Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 312313 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
POZDRAV !
...zanima me ako mi neko moze dati odgovor kako da izbrisem teme koje sam prebacio preko usb kabla sa pc na mobitel...isao sam na odgovarajucu temu pritisnem c za brisanje(tako pise za brisanje) ali bez rezultata...i dali imam potrbu instalirati novi software..ne znam ni koji je na telefonu..jbg tek ucim haha...hvala unaprijed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Seat Leon

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple iPhone 4S
POZDRAV !
...zanima me ako mi neko moze dati odgovor kako da izbrisem teme koje sam prebacio preko usb kabla sa pc na mobitel...isao sam na odgovarajucu temu pritisnem c za brisanje(tako pise za brisanje) ali bez rezultata...i dali imam potrbu instalirati novi software..ne znam ni koji je na telefonu..jbg tek ucim haha...hvala unaprijed

http://forum.burek.com/nokia-symbian-tips-tricks-secret-codes-t14929.100.html

Zanji post pogledaj ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Uspesno sam updatovao firmware na Nokiu N95 ali su mi se svi brojevi telefona izbrisali sem onih koji bili na kartici. Da li je moguce da se nekako povrate ti brojevi? Da li postoji neki program za restore ili tako nesto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ne, osim ako nisi uradio backup pre toga...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S
Ranije sam pitao da li neko ima resenje za to sto mi camera prosto ne radi ... tj ne radi aplikacija iz telefona, a sama kamera radi kroz neki od programa ...

Hocu da resetujem telefon pa da instaliram redom sve, ali me zanima sta cu tacno sacuvati backupom a sta ne ...

notes? imenik? poruke? podesavanja? instalirani programi? dokuments iz file manager-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ako u bekap podesavanjima ukljucis neku opciju tipa "bekap sistema" ili sl (imas deo kada selektujes sta cuvas, na kraju je ta mislim), zapamtice ti poruke, imenik, sva podesavanja - profile i sl..cak i teme, tako da sve teme koje ne zelis obrisi iz tel pre bekapa, jer posle restore-a one postaju kao sistemske, tj ne mozes ih obrisati !

meni je neke programe sacuvao ok, nekih vise nema, a neki se ne vide, tj nema nikakve precice do njih ali kada sam krenuo da ih ponovo instaliram izbaci mi poruku da program vec postoji, pa samo instaliras preko..
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S
kreirao backup, sacuvao sve sto bi moglo da zatreba itd ...

prvo sam probao laki reset ... nista, kamera ne radi

sledece sto sam probao je hard reset ... opet kamera ne radi

update-ovao firmware  i prvo sto sam probao posle updejta je kamera ... i ... ne radi

vratim backup (vrati mi se 99% stvari) i probam kameru ... ne radi

udjem lepo u app. manager i krenem da brisem sve redom sto mi nije poznato ... i posle svakog uninstaliranog chuda izadjem i probam kameru ... opet ne radi

krenuo sam cak i da brisem stvari koje imam dugo na telefonu i nisu uzrok tome sto kamera ne radi ... pobrisem neke programe i igre i opet kamera ne radi ...

ponovim hard reset, opet vratim backup, i dalje usrana kamera odbija poslushnost ...

Sto je najcrnje ... kamera radi kroz panoman, program za slikanje u panorami ... najnormalnije se pali program, moze da se slika, sve ok ... a kad pokusam da upalim cameru iz telefona, precicom sa desktopa, cak i iz mms-a ... naravno, pogadjate ... NE RADI

Da li postoji mogucnost da se vrati stariji firmware ili ne?

Jedino sto mi ostaje je da ga bacim sa terase na beton ... i onda cu mocu samo da se slikam sa njim, ali naravno, drugom kamerom, posto ova NE RADI Smiley

ima li neko neki predlog?? Bilo koji savet je dobrodosao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
A sto bi vracao stariji firmware?
Rodjo, ako si probao sve sto si napisao i ne radi i dalje, znaci nema nikakve veze sa softverima, firmverima, instalacijama, bekapom restoreom i ostalim "ima" - kvar je hardverski, te lepo telefon pod misku i u servis. Sve ovo sto si radio, ne utice na garanciju ako je eventualno imas...
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 00:18:37 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S
kamera hardverski radi ... napomenuo sam u postu gore, da se preko panoman aplikacije najnormalnije pali ... znaci da prosto radi, ali difoltna aplikacija "camera" ne radi, ili ti softver ne uspeva da natera hardver da radi

edit: Zaboravio sam da kazem da mi barcode reader radi najnormalnije ... pali kameru kako treba
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 01:00:46 od Fidel_Castro »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
Fidele da ti Če kaže nešto... Smiley

Preko wap-a sam pa ne znam da li se radi o običnoj N95 i N95 8GB.

Ako je "obična" izvadi joj memorijsku karticu, restartuj telefon, pa probaj upaliti kameru. Ako se upali onda znaš šta ti pravi problem. Karticu probaj formatirati a ako i dalje brljavi frakni je sa terase a kameru podesi da snima na memoriju telefona, dok ne kupiš novu.

Ako je 8GB full format memorije telefona i memorije za skladištenje. Ako ne pročepi... To je već stvar za Dilana Doga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.