Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311444 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
A ja bih za tih 850e uzeo nov komp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
A ja bih za tih 850e uzeo nov komp.
da... moze neki dobar laptop ili neka polovna kola  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple 4s
Citat
sad je 850.

telefon je preskup..da imam 850 ne bi dao za njega....kupim neki ekstra fotoaparat od 10 mpx i optickim zumom....od 500 e i jedan mob od 300...zar se ne isplati ??????

moj citat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
ljudi ja plačem od smeha  Smile Smile Smile

e da jovo, zaboravio si da spomenes, N95 kuva rucak i usisava, a da pomenemo mogucnost ciscenja vesa i tomahawk raketa koje dodju uz njega, nokia je to napravila(od kad je americka) da bi unistile irak i sve svoje neprijatelje, a u al kaidi su ga re-programovali da puca na Boeing-ove i Airbus-ove da nepricamo o pilotima koji stoje u redovima od 5km da bi kupili jedan da bi mogli da spavaju dok im N95 pilotira avionom, N95 nece zauzeti veliki deo trzista zato sto ce ga razneti atomskom bombom, a britanci, oni su pretili irancima da ce poslati N95 u iran da spasi uhapsene mornare, e da, i Ronaldinjo je kupio jednog da nemora vise ni da izadje na teren, svi ga vec imaju u holivudu (glumci,pevaci itd.) a Jay Lenu N95 planira sve za 'Tonight Show'. 50 Cent ga je nabavio da raznese Ja Rule-a a na Jamajci, probali su da ozive Bob Marley-a uz pomoc N95, ali baterija od 950 maha mu je crkla posle 3 milisekunde. cak ih ima na tone u McDonaldsu i radi na svim kasama, pravi pomfrit i sastavlja Big Mac-ove. u Mercedesovim fabrikama ga ima, gde svojom laserskom kamerom od 5 mpix slika svaki auto koji izadje iz fabrike i sacuva ga na svoj hard disk od 4MB(da MB ne GB) I N95 unistava sve druge mobove koje nisu nokijini dok ja ovo kucam, i prevozi bill gates-a, on je ovo kupio umesto Boeing 777 koji kosta najmanje 100 i nesto milijona dolara. a sad ce skoro umesto kompova samo postojati N95 i nece biti ni jedna kamera osim one na N95. TV-ovi vise nisu potrebni, ni mora, zato sto se pretvori u bazen za samo 5 godina! I roditelji sad kupuju N95 da bi im vodilo dete u skolu. a na carini samo stoji 10 N95-ica, ali nazalost za dve nedelje od sada, N95 ce prouzrakovati globalnu katastrofu zato sto je ogroman rizik globalnom zagrejavanju sa svojom baterijom od 950 maha koja mora da se puni svakih 5 minuta! EUnet nece vise postojati, N95, sa svojom OGROMNOM brzinom za net ce sve preuzeti....(itd,itd,itd)□ stepsky safran

mobilni svet
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Evo bas citam na vise foruma,sa ljudi kazu.Svi pricaju o tome kako telefon ne da je precenjen nego bruka  Smile realno nebi smeo da kosta vise 450-500 evra.A i svi gledaju na bateriju,za koju se sumnja da ce moci i jedan dan da izdrzi.Koliko sam shvatio,salbija je od one sa N70-a N70 idrzi 2 dana uz dosta koriscenja.  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

To do note: Obesiti se

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 54
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 3650, N7, N81
Za 500€ može da se kupi strava PDA uredjaj koji zakopava ovaj N95, a mi ovde i dalje raspravljamo o ovoliko nabudženoj ceni?!?
Symbian verzije 9 nije ništa jači po aplikacijama od WM uredjaja i takvi WM uredjaji su čak u prednosti - nemaju nikakvih zabrana u okviru OS-a, na njima radi fenomenalno TomTom što znači da se i mogu koristiti ozbiljno za GPS navigaciju a ne kao ova Nokia .... imaju i Ir koji se može koristiti kao daljinski upravljač jer postoje aplikacije ... ja bih mnogo radije uzeo sebi za 500€ recimo PDA nego ovu Nokiu N95.....

Ja se takodje slazem, to mi je bila prva reakcija kad sam video cenu. Jel' imas neki favorit sto se PDA tice i sta je po tvom misljenju trenutno najbolja kupovina?
Pozdrav
« Poslednja izmena: 11. Apr 2007, 08:17:17 od debaser3650 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
sad pogledah na jednom nasem sajtu...kako je moguce da je n95 juce bio 1400e a danas 850e? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung GS3
Ma ko nije shvatio shvatiće jednog lepo dana Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
javljam se iz australije,danas je pustena u prodaju N95.
trenutna cena je 1200 dolara,otprilike 720 eura.
moje misljenje je da ne vredi te pare.
koristim i-mate jasjam PDA,koji je mnogo bolji i kvalitetniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
javljam se iz australije,danas je pustena u prodaju N95.
trenutna cena je 1200 dolara,otprilike 720 eura.
moje misljenje je da ne vredi te pare.
koristim i-mate jasjam PDA,koji je mnogo bolji i kvalitetniji.

1200 dolara to u Makedoniji mu doge 700 eura
« Poslednja izmena: 12. Apr 2007, 18:36:57 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.