
gps garmini              200e
mob Smiley                      50e
psp                        300e
ukupno                  1375e

pa da li se to isplati?   sa n 95 vam ostaje 575e u dzepu pa dali vam se to isplati ?  naravno mali gubitak kvaliteta je normalan ali sa 6 u jedan ja sam zadovoljan Smile ( mislim bicu cim bude oko 450e) necu ni minuta razmisljati Wink

I ti stvarno misliš da N95 sve to može da zameni ???  Smile   ...   Smile

... jel ti ideš na more da se kupaš i juriš piletinu ili da budeš "syber-maniac" on the beach ?  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Kad n95 dobije mogucnost da se na njemu igraju igrice sa PSP,da ugrade optiku koja je kod foto aparata,i kamere,kad ugrade iTunes onda mozda i zameni sve te tvoje stvarcice.
Pa dobro poneo si te stvari,gps stoji u kolima,PSP nosis,iPod nano nosis on mali,kamera ti i nije trebala  Smile i dobro foto...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2, Nokia E72
Ljudi moji danas je sve stvar prestiza i ko ce imati bolje nego sto onaj drugi ima! Zato ljudi prave ovakve telefone, da bi onaj ko ih kupi rekao da on ima naj naj mobilni, sa svim tim silnim megapikselima, i ekranima u milione boja, mp3 playerima koji pokazuju sliku izvodjaca (vauu) i tako dalje.
Sve je to cisto proseravanje, da izvinete, jer ne znaju ljudi sta vise da proizvode, a moraju od necega da zive, a sad kolika je upotrebna vrijednost toga sto su oni napravili to je vec druga prica!
Sto se tice kamere na mobitelu, meni je SE K750i bio bez premca (uzimajuci u obzir cijenu, kvalitet slike,...) a takodje je isti taj telefon imao i ponajbolji, ako ne najbolji, mp3 player, sa puno dodatnih opcija.
Danas se taj telefon moze uzeti za nekih 100-200 eura, pa kome treba telefon iskljucivo za ''snapshot'' i da povremeno slusa muziku, neka ga uzme sebi.
Meni se kod Nokie N73 cesto pojavljivala poruka da nema memorije, i sad kad ja treba da nekome pokazem nesto i kada kazem da sam telefon platio 400 eura, pa mu onda moram reci ''ej sacekaj malo da resetujem telefon, nesto me softver zeza'' onda bih ga rado poslao u PM  Smile
Car careva, ili kralj kraljeva medju Symbianom je meni bila Nokia 6630 (na zalost, Nokiu N70 sam preskocio), jer pored silnih programa koji su radili u backgroundu skroz rijetko se pojavljivalo da nema memorije, a najcesce je bila greska u dodatnim programima!

Prema tome, ova Nokia N95 moze da sluzi samo za ''vauuu faktor'' i ni za sta vise, a da bi vlasnik tog telefona dobio taj kompliment mora da izdvoji puno para, sto je u danasnje vrijeme sasvim normala (Gucci tole, Armani odijelo, vozanje BMW M5,..). Slucajno poznajem momka koji ima radnju sa mobilnim telefonim (Tuzla, BIH), i vec sam cuo da je desetina ljudi trazila taj telefon, a koji ce kada ga dobiju, sjesti u centar grada, naravno doci ce sa BMW 7, Porsche Cayenne, Audi Q7, sjesti za sto pored svojih bolida i izvaliti na sto taj telefon, pa ce opet sve te silne trebe i trebice koje su napucale svoje sifone, sa odjecom laznjacima, izvaliti oci u njih i pokusavati da im se dopadnu ne bi li ih ovi provozali malo  Smile

Eto to je u sustini sva prica oko tog telefon, a to sto taj ''frajer'' ne zna ni sta je Symbian, GPS je mozda cuo kad je kupovao auto, niti sta znaci taj megapixel, to nije ni bitno jer to njemu nije ni vazno, za razliku od nas koji se slomismo prepirajuci se oko toga!

Izvinjavam se ako sam promasio temu, ali nadam se da razumijete! Pozdrav...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2, Nokia E72

svi mi ocemo za tih 799e da dobijemo 6 uredjaja u jednom koji bi trebao da ima kvalitet kao ovih 6?  pa saberi te sve ove uredjaje i videcete da je n95 dzaba!!!!

Apple
mob Smiley                      50e
ukupno                  1375e

pa da li se to isplati?   sa n 95 vam ostaje 575e u dzepu pa dali vam se to isplati ?  naravno mali gubitak kvaliteta je normalan ali sa 6 u jedan ja sam zadovoljan Smile ( mislim bicu cim bude oko 450e) necu ni minuta razmisljati Wink

Ne zaboravi sljedeci put kad podjes na more, i kada budes imao N95, ponijeti i mali generator da ti konstantno puni mobitel da bi ga mogao koristiti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.